جدیدترین ها در سایت جدیده
  • اخبار
  • استخدام جدید
  • دینی و مذهبی
  • دنیای تکنولوژی و فناوری
  • اخبار اقتصادی
  • دنیای خودرو
  • مزون همینا

    کیک کم ضرر برای بیماران قندی | آموزش تهیه

    مجموعه : آموزش آشپزی , انواع کیک

    کیک کم شیرینی, طرز تهیه کیک کم کالری, طرز تهیه کیک کم شیرینی, طرز تهیه کیک سالم, طرز تهیه کیک

    روش تهیه کیک گردویی + قهوه

    اگر به دنبال دستور تهیه یک دسر رژیمی و کم شیرین هستید،این پیشنهاد ویژه ما را از دست ندهید. با توجه به این که این کیک شیرین نیست و شیرینی آن را مارمالادی که داخل آن می ریزند تامین می کند، برای آن هایی که بیماری قند دارند هم کم ضرر است.

    مواد لازم  جهت تهیه کیک برای 4 نفر :

    200 گرم جوی دوسر
    230 گرم آرد
    1 ق چ پود ر د ارچین
    170 گرم کره
    2  /1 ق چ نمک
    1 ق چ وانیل

    مواد لازم برای داخل کیک :

    440 گرم مارمالاد شاتوت
    2 ق چ آب‌لیمو
    45 گرم آرد ذرت

    طرز تهیه کیک کم شرینی و خوشمزه:

    1. فر را با دمای 180 درجه سانتی‌گراد روشن کنید تا گرم شود. یک قالب مستطیل شکل مناسب را چرب کنید. قالب را با کاغذ روغنی هم می‌توانید بپوشانید. در یک کاسه مناسب جوی دوسر، آرد، دارچین، کره و نمک را بریزید و آنها را خوب با هم مخلوط‌کنید. مواد را داخل مخلوط‌کن یا ظرف غذا ساز بریزید و دستگاه را با سرعت کم روشن کنید. بعد از یک دقیقه سرعت دستگاه را کمی بیشتر کنید و 2 دقیقه دیگر هم مواد را با هم مخلوط‌ کنید.

    2. حالا دوسوم از مخلوط جو را داخل قالب بریزید و آن را خوب کف ظرف پهن کنید، سپس آن را داخل یخچال قرار دهید تا لایه اول خوب سفت شود. در این میان در یک ظرف مناسب مارمالاد شاتوت را باآب لیمو و آرد ذرت خوب مخلوط کنید تا مواد یکدست با هم مخلوط شوند.

    3. مخلوط مارمالاد شاتوت را داخل قالب خوب پخش کنید، سپس مابقی مخلوط جو را روی آن بریزید و کاملا پخش کنید. قالب را به مدت 35 تا 40 دقیقه داخل فر قرار دهید تا کیک آماده شود. بعدازآنکه کیک آماده شد، آن را از فر درآورید و صبر کنید تا خنک شود، سپس آن را برش داده، سرو کنید.

  • تازه ترین ها
  • پربیننده های هفته
  • پربیننده های ماه
  • X