طرز تهیه خورش بادمجان با گوشت چرخ‌کرده

خورش بادمجان انواع بسیار متنوعی دارد که یکی از راحت‌ترین و فوری‌ترین روش پخت آن استفاده از گوشت چرخ کرده قلقلی به جای گوشت خورشی است.

به گزارش همشهری آنلاین، خورش بادمجان انواع بسیار متنوعی دارد که ما این بار قصد داریم یکی از راحت‌ترین و فوری‌ترین روش آن را که به جای گوشت خورشی از گوشت چرخ کرده قلقلی در آن استفاده شده است، آموزش دهیم. برای مشاهده آموزش کامل و مرحله به مرحله طرز تهیه خورش بادمجان با گوشت قلقلی ادامه مطلب را بخوانید.

مواد لازم برای ۴ نفر

گوشت چرخ کرده: ۴۰۰ گرم

بادمجان: ۴-۵ عدد

رب گوجه فرنگی: ۲ قاشق غذاخوری

پیاز: ۲ عدد

غوره: ½ فنجان

زعفران دم کرده: ۲ قاشق غذاخوری

نمک و فلفل سیاه: به مقدار کافی

زردچوبه و روغن: به مقدار کافی

طرز تهیه خورش بادمجان با گوشت چرخ‌کرده

طرز تهیه خورش بادمجان با گوشت چرخ‌کرده

مرحله اول

برای تهیه خورش بادمجان با گوشت قلقلی در ابتدای کار بادمجان ها را پوست می‌گیریم و به صورت ورقه ای طولی برش می‌دهیم. در صورتی که طعم بادمجان ها تلخ باشد، می‌توانیم آنها را ۳۰ دقیقه درون آب نمک قرار دهیم.

مرحله دوم

در صورتی که بادمجان ها شیرین باشند، نیازی به قرار دادن درون آب نمک نیست. در ادامه یک تابه مناسب روی حرارت قرار داده و مقداری روغن اضافه می‌کنیم، سپس بادمجان ها را اضافه کرده و هر دو سمت شان را سرخ می‌کنیم.

مرحله سوم

در این مرحله بادمجان ها را از تابه خارج کرده و کنار می‌گذاریم، سپس یکی از پیازها را رنده می‌کنیم و پس از گرفتن آب اضافی اش به همراه گوشت چرخ کرده و مقداری نمک، فلفل سیاه و زردچوبه داخل یک کاسه می‌ریزیم.

مرحله چهارم

مواد را با دست به خوبی مخلوط می‌کنیم تا کاملا منسجم و چسبناک شوند، سپس اندازه یک گردو از مواد بر می‌داریم و به صورت قلقلی شکل می‌دهیم. تمام مخلوط گوشت را به همین صورت آماده می‌کنیم.

مرحله پنجم

در همان تابه مقداری روغن اضافه می‌کنیم و گوشت های قلقلی را به صورت یکدست سرخ می‌کنیم، سپس ار تابه خارج کرده و کنار می‌گذاریم. در ادامه پیاز باقیمانده را به صورت نگینی ریز خرد می‌کنیم.

مرحله ششم

حالا پیاز را به همراه کمی‌روغن به تابه اضافه می‌کنیم و به خوبی تفت می‌دهیم تا پیاز شفاف و نرم شود، سپس مقداری نمک، زردچوبه و فلفل سیاه اضافه کرده و تفت دادن مواد را یک دقیقه دیگر ادامه می‌دهیم.

مرحله هفتم

در این مرحله رب گوجه فرنگی را به تابه می‌افزاییم و چند دقیقه تفت می‌دهیم تا رنگش باز شود، سپس ۲ لیوان آب اضافه کرده و به خوبی مخلوط می‌کنیم. در ادامه حرارت را زیاد می‌کنیم تا آب شروع به جوشیدن کند.

مرحله هشتم

پس از اینکه آب جوش آمد، حرارت را کم کرده و قلقلی ها را به تابه اضافه می‌کنیم. پس از گذشت ۳۰ دقیقه، بادمجان ها را به همراه غوره و زعفران دم کرده به تابه اضافه می‌کنیم و در تابه را می‌گذاریم.

مرحله نهم

حالا اجازه می‌دهیم آب خورش کمتر شود و به روغن بیفتد. پس از گذشت ۳۰ دقیقه طعم خورش را می‌چشیم و در صورت نیاز مقداری نمک اضافه می‌کنیم. در نهایت خورش را درون ظرف مورد نظرمان می‌ریزیم و به همراه برنج سرو می‌کنیم.

منبع: برترین‌ها

کد خبر 732999

  • غذاهایی که پوست را جوان نگه می‌دارند | ۹ خوراکی مفید برای رفع چین و چروک‌های صورت

  • ترکیب سبزی‌ها در قورمه سبزی | سبزی قورمه تهرانی و خوزستانی چیست | استفاده زیاد از این سبزی باعث تلخی قورمه سبزی می‌شود

  • با این ۷ دمنوش کرونا را از پا درآورید

  • طرز تهیه خورش بادمجان با گوشت چرخ‌کرده

  • عکس | واکنش جنجالی مجری ورزشی به ترک صداوسیما؛ گفتم علیه ورزشکاران حرف نمی زنم؛خداحافظ!

  • عکس | اقدام زشت تیم ملی عربستان علیه ایران | اتوبوس جنجالی در جام ملت های عرب

  • دستگیری ۱۳ تن از لیدرهای ایجاد ناآرامی در بهشت‌زهرا

  • آخرین وضعیت آلودگی هوای تهران | هشدار قرمز برای همه شهروندان

  • سردار اشتری از فراجا رفت | انتصاب سردار سرتیپ رادان به فرماندهی کل انتظامی جمهوری اسلامی ایران

  • اولین واکنش ایران به اقدام جنجالی کشورهای عربی | اعتراض فدراسیون فوتبال به فیفا

  • عکس ا اقدام عجیب عراق در جعل نام خلیج فارس

  • عکس | واکنش جنجالی مجری ورزشی به ترک صداوسیما؛ گفتم علیه ورزشکاران حرف نمی زنم؛خداحافظ!

  • دستگیری ۱۳ تن از لیدرهای ایجاد ناآرامی در بهشت‌زهرا

  • ببینید | ریزش پل در تایوان | لحظه وحشتناک سقوط خودرو ها در رودخانه

  • تیراندازی مرگبار در یک شرکت نفتی

  • تماس رمزی زن صیغه‌ای با پلیس | زن جوان به پلیس سفارش پیتزا داد!

  • سردار اشتری از فراجا رفت | انتصاب سردار سرتیپ رادان به فرماندهی کل انتظامی جمهوری اسلامی ایران

  • آخرین آمار تجرد قطعی در ایران | سهم عجیب زنان از مجرد بودن | ۳ راه‌حل برای ازدواج‌ در دوران سالمندی

  • طرز تهیه مشته بادمجان ؛ فوت و فن درست کردن این غذای خوشمزه شیرازی

  • طرز تهیه خورش قیمه‌بادمجان | نکاتی برای خوشرنگ و خوشمزه شدن این خورش

طرز تهیه خورش بادمجان با گوشت چرخ‌کرده

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

Scroll to top