جدیدترین ها در سایت جدیده
%d9%81%d8%b1%d9%88%d8%b4%da%af%d8%a7%d9%87-%d8%a7%db%8c%d9%86%d8%aa%d8%b1%d9%86%d8%aa%db%8c-%d8%b4%d8%a7%d8%af-%d8%b4%d8%a7%d8%af-%d8%b4%da%a9%d9%84%d8%a7%d8%aa-%d8%b4%d9%88%da%a9%d8%b1
  • اخبار
  • استخدام جدید
  • دینی و مذهبی
  • دنیای تکنولوژی و فناوری
  • اخبار اقتصادی
  • دنیای خودرو
  • homina416876645654

    مصرف غذاهای چرب و مرگ سلول های مغزی

    مجموعه : پزشکی و سلامت , تغذیه سالم

    سلول مغزی, مضرات غذاهای چرب, سلامتی, غذای چرب

    درباره ضرر غذاهای چرب برای معده

    پیام فرحبخش متخصص تغذیه گفت: دریافت غذایی افراد بایستی بر اساس الگوی خاصی باشد که دریافت درشت مغذی‌هایی از قبیل کربوهیدرات‌ها، پروتئین‌ها و چربی‌ها باید به صورت متعادل باشد.

    وی افزود: به عنوان مثال فرد باید 50 تا 60 درصد انرژی روزانه خود را از کربوهیدرات‌ها، 15 تا 20 درصد از پروتئین‌ها و 25 تا 30 درصد را از چربی‌ها دریافت کند. وی ادامه داد: اما برخی از افراد این تعادل را رعایت نمی‌کنند و گاهی چربی غذایی خود را افزایش می‌دهند که در این صورت سطح چربی خون افزایش می‌یابد که این افزایش منجر به تصلب شرایین در عروق قلبی و مغزی می‌شود.

    فرحبخش گفت: در چنین حالتی خون‌رسانی قلب و مغز با رگ‌هایی که مملو از چربی هستند کاهش می‌یابد و عملکرد ارگان‌های بسیار مهم بدن تحت تأثیر قرار خواهد گرفت. وی خاطرنشان کرد: رسوب چربی در عروق که باعث کاهش خون‌رسانی می‌شود، منجر به رسیدن اکسیژن ناکافی به سلول‌های مغزی می‌شود که به این ترتیب بعضی از سلول‌های مغزی دچار مرگ می‌شوند.

    %d9%81%d8%b1%d9%88%d8%b4%da%af%d8%a7%d9%87-%d8%a7%db%8c%d9%86%d8%aa%d8%b1%d9%86%d8%aa%db%8c-%d8%b4%d8%a7%d8%af-%d8%b4%d8%a7%d8%af
  • تازه ترین ها
  • پربیننده های هفته
  • پربیننده های ماه
  • X