جدیدترین ها در سایت جدیده
%d9%81%d8%b1%d9%88%d8%b4%da%af%d8%a7%d9%87-%d8%a7%db%8c%d9%86%d8%aa%d8%b1%d9%86%d8%aa%db%8c-%d8%b4%d8%a7%d8%af-%d8%b4%d8%a7%d8%af-%d8%b4%da%a9%d9%84%d8%a7%d8%aa-%d8%b4%d9%88%da%a9%d8%b1
  • اخبار
  • استخدام جدید
  • دینی و مذهبی
  • دنیای تکنولوژی و فناوری
  • اخبار اقتصادی
  • دنیای خودرو
  • هوای سرد زمستون و سوپی مقوی با جو + آموزش

    مجموعه : آموزش آشپزی , انواع آش و سوپ

    سوپ جو, سوپ جو کلاسیک, طرز تهیه سوپ جو, طرز تهیه سوپ آسان

    هوا که سرد میشه هیچ چیزی بیشتر از یه سوپ داغ و خوشمزه نمیچسبه. مخصوصا اگر پرده ها رو کنار بکشید و موقع خوردنش بارون رو تماشا کنید و سرما رو از پشت شیشه پنجره حس کنید و از اینکه توی یه خونه گرم نشستید و یه سوپ داغ میخورید ته دلتون احساس رخوت میکنید.

    هفته پیش پائیز شدیدا خودنمایی کرد و هوا سرد شد و ما خانوادگی سرما خوردیم. خوب چی بهتر از یه سوپ مقوی و خوشمزه! شما هم با ما باشید با دستور سوپ جو کلاسیک. البته یه مدل سوپ جو دیگه هم داریم که انشالله دفعه بعد درستش میکنم و آموزشش رو براتون میزارم.

    مواد لازم جهت تهیه سوپ جو:

    سیب زمینی……………………………….برای هر نفر یک عدد متوسط

    هویج………………………………………….برای هر نفر یک عدد متوسط

    پیاز……………………………………………..برای هر نفر یک عدد کوچک

    گوجه……………………………………………برای هر نفر یک عدد متوسط

    جو پوست کنده درسته……………………. برای هر نفر 4 قاشق

    قلم یا مرغ……………………………………..مقدارش دلخواه هست

    جعفری………………………………………..چند قاشق خرد شده

    طرز تهیه سوپ جو کلاسیک:

    باید بگم من برای سوپ جو همیشه از قلم استفاده میکنم چون خیلی خوشمزه تر میشه. ضمنا از جو پرک استفاده نمیکنم چون دوست دارم سوپم لعاب دار بشه و مزه جو زیر دندون بیاد. پس توصیه میکنم شما هم از جو یا گندم پوست کنده درسته استفاده کنید.

     گوجه،پیاز،سیب زمینی و هویج رو رنده درشت بزنید و با قلم بزارید روی گاز. به مقدار کافی آب داخل قابلمه بریزید. راستی یادتون باشه قابلمه رو بزرگتر بردارید. جو رو که از چند ساعت قبل خیس کردید داخل قابلمه بریزید. وقتی جوش اومد شعله رو کم کنید. در قابلمه رو هم نیمه باز بزارید تا سوپ سر نره. هر نیم ساعت هم باید هم بزنید که جو ته نگیره. تقریبا 5 یا 6 ساعت رو برای پخت در نظر بگیرید. اینجوری سوپ غلیظ و لعاب دار میشه و دیگه نیازی به اضافه کردن آرد برای لعاب سوپ نیست.

    وقتی سوپ پخت چند قاشق جعفری خرد شده بهش اضافه کنید و خاموشش کنید. گوارای وجود

    این هم بدون جعفری:

     

    %d9%81%d8%b1%d9%88%d8%b4%da%af%d8%a7%d9%87-%d8%a7%db%8c%d9%86%d8%aa%d8%b1%d9%86%d8%aa%db%8c-%d8%b4%d8%a7%d8%af-%d8%b4%d8%a7%d8%af
  • تازه ترین ها
  • پربیننده های هفته
  • پربیننده های ماه
  • X