جدیدترین ها در سایت جدیده
%d9%81%d8%b1%d9%88%d8%b4%da%af%d8%a7%d9%87-%d8%a7%db%8c%d9%86%d8%aa%d8%b1%d9%86%d8%aa%db%8c-%d8%b4%d8%a7%d8%af-%d8%b4%d8%a7%d8%af-%d8%b4%da%a9%d9%84%d8%a7%d8%aa-%d8%b4%d9%88%da%a9%d8%b1
  • اخبار
  • استخدام جدید
  • دینی و مذهبی
  • دنیای تکنولوژی و فناوری
  • اخبار اقتصادی
  • دنیای خودرو
  • homina416876645654

    معرفی انواع قیمه + دستور پخت قیمه

    مجموعه : آموزش آشپزی , انواع خورش , غذاهای گوشتی

    طرز تهیه قیمه, قیمه بامیه, دستور پخت قیمه

    قیمه

    معرفی و آشنایی با انواع قیمه :

    قیمه سیب‌ درختی

    اصلا شیرین نیست، چون سیب‌سبز کاملا ترش‌مزه است. بقیه مواد همان است که در قیمه سنتی به کار می‌رود فقط به جای لیمو امانی از آبلیمو استفاده کنید.

    قیمه مرغ

    برای کسانی که با گوشت قرمز مشکل دارند. سینه مرغ را قیمه‌ای خرد کرده و تمام مراحل را مانند قیمه معمولی انجام دهید، فقط کمتر آب بریزید، چون مرغ خیلی زودتر از گوشت می‌پزد. در ضمن این خورش سنتی بوده و به هیچ‌وجه من‌درآوردی نیست.

    قیمه هویج

    هویج نگینی ریز یا رنده شده به همراه ادویه خورشی و گاه کشمش پلویی یکی از خورش‌های خوشمزه آذربایجانی است. اگر هویج دوست دارید، آن را در این خورش خلالی استفاده کنید.

    قیمه کدو

    نام دیگرش مسمای کدو است. کم آب است و اجزای خورش را هنگام کشیدن جداجدا و در کنار هم می‌گذارند. از گرد لیمو به جای لیمو امانی استفاده کنید تا کدو بیشتر طعم بگیرد.

    قیمه بامیه

    همان خورش بامیه است، با دو تفاوت؛ یکی اینکه لپه دارد و دوم آنکه به جای لیمو امانی از آب نارنج یا آبلیمو در آن استفاده می‌کنند. به جای دارچین، جوز هندی در آن بریزید.

    قیمه رشتی

    در این خورش گوجه‌فرنگی جایگزین رب گوجه‌فرنگی است و به قیمه سنتی که در قدیم پخته می‌شد، بسیار نزدیک است. برای ترش کردن آن به جای لیمو امانی از آب انار، رب انار ترش یا آبغوره استفاده کنید.

    قیمه نثار

    خورش بومی شهر قزوین که بسیار به نوع سنتی شبیه است و در آن خلال بادام، پسته، زرشک و گاه خلال پرتقال به کار می‌رود و از سیب‌زمینی در آن خبری نیست.

    قیمه بادمجان

    معروف‌ترین قیمه بعد از نوع ساده آن است و به جای سیب‌زمینی از بادمجان سرخ شده در آن استفاده می‌شود. غوره را در قیمه بادمجان فراموش نکنید.

    قیمه به‌ و آلو

    در این خورش آلوی بخارا و به خرد شده استفاده می‌شود. سیب‌زمینی ندارد و در روزگار قدیم زیاد طبخ شده است.

    قیمه آلو

    مانند قیمه به و آلو است ولی بدون به. اسم دیگرش خورش آلوست اما اگر گوشت قیمه‌ای در آن ریخته شود، پسوند قیمه به آن اضافه می‌شود. خیلی شیرین نیست و باب طبع همه است.

    قیمه به

    در این خورش به را به اندازه گوشت قیمه‌ای خرد کرده در اواخر پخت در غذا می‌ریزند. اگر آب نارنج و ادویه خورشی در آن بریزید، طعم خیلی خوبی می‌گیرد که اصلا شیرین نیست.

    قیمه نخود

    خورش قیمه را در نواحی جنوبی و مرکزی ایران با نخود می‌پزند و در آن از لپه استفاده نمی‌کنند. طعمی نزدیک به آبگوشت دارد و آبدارتر است و عموما از گوشت بز در آن استفاده می‌شود.

    طرز تهیه قیمه

    دستور پخت قیمه :

    مواد لازم جهت تهیه قیمه:

    گوشت گوسفند: 300 گرم، قیمه‌ای

       پیاز درشت: یک عدد، ساطوری

       لپه: 100 گرم

       لیمو امانی درشت: 2 عدد

       رب گوجه‌فرنگی: 3 قاشق غذاخوری

       روغن مایع: به میزان لازم

       سیب‌زمینی متوسط: 2 عدد، خلالی

       زردچوبه: یک قاشق چای‌خوری

       دارچین: یک قاشق چای‌خوری

       نمک  و فلفل قرمز: به میزان لازم

    روش تهیه قیمه :

    1. شش قاشق غذاخوری روغن را در یک قابلمه روی شعله متوسط داغ کرده و پیاز را 6  دقیقه در آن تفت دهید تا طلایی شود.

    2.گوشت را اضافه کرده و 6‌دقیقه دیگر تفت دهید تا رنگ بگیرد و آبش کشیده شود. پیاز را هم بزنید تا نسوزد، سپس زردچوبه را اضافه کرده و هم بزنید.

    3. رب گوجه را اضافه کرده و آن را 2 دقیقه سرخ کنید. لیمو امانی و 3 پیمانه آب جوش را به خورش اضافه کرده و پس از به جوش آمدن با در بسته و شعله کم، 5/2 ساعت آن را بپزید.

    4. لپه را پاک کرده و بشویید، سپس 15‌دقیقه در آب بجوشانید. با این کار زرداب لپه خارج شده و باعث نفخ نمی‌شود.

    5.سیب‌زمینی را که در آب نگه داشته‌اید آبکش و خشک کنید. کمی نمک به آن پاشیده و در روغن سرخ کنید. سپس روغن آن را گرفته و کنار بگذارید.

    6. پس از یک ساعت و نیم از پخت خورش، لپه را به آن اضافه کنید تا بپزد. اگر دوست ندارید لیمو امانی زیاد پخته شود، می‌توانید آن را الان به خورش اضافه کنید. به یاد داشته باشید لمیو امانی را باید با چنگال سوراخ کنید.

    پس از زمان پخت خورش نمک و فلفل آن را اندازه کرده، زعفران را اضافه کنید و 15 دقیقه دیگر آن را بپزید. هنگامی که روغن روی خورش آمد و به غلظت رسید، غذا پخته است.دارچین را روی آن پاشیده و با چلو سرو کنید.

    روش تهیه خورشت قیمه ویژه و متفاوت

    %d9%81%d8%b1%d9%88%d8%b4%da%af%d8%a7%d9%87-%d8%a7%db%8c%d9%86%d8%aa%d8%b1%d9%86%d8%aa%db%8c-%d8%b4%d8%a7%d8%af-%d8%b4%d8%a7%d8%af
  • تازه ترین ها
  • پربیننده های هفته
  • پربیننده های ماه
  • X