جدیدترین ها در سایت جدیده
%d9%81%d8%b1%d9%88%d8%b4%da%af%d8%a7%d9%87-%d8%a7%db%8c%d9%86%d8%aa%d8%b1%d9%86%d8%aa%db%8c-%d8%b4%d8%a7%d8%af-%d8%b4%d8%a7%d8%af-%d8%b4%da%a9%d9%84%d8%a7%d8%aa-%d8%b4%d9%88%da%a9%d8%b1
  • اخبار
  • استخدام جدید
  • دینی و مذهبی
  • دنیای تکنولوژی و فناوری
  • اخبار اقتصادی
  • دنیای خودرو
  • مزون همینا

    2 شیرینی محبوب و خوشمزه عید نوروز + روش تهیه

    مجموعه : آموزش آشپزی , شیرینی پزی

    شیرینی عید نوروز, شیرینی نارگیلی, شیرینی نخودچی

    شیرینی نارگیلی

    شیرینی نارگیلی

    مواد لازم برای تهیه شیرینی نارگیلی:

    کره (روغن) – ۳۰۰ گرم

    پودر قند – ۳۰۰ گرم

    پودر نارگیل – ۲۵۰ گرم

    آرد- ۵۰۰ گرم

    مغزپسته – به میزان لازم

    طرز تهیه شیرینی نارگیلی:

    اول باید کره و پودرقند را بزنید تا کرم رنگ شود. سپس پودر نارگیل را در مایه روغن بریزید و مخلوط کنید. آرد را به تدریج در مخلوط بالا ریخته ورز دهید تا فرم بگیرد خمیر را در کیسه نایلونی به مدت سه ساعت بگذارید تا بماند. پس از این مدت خمیر را به قطر یک سانتی‌متر روی میز باز کرده و روی آن آرد بپاشید و با قالب گرد کوچک قالب بزنید. سینی مخصوص را کاغذ انداخته کمی چرب کنید شیرینی را چیده و روی آن پودر پسته بریزید. به مدت ۲۰ تا ۳۵ دقیقه و با ۱۷۰ درجه سانتی‌گراد فر، شیرینی نارگیلی‌تان را بپزید.

    شیرینی نخودچی

    شیرینی نخودچی

    مواد لازم

    آرد نخودچی نرم         750 گرمآرد سفید         250 گرمپودر قند         500 گرمروغن جامد         500 گرمهل   1 قاشق مرباخوری( برای تهیه این شیرینی می توانید برای بار اول ، یک سوم این مواد را به کار برید و زمانی که ظرایف پخت آن را متوجه شدید شیرینی را با مقدارهای  داده شده تهیه کنید. یک سوم مواد یعنی 250 گرم آرد نخودچی، 85 گرم آرد سفید، 170 گرم پودر قند و 170 گرم روغن جامد)

    طرز تهیه:
    پودر قند و روغن را مخلوط کرده ،  می زنیم تا مایه کاملاً نرم و لطیف شود. آرد سفید و آرد نخودچی را درمایه می ریزیم ، هل را اضافه می کنیم و خوب ورز می دهیم تا خمیر ، نرم و چسبنده شود ، به صورتی که اگر با دست گلوله ای درست کنیم آن گلوله باز نشود. خمیر را در کیسه نایلونی به مدت 1 الی 2 ساعت می گذاریم بماند ( هر چقدر خمیر بیشتر بماند پس از پخت حالت بهتری پیدا می کند) خمیررا به وسیله وردنه روی یک سینی که قبلا داخل آن را آرد پاشیده  ایم به قطر1 سانتی متر پهن می کنیم و با قالبهای کوچک و مخصوص شیرینی نخودچی ( قالب گل چهارپر) قطعه های شیرینی را ازخمیر جدا کرده ، در سینی فرمی چینیم و در فر بهمدت 20 الی 30 دقیقه در حرارت 300 درجه می پزیم. شیرینی ها باید کمی طلایی شوند. زمانی که شیرینی ها را از فر خارج کردیم پس از سرد شدن کامل آنها در ظرف مخصوص می چینیم. امیدواریم از تهیه و طعم این شیرینی لذت ببرید.

    %d9%81%d8%b1%d9%88%d8%b4%da%af%d8%a7%d9%87-%d8%a7%db%8c%d9%86%d8%aa%d8%b1%d9%86%d8%aa%db%8c-%d8%b4%d8%a7%d8%af-%d8%b4%d8%a7%d8%af
  • تازه ترین ها
  • پربیننده های هفته
  • پربیننده های ماه
  • X