طرز تهیه میرزا قاسمی با بادمجان کبابی و طعم دودی

در این روزها که هوا بهاری است و بساط آتش و آشپزی به خاطر دورهمی ها در طبیعت زیاد است قصد داریم آموزش میرزا قاسمی که یک غذای محلی گیلان است را به شما آموزش دهیم تا اینبار به جای کباب، بادمجان کبابی نوش جان کنید.

همشهری آنلاین- خدیجه نوروزی: اگر این روزها به طبیعت و جنگل زیاد می روید خوردن میرزاقاسمی را از دست ندهید. میرزا قاسمی با نان تافتون در دل جنگل، تجربه‌ای بی‌نظیر از طعم‌های اصیل ایرانی است. ترکیب این غذای سنتی با نان تافتون و ریحان تازه، طعمی خاص و خوشمزه به آن می‌دهد که هر کسی را به خود جذب می‌کند. در این روش، شما می‌توانید لذت خوردن میرزا قاسمی خوشمزه و دودی را در کنار هوای تازه جنگل تجربه کنید، جایی که طعم و عطر غذا با صدای پرندگان و صدای باد درختان ترکیب می‌شود. این تجربه نه تنها برای علاقه‌مندان به آشپزی، بلکه برای کسانی که به دنبال تجربه‌ای متفاوت در دل طبیعت هستند، یک انتخاب عالی خواهد بود.

بیشتر بخوانید:

طرز تهیه کال جوش ؛ غذای سنتی فراموش شده ایرانی

طرز تهیه میرزا قاسمی با بادمجان کبابی و طعم دودی

مواد لازم

بادمجان ۶ عدد
گوجه فرنگی ۳ عدد
سیر ۱ بوته
نمک و فلفل سیاه به میزان لازم
تخم مرغ ۴ عدد
روغن به میزان لازم
زردچوبه به میزان لازم

طرز تهیه

ابتدا بادمجان ها را روی زغال بگذارید و روی هر بادمجان را با چاقو سوراخ کنید و روی بادمجان فلفل سیاه و نمک و کمی روغن بریزید و جازه دهید کاملا کبابی شود.

در ادامه گوجه فرنگی ها را از وسط به دو نیم کنید و به سیخ بکشید و روی آن نمک و فلفل سیاه بپاشید و روی زغال قرار دهید تا کباب شود.

سپس پوست بادمجان های کباب شده و گوجه ها را جدا کنید.

سیر خرد شده را با روغن تفت دهید و بادمجان ها و گوجه ها را پس از ساطوری کردن به آن اضافه کنید. البته به جای این روش می‌توانید بادمجان‌ها را در یک ظرف گود ریخته و با گوشت‌کوب خوب له کنید. بعد از کمی تفت دادن، فلفل سیاه، نمک و زردچوبه را به ترکیب فوق اضافه کنید. تخم مرغ ها را به بادمجان ها اضافه کنید و خوب با کف گیر هم بزنید تا بادمجان ها و تخم مرغ و گوجه به خورد هم بروند و بعد از ۳ دقیقه از روی حرارت بردارید. این غذا را می توانید با برنج یا نان سرو کنید. نوش جان.

طرز تهیه میرزا قاسمی با بادمجان کبابی و طعم دودی

کد خبر 936774 منبع: همشهری آنلاین

  • خواص چغاله بادام

  • دمنوش اسطوخودوس برای چی خوبه ؟ ؛ طبع اسطوخودوس در طب سنتی | اسطوخودوس را چگونه مصرف کنیم ؟

  • طرز تهیه خورش چغاله بادام

  • طرز تهیه میرزا قاسمی با بادمجان کبابی و طعم دودی

  • سریال پایتخت باعث یک قحطی در مغازه‌ها شد

  • یک خبر موثق؛ آنچه فرستاده ترامپ در آغاز مذاکره روی میز گذاشت | سؤال ضروری که عراقچی باید از ویتکاف‌ بپرسد

  • پایان درویش در پرسپولیس؛ مدیرعامل جدید از کجا می آید؟

  • رونمایی از سرمربی جدید استقلال برای بازی با پیکان | تصمیم مهم هیات مدیره آبی‌ها

  • عده‌ای تندرو از ولایت سبقت نگیرند! + ویدئو

  • چند خواسته اصلی ایران در مذاکره با آمریکا چه بود؟ | ادعای وال استریت ژورنال

  • پایتخت به زودی تمام می‌شود

  • سریال پایتخت باعث یک قحطی در مغازه‌ها شد

  • یک خبر موثق؛ آنچه فرستاده ترامپ در آغاز مذاکره روی میز گذاشت | سؤال ضروری که عراقچی باید از ویتکاف‌ بپرسد

  • رونمایی از سرمربی جدید استقلال برای بازی با پیکان | تصمیم مهم هیات مدیره آبی‌ها

  • خواص چغاله بادام

  • نقشه عجیب یک نوجوان برای ترور ترامپ + عکس |‌ وسایلی که برای انجام نقشه اش خریده بود

  • بازیگر شرور سینما درگذشت

  • پایان درویش در پرسپولیس؛ مدیرعامل جدید از کجا می آید؟

  • پایتخت به زودی تمام می‌شود

  • سروش رفیعی در حدی نیست که عرض اندام کند | بردهای پرسپولیس فقط به یک درد می‌خورد!

  • پرسپولیس به دنبال خرید جانشین العملود | انتخاب کارتال از میان دو بازیکن

  • طرز تهیه کشکو؛ غذای مقوی و لذیذ دامغانی ها برای ماه رمضان

  • غذای نونی برای افطار؛ ۱۰ غذای سالم و مقوی برای ماه رمضان

  • طرز تهیه کال جوش ؛ غذای سنتی فراموش شده ایرانی

  • روش تهیه میرزا قاسمی با بادمجان کبابی و رب گوجه | تلخی بادمجان را چگونه بگیریم ؟ ؛ فوت و فن خوشمزه شدن میرزا قاسمی

طرز تهیه میرزا قاسمی با بادمجان کبابی و طعم دودی
Scroll to top