جدیدترین ها در سایت جدیده
%d9%81%d8%b1%d9%88%d8%b4%da%af%d8%a7%d9%87-%d8%a7%db%8c%d9%86%d8%aa%d8%b1%d9%86%d8%aa%db%8c-%d8%b4%d8%a7%d8%af-%d8%b4%d8%a7%d8%af-%d8%b4%da%a9%d9%84%d8%a7%d8%aa-%d8%b4%d9%88%da%a9%d8%b1
  • اخبار
  • استخدام جدید
  • دینی و مذهبی
  • دنیای تکنولوژی و فناوری
  • اخبار اقتصادی
  • دنیای خودرو
  • مزون همینا

    مرغ شکم پر در فر و بدون فر + مرغ شمالی و مجلسی

    مجموعه : آموزش آشپزی , غذاهای گوشتی

    روش تهیه مرغ شکم پر, طرز تهیه مرغ شکم پر

    مرغ شکم پر در فر و بدون فر + مرغ شمالی و مجلسی

    مرغ شکم پر مجلسی

    مواد لازم

    مرغ تمیز شده و پوست کنده 1 عدد کامل

    سبزی مخصوص

    پیاز 3 عدد متوسط

    گردو 8 قاشق غذاخوری سرپر

    رب انار 2 قاشق غذاخوری

    رب گوجه 5 قاشق غذاخوری

    نعنا خشک 1 قاشق غذاخوری

    کشمش 2 تا 3 قاشق غذاخوری

    نمک ، فلفل و زردچوبه و آبلیمو به مقدار لازم

    زرشک در صورت تمایل 1 قاشق غذاخوری

    مواد لازم (سبزیجات)

    • جعفری 1 دسته ( بسته بندی هایی که در سبزی فروشی ها موجودن )
    • شوشاق یا چوچاق 1 دسته ( در صورتی که این سبزی در دسترس نبود به جاش از 2 حبه سیر در کنار نعنا استفاده کنید تا در کنار بقیه ی سبزی ها خوش عطر بشه )
    • نعنا 1/2 دسته ( نعنا بیشتر از این حد نشه چون باعث تلخی موادتون میشه )
    • پونه چند برگ برای عطر بهتر

    روش تهیه

    برای سبزی های این غذا حتما این نسبتایی که میگم رعایت کنید تا غذای خوش طعم تر داشته باشین و مقداری هم که بهتون میگم برای آماده کردن 1 عدد مرغ کافیه. بعد از اینکه سبزی هارو شستین و خشک شد اونارو با هم مخلوط کنید و ساتوری کنید. اگر به میزان زیاد این سبزی رو تهیه کردین میتونین در فریزر نگهداری کنید.

    بعد از آماده کردن سبزی ها ، 3 عدد پیاز رو رنده ی درشت بزنین و به همراه سبزی و 1.5 لیوان آب و کمی نمک بذارین روی حرارت تا بپزه و آبش خشک بشه. کم کم که سبزی و پیاز آماده میشن عطر خوش سبزی هام فضای خونه رو پر میکنه.

    وقتی که سرخ کردن مرغ تموم شد اونو از قابلمه بیرون بیارین و از همون روغ برای تفت دادن 3 قاشق غذاخوری رب استفاده کنید تا سس مرغ رو آماده کنید. نمک ، فلفل و آبلیمو رو هم طبق سلیقه بهش اضافه کنید و 2 لیوان آب بریزین داخلش و بذارین تا به جوش بیاد و بعد از جوش اومدن حرارت رو کم کنید تا مرغ رو آماده کنید و داخلش بذارین. ( در این مرحله زیاد آب داخل سس نریزین چون مرغ هم در حین پخت آب پس میده )

    وقتی آب سبزی و پیاز کاملا خشک شد کمی روغن اضافه کنید و اونارو به اندازه ی 5 دقیقه با حرارت کم تفت بدین و رب انار و 2 قاشق غذاخوری باقی مانده ی رب گوجه رو به مواد اضافه کنین و قشنگ هم بزنین تا مخلوط شه. اگه رب انارتون شیرین یا ملسه به اندازه ی 1 قاشق آب نارنج یا آبلیمو اضافه کنید و بچشین تا موادتون کمی ترش مزه شه که این موضوع هم سلیقه ایه.

    سپس کشمش ، گردو و در صورت تمایل زرشک رو اضافه کنید و مواد رو هم بزنید تا کمی تفت بخوره .نمک و فلفل رو هم طبق ذائقه ی خودتون اضافه کنید .مواد مرغ شکم پر آمادست .

