جدیدترین ها در سایت جدیده
%d9%81%d8%b1%d9%88%d8%b4%da%af%d8%a7%d9%87-%d8%a7%db%8c%d9%86%d8%aa%d8%b1%d9%86%d8%aa%db%8c-%d8%b4%d8%a7%d8%af-%d8%b4%d8%a7%d8%af-%d8%b4%da%a9%d9%84%d8%a7%d8%aa-%d8%b4%d9%88%da%a9%d8%b1
  • اخبار
  • استخدام جدید
  • دینی و مذهبی
  • دنیای تکنولوژی و فناوری
  • اخبار اقتصادی
  • دنیای خودرو
  • homina416876645654

    معرفی پنج سبزی برای افزایش مقاومت بدن در زمستان

    مجموعه : پزشکی و سلامت , خواص موادغذایی

    بروکلی, اسفناج, کاهو, رازیانه

    برای این که با سرد شدن هوا هر ویروسی که از راه می رسد سلامتی‌تان را به خطر نیندازد به سراغ مواد غذایی سالم بروید. بهتر است امسال زودتر به استقبال زمستانی بدون مریضی بروید. این فصل، فصل سبزیجات سبز است که منبع ویتامین‌ها و مواد معدنی مورد نیاز بدن هستند. از شما دعوت می‌کنیم از همین امروز با مصرف این مواد غذایی بدنتان را برای زمستان پیش رو آماده کنید.

    بروکلی

    بروکلی سرشار از ویتامین C است. این سبزی خوشمزه حاوی فیبرهای غذایی و آنتی اکسیدان‌هایی است که به کاهش خطر ابتلا به بیماری های قلبی عروقی و پیشگیری از برخی سرطان‌ها و همچنین بیماری‌های مزمن دیگر کمک می‌کند. می‌توانید بروکلی را به همراه غذاهای دیگری و حتی در سوپ و غیره نیز میل کنید.

    اسفناج

    اسفناج حاوی میزان زیادی آهن و ویتامین‌ها و مواد معدنی دیگر است. برخی آنتی اکسیدان‌های موجود در این سبزی برای چشم‌ها مفید است. اسفناج همچنین در بین سبزیجات کم کالری جا دارد و به صورت خام یا پخته شده در ترکیب غذاهای دیگر قابل مصرف است.

    کاهو

    کاهو یک ماده ی غذایی رژیمی است و به کاهش وزن کمک زیادی می‌کند. کاهو یکی از ترکیبات سالادها است که فیبر، ویتامین‌ها و مواد معدنی زیادی به بدن می‌رسانند. تمام این ترکیبات باعث تقویت سیستم ایمنی بدن و افزایش قدرت دفاعی آن می‌شود. در حدیثی از پیامبر صلى الله علیه و آله آمده است: کُلِ الخَسَّ، فَاِنَّهُ یورِثُ النُّعاسَ وَ یَهْضِمُ الطَّعامَ؛ کاهو بخورید، چرا که خواب آور است و غذا را هضم مى‌کند. (١)

    بروکسل

    بروکسل نیز همانند دیگر کلم‌ها سرشار از ویتامین‌ها، آنتی اکسیدان ها و فیبرهایی است که تأثیر محافظتی زیادی در بدن دارد. این کلم‌های مینیاتوری از بسیاری از سرطان‌ها، یبوست و مشکلات لوله‌ی گوارشی پیشگیری می‌کنند. بهترین روش مصرف بروکسل، بخارپز کردن آن است. از طبخ طولانی مدت این کلم های کوچک بپرهیزید چون عناصر مغذی آن از بین می‌رود.

    رازیانه

    رازیانه به صورت خام یا پخته شده (رازیانه ی شکم پر، سرخ شده، بخارپز، داخل سوپ و غیره) مصرف می‌شود. رازیانه یکی از آن سبزیجاتی است که با هر نوع سسی قابل مصرف است. از دوره‌ی باستان از خواص دارویی این سبزی استفاده شده است. رازیانه برای مقابله با بلع هوا، مشکلات هضم غذا، دل درد و غیره مفید است. از این سبزی همچنین برای تسکین دردهای قاعدگی نیز استفاده می‌شود.

    %d9%81%d8%b1%d9%88%d8%b4%da%af%d8%a7%d9%87-%d8%a7%db%8c%d9%86%d8%aa%d8%b1%d9%86%d8%aa%db%8c-%d8%b4%d8%a7%d8%af-%d8%b4%d8%a7%d8%af
  • تازه ترین ها
  • پربیننده های هفته
  • پربیننده های ماه
  • X