جدیدترین ها در سایت جدیده
%d9%81%d8%b1%d9%88%d8%b4%da%af%d8%a7%d9%87-%d8%a7%db%8c%d9%86%d8%aa%d8%b1%d9%86%d8%aa%db%8c-%d8%b4%d8%a7%d8%af-%d8%b4%d8%a7%d8%af-%d8%b4%da%a9%d9%84%d8%a7%d8%aa-%d8%b4%d9%88%da%a9%d8%b1
  • اخبار
  • استخدام جدید
  • دینی و مذهبی
  • دنیای تکنولوژی و فناوری
  • اخبار اقتصادی
  • دنیای خودرو
  • homina416876645654

    نکاتی مفید جهت پختن سبزیجات

    مجموعه : اسرار خانه داری , سبک زندگی

    نکته های آموزشی پختن سبزیجات از زبان مدیر انجمن خانه داری

    نکات آشپزی

    «مارتا استوارت» مدیر انجمن خانه‌داری مارتا و سردبیر مجله خانه‌داری living با آمدن فصل بهار و رویش دوباره گیاهان و سبزی‌های متنوع، دستورپخت سبزی‌های تازه را به مخاطبان خود ارائه کرده است.

    یکی از راه‌های حفظ رنگ سبزی‌ها از قبیل نخودسبز و لوبیا هنگام آب پز شدن آن است که هنگام اضافه‌کردن آن‌ها به آب جوش به ازای هر یک کیلوگرم نخود یا لوبیا یک قاشق مرباخوری جوش شیرین به ظرف اضافه کنید.

    برای پختن سبزی‌ها دقت کنید، سبزی را به آب سرد اضافه نکنید تا بجوشد بلکه اول آب را به جوش آورده، سپس سبزی را به آن اضافه کنید.

    حرارت گاز یکنواخت و اندک باشد. حرارت زیاد ممکن است طعم و رنگ سبزی را تحت‌تاثیر خود قرار دهد.

    بهترین مرحله برای افزودن نمک به سبزی‌ها آخرین مرحله پخت است. درست وقتی که پختن سبزی به مراحل پایانی خود نزدیک می‌شود، بهتر است به میزانی که مدنظر دارید و مناسب است نمک به آن اضافه کنید.

    برای ایجاد طعم بهتر و حفظ ظاهر سبزی هنگام پختن سبزی‌ها بهتر است در ظرف را نبندید و اجازه دهید آب و سبزی با هم بجوشند.

    دقت کنید ظرفی که برای پختن سبزی از آن استفاده می‌کنید؛ ظرفی متناسب با حجم سبزی و لعابی باشد تا طعم و رنگ سبزی در آن حفظ شود.

    منبع : برترین ها

    %d9%81%d8%b1%d9%88%d8%b4%da%af%d8%a7%d9%87-%d8%a7%db%8c%d9%86%d8%aa%d8%b1%d9%86%d8%aa%db%8c-%d8%b4%d8%a7%d8%af-%d8%b4%d8%a7%d8%af
  • تازه ترین ها
  • پربیننده های هفته
  • پربیننده های ماه
  • X