    داخل شکم مرغ رو کمی نمک بزنین و از این مواد داخل شکمش بریزین و کمی فشار بدین تا کامل پر شه. به کمک نخ و سوزن شکم مرغ رو بدوزین تا موقع پختنش مواد بیرون نیان.

    به اندازه ی 2 قاشق غذاخوری از مواد رو هم داخل سسی که آماده کرده بودین بریزین تا مرغ خوش طعم تر بشه. بهتره مرغ رو از پهلو داخل قابلمه بذارین تا فرم بهتری داشته باشه یا اگه به شکم میذارین حتما پاهای مرغ رو ببندین تا بد فرم نمونه. بعد از اینکه توی قابلمه گذاشتین چند قاشق از سس رو روی مرغ بریزین و درشو ببندین تا بپزه. حتما در حین پخت چند بار این کار رو تکرار کنید تا همه ی قسمتای مرغ طعم بگیره.

    اگر هم بتونین بعد از 30 تا 40 دقیقه مرغ رو به جهت مخالف برگردونین عالی میشه فقط مراقب باشین که نسوزین و مرغ هم خرد نشه. حرارت باید خیلی کم باشه تا مرغ قشنگ مغز پخت بشه. من همیشه حدود 2 ساعت مرغ رو میذارم تا با حرارت خیلی خیلی کم بپزه. از این مواد میتونین برای تهیه ی خوراک هم استفاده کنید و حتما نباید مرغ درسته داشته باشین. منم چون مهمون داشتم و مرغ کامل یه دونه بود خوراکش رو هم آماده کردم. جای همتون خالی…

    آموزش درست کردن مرغ شکم پر در فر

    مواد لازم

    مرغ درسته: 1 دونه متوسط

    پیاز: 3 تا بزرگ

    نمک و فلفل و زعفران و آبلیمو

    مواد لازم جهت داخل شکم مرغ

    پیاز: 1 دونه کوچولو

    مغزگردو: یه مشت !

    آلو ، آلوچه، آلبالو، اخته: جمعا دو مشت !

    سبزی معطر خرد شده (من چوچاق داشتم) : 1 قاشق

    رب گوجه: نصف قاشق غذاخوری

    زمان پخت: نقریبا یک و نیم ساعت

    روش تهیه

    پیازها رو خرد کرده  و با نمک و آبلیمو و فلفل و کمی جعفری خرد شده مخلوط می کنیم.

    کمی از این پیاز رو داخل شکم مرغ ریخته و خوب همه شکم مرغ را مالیده و بقیه رو هم به مرغ مالیده و مرغ رو توی پیاز ها شب تا صبح می گزاریم. (ظرف در دار توی یخچال)

    سپس زعفران را اضافه کرده و دوباره مرغ را در یخچال قرار می دهیم.

    پیاز رو ریز خرد کرده و توی روغن خیلی کم، همراه با نم و زردچوبه تفت می دهیم تا طلایی شود.

    سپس گردوها رو کوبیدم تا کمی خرد بشه و به پیاز اضافه می کنیم و سپس بقیه مواد رو هم می ریزیم.

    سپس مرغ را بیرون آورده و پیاز ها را از مرغ جدا می کنیم.

    بعد مواد را داخل مرغ پر می کنیم.

    فر رو روی 200 درجه روشن می کنیم.

    یه نخ و سوزن تمیز برداشته و شروع می کنیم به دوختن شکم

    بعد رون ها و بال ها را با نخ می بندیم و بعد نخ دیگری را برداشته و از قسمت زیر سینه رد کره و روی بال هامی آوریم.

    کف سینی فر رو کمی روغنمالیده و مرغ را داخل فر می گزاریم.

     وقتی دیدیم مرغ کمی رنگش برگشته و پوستش از اون خیسی در اومده با برس کمی مخلوط زعفران آبکرده و کره را روی مرغ می مالیم. این کار را چند بار تکرار کنید.

    و در آخر کرغ بعد از تقریبا یک و نیم ساعت آماده می شود.

    روش تهیه مرغ شک پر بدون فر

    مرغ شکم پر در فر و بدون فر + مرغ شمالی و مجلسی

    مواد لازم

    مرغ 1 عدد

    مغز گردوی خرد شده 1/2 لیوان

    رب انار 2 قاشق غذاخوری

    پیاز 1 عدد

    جعفری خرد شده 1 لیوان

    گشنیز خرد شده 1 لیوان

    زرشک 1/4 لیوان

    کشمش 1/4 لیوان

    روش تهیه

    پیاز را خرد کنید و با مقداری روغن تفت دهید تا نرم شود ، جعفری و گشنیز خرد شده را اضافه کنید و تفت دهید تا سبزی ها سرخ شوند سپس زرشک ، کشمش ، رب انار ، مغز گردو ، نمک و فلفل اضافه کنید ، کمی تفت دهید و از روی حرارت بردارید.

