جدیدترین ها در سایت جدیده
%d9%81%d8%b1%d9%88%d8%b4%da%af%d8%a7%d9%87-%d8%a7%db%8c%d9%86%d8%aa%d8%b1%d9%86%d8%aa%db%8c-%d8%b4%d8%a7%d8%af-%d8%b4%d8%a7%d8%af-%d8%b4%da%a9%d9%84%d8%a7%d8%aa-%d8%b4%d9%88%da%a9%d8%b1
  • اخبار
  • استخدام جدید
  • دینی و مذهبی
  • دنیای تکنولوژی و فناوری
  • اخبار اقتصادی
  • دنیای خودرو
  • homina416876645654

    یک عسل تقلبی را چگونه تهیه میکنند؟

    مجموعه : پزشکی و سلامت , تغذیه سالم

    عسل تقلبی, طرز تهیه عسل تقلبی, عسل

    مدیرعامل اتحادیه پرورش‌دهندگان زنبورعسل خراسان رضوی تصریح کرد: برخی سودجویان با ذوب کردن نبات و گرفتن شیره آن و همچنین جوشانده شکر و با استفاده از آنزیم‌های غیرطبیعی و مواد شیمیایی و رنگ‌آمیزی مصنوعی، عسل‌های تقلبی روانه بازار می‌کنند و این سناریویی است که طی سال‌های گذشته بلای جان تولید عسل طبیعی شده است.

    مدیرعامل اتحادیه پرورش‌دهندگان زنبورعسل خراسان رضوی تصریح کرد: برخی سودجویان با ذوب کردن نبات و گرفتن شیره آن و همچنین جوشانده شکر و با استفاده از آنزیم‌های غیرطبیعی و مواد شیمیایی و رنگ‌آمیزی مصنوعی، عسل‌های تقلبی روانه بازار می‌کنند و این سناریویی است که طی سال‌های گذشته بلای جان تولید عسل طبیعی شده است.

    محمدعلی ناظری یادآور شد: با وجود آنکه شناسنامه‌دار کردن عسل از برنامه‌های تشکل‌های تولیدی و تأکیدات وزارت جهاد کشاورزی است، اما به‌کندی جلو می‌رود و می‌توان گفت هنوز توفیقی نداشته است.

    ناظری تأکید کرد: شناسنامه‌دار کردن عسل‌های طبیعی تنها راه معیار کردن آنها از عسل‌های تقلبی است که باید برای اجرایی کردن آن از ظرفیت رسانه‌ای و افزایش اطلاعات مردمی و همچنین تعبیه هولوگرام و بسته‌بندی‌های متحدالشکل استفاده کرد که برای تشکل‌ها و پرورش‌دهندگانی که با کمترین سود ممکن فعالیت‌های خود را دنبال می‌کنند، امکان‌پذیر نیست.

    %d9%81%d8%b1%d9%88%d8%b4%da%af%d8%a7%d9%87-%d8%a7%db%8c%d9%86%d8%aa%d8%b1%d9%86%d8%aa%db%8c-%d8%b4%d8%a7%d8%af-%d8%b4%d8%a7%d8%af
  • تازه ترین ها
  • پربیننده های هفته
  • پربیننده های ماه
  • X