    مرغ را از شب قبل داخل قابلمه ای بریزید و روی پوست مرغ را با لایه ای از نمک بپوشانید و در یخچال بگذارید تا استراحت کند ، پس از استراحت مرغ را خوب بشویید و مواد شکم پر را داخل شکم مرغ بریزید سپس پوست انتهای بدن را با نخ و سوزن محکم به هم بدوزید تا مواد از شکم مرغ خارج نشوند ، پاهای مرغ را نیز با نخ به هم ببندید.

    مرغ را با مقداری زعفران دم کرده ماساژ دهید تا پوست مرغ طلایی شود ( اختیاری ) ، داخل قابلمه آب بریزید تا حدی که بیشتر از نصف مرغ را بپوشاند ، قابلمه را روی حرارت متوسط قرار دهید و برای 2 ساعت بگذارید مرغ بپزد و آب مرغ کشیده شود سپس سرو کنید.

    نکته ها : در صورت تمایل میتوانید مقداری برگ سیر تازه به سبزیجات شکم پر اضافه کنید ، میتوانید مواد داخل شکم مرغ را بنابر سلیقه تان تغییر دهید یا کمتر و بیشتر کنید ، میتوانید به جای زرشک و کشمش از آلو برای داخل شکم مرغ استفاده کنید.

    روش تهیه مرغ شکم پر محلی شمالی (مازندرانی)

    مرغ شکم پر در فر و بدون فر + مرغ شمالی و مجلسی

    مرغ شکم پر یکی از غذاهای محلی مازندران است که با استفاده از سبزی های معطر محلی درست می شه.

    مواد لازم :
    مرغ درسته 1 عدد

    سیر رنده شده 2-3 حبه

    پیاز ریز خرد شده 1 عدد متوسط

    گردوی درشت خرد شده نصف لیوان

    آلوی ریز جنگلی نصف لیوان

    سبزیجات معطر : نعنا- گشنیز- جعفری- تره -سیر سبز

    مقدار گشنیز و تره بیشتر از همه و نعنا و سیر سبز کمترینه.

    رب انار حدود 1-2 قاشق غذاخوری

    شکر به مقدار کم

    نمک و فلفل و زردچوبه هم به میزان لازم.

    سبزیجات محلی: سرسم- اوجی- زلنگ و اناریجه

    روش تهیه

    اول پیاز داغ درست می کنیم بعد سیر رنده شده رو اضافه می کنیم و کمی تفت می دهیم.

    زردچوبه رو اضافه کرده و بعد سبزی ها رو که بهتره چرخ کرده باشیم یا خیلی ریز خرد شده باشند رو اضافه می کنیم و می گذاریم تا آب سبزی کشیده شده و کمی سرخ شود.

    بعد آلو، گردو، رب انار و شکر و نمک و فلفل رو اضافه می کنیم و شعله رو کم می کنیم و در ظرف رو می بندیم تا حدود یک ربع تا بیست دقیقه بمونه و مزه ها به خورد هم برند.

    برای اینکه مرغ به ته دیگ نچسبه یک پیاز بزرگ رو حلقه کردم و فاصله های بین پیاز ها رو هم هویج می گزاریم.

    بعد دو طرف شکم مرغ رو با 2 تا خلال دندون به هم می رسونیم.

    دور پاها رو هم نخ پیچیده تا پاها به هم بچسبند و بعد روی پیازها می گزاریم.

    اگه از مایه داخل شکم مرغ زیاد اومده باشه می تونید بریزید دورش با حدود نصف استکان آب رو حرارت کم تا 2-3 ساعتی آروم آروم برای خودش بپزه.

    آموزش درست کردن مرغ شکم پر, مرغ شکم پر مجلسی, آشپزی با مرغ

    %d9%81%d8%b1%d9%88%d8%b4%da%af%d8%a7%d9%87-%d8%a7%db%8c%d9%86%d8%aa%d8%b1%d9%86%d8%aa%db%8c-%d8%b4%d8%a7%d8%af-%d8%b4%d8%a7%d8%af
  • تازه ترین ها
  • پربیننده های هفته
  • پربیننده های ماه
  • X