جدیدترین ها در سایت جدیده
%d9%81%d8%b1%d9%88%d8%b4%da%af%d8%a7%d9%87-%d8%a7%db%8c%d9%86%d8%aa%d8%b1%d9%86%d8%aa%db%8c-%d8%b4%d8%a7%d8%af-%d8%b4%d8%a7%d8%af-%d8%b4%da%a9%d9%84%d8%a7%d8%aa-%d8%b4%d9%88%da%a9%d8%b1
  • اخبار
  • استخدام جدید
  • دینی و مذهبی
  • دنیای تکنولوژی و فناوری
  • اخبار اقتصادی
  • دنیای خودرو
  • مزون همینا

    غذا با گوشت چرخ کرده و سیب زمینی / آموزش آشپزی

    مجموعه : آموزش آشپزی , غذاهای گوشتی

    آموزش آشپزی, آشپزی با گوشت, آشپزی با سیب زمینی, آشپزی با گوشت چرخ کرده

    غذا با گوشت چرخ کرده و سیب زمینی / آموزش آشپزی

    پای گوشت و سیب زمینی

    مواد لازم

    گوشت چرخ کرده 400 گرم  . هویج 2 عدد  .  پیاز 1 عدد  .  سیب زمینی 4 عدد  .  شیر 1 لیوان  .  آرد 1 قاشق غذاخوری  .  کره 4 قاشق غذاخوری  .  زرده تخم مرغ 2 عدد  .  نخود فرنگی 1/2 لیوان

    روش تهیه

    پیاز و هویج را ریز خرد کنید سپس در مقداری روغن تفت دهید تا نرم شوند ، پس از اینکه پیاز و هویج نرم شدند گوشت چرخ کرده را اضافه کنید و تفت دهید تا رنگ گوشت تغییر کند سپس نخودهای پخته ، نمک و فلفل اضافه کنید و از روی حرارت بردارید.

    آرد و روغن را داخل قابلمه بریزید و کمی تفت دهید ، نصف شیر را اضافه کنید و چند دقیقه دیگر تفت دهید سپس این سس را به مایه گوشت اضافه و مخلوط کنید.

    سیب زمینی ها را پوست بکنید و با مقداری آب بپزید سپس با گوشت کوب خوب له کنید.

    سیب زمینی له شده را داخل قابلمه ای بریزید و روی حرارت قرار دهید تا گرم شود سپس نصف لیوان شیر ، نمک و فلفل را کم کم به آن اضافه نمایید و هم بزنید ، وقتی مواد خوب یکدست و غلیظ شدند 2 قاشق غذاخوری کره اضافه کنید و از روی حرارت بردارید.

    مایه گوشت را داخل ظرف بریزید و پخش کنید سپس پوره سیب زمینی را روی مایه گوشتی بریزید و با قاشق فشار دهید تا خوب پرس شود ، زرده های تخم مرغ را با قلمو روی سیب زمینی ها بزنید و در پایان 2 قاشق غذاخوری کره باقی مانده را خرد کنید و روی مواد بریزید.

    پای گوشت را داخل فر با دمای 180 درجه سانتیگراد به مدت 20 – 30 دقیقه ( بسته به نوع فر ) قرار دهید ، پس از اینکه روی پای برشته و طلایی شد از فر خارج کنید ، 10 دقیقه صبر کنید سپس برش بزنید و سرو نمایید.

    توجه

    میتوانید بجای گوشت چرخ کرده از سویا ، مرغ ، قارچ و … نیز استفاده کنید ، در صورت تمایل برای طعم قوی تر میتوانید 2 حبه سیر به مایه گوشتی اضافه کنید.


    توپ های سیب زمینی سوخاری

    مواد لازم

    سیب زمینی بزرگ 4 عدد  .  گوشت چرخ کرده 200 گرم  .  تخم مرغ 2 عدد  .  فلفل دلمه ای 1 عدد  .  گوجه فرنگی 2 عدد  .  شیر 1 قاشق غذاخوری  .  آب جوش 1 قاشق غذاخوری .  پیاز 1 عدد  .  سیر 3 حبه  .  پودر آویشن 1 قاشق چایخوری  .  آرد سوخاری و آرد ساده مقدار لازم  .  نمک و فلفل مقدار لازم

    روش تهیه

    پیاز و سیرها را ریز خرد کنید و در مقداری روغن تفت دهید تا نرم شوند سپس گوشت چرخ کرده را اضافه کنید و تفت دهید را رنگ گوشت تغییر کند ؛ پس از تغییر رنگ گوشت فلفل دلمه ای خرد شده ، گوجه های پوست گرفته خرد شده و پودر آویشن را اضافه کنید و تفت دهید تا آب مواد کشیده شود ، در انتهای کار نمک و فلفل بزنید و از روی حرارت بردارید.

    سیب زمینی ها را بپزید و پوست بکنید سپس خوب بکوبید تا نرم شود ، در ادامه 1 قاشق شیر گرم و 1 قاشق آب جوش و نصف قاشق چایخوری نمک اضافه کنید و خوب مخلوط نمایید تا به شکل خمیری یکدست شود ، کمی صبر کنید تا سیب زمینی ها خنک شوند سپس مقداری از خمیر سیب زمینی بردارید و کف دست تان پهن کنید و مقداری مایه گوشت داخل ان قرار دهید وبه شکل توپ گرد کنید.

    تخم مرغ ها را داخل کاسه ای بشکنید و با چنگال بزنید تا کف کند ، توپ های سیب زمینی را به نوبت در تخم مرغ بزنید سپس در آرد سفید بزنید و مجدد در تخم مرغ بزنید و در آخر در آرد سوخاری بزنید تا تمام سطح توپ های سیب زمینی به ارد سوخاری آغشته شود.

    داخل قابلمه یا سرخ کن مقدار زیادی روغن بریزید و بگذارید داغ شود سپس توپ های سیب زمینی را داخل روغن داغ بریزید ، توپ ها را چند بار با چنگال این طرف و آن طرف کنید تا خوب طلایی و برشته شوند ( توپ ها باید در روغن شناور باشند ) ، پس از سرخ شدن توپ ها را روی توری یا دستمال کاغذی قرار دهید تا روغن اضافی شان برود سپس بهمراه سس دلخواه سرو کنید.

    توجه

    میتوانید داخل این توپ ها از مقداری پنیر پیتزا استفاده کنید ، همچنین میتوانید داخل این توپ ها را با مواد دیگری مانند مرغ پخته ، قارچ ، سبزیجات و … پر کنید ، این پیش غذای عالی را به راحتی در منزل تهیه کنید و از طعم لذیذ آن لذت ببرید.


    کیبه سیب زمینی

    مواد لازم

    نان سوخاری خرد شده 2 عدد  .  کره ذوب شده 4 قاشق  .  سیب زمینی متوسط 6 عدد  .  نمک 1 و 1/2 قاشق چایخوری  .  فلفل سیاه 1/4 قاشق چایخوری  .  تخم مرغ 1 عدد  .  روغن 2 قاشق  .  پیاز متوسط خرد شده 2 عدد  .  گوشت چرخ کرده 400 گرم  .  قرص عصاره مرغ خرد شده 2 عدد  .  بادام پرک تست شده 2 قاشق  .  فلفل سیاه 1/4 قاشق چایخوری  .  پنیر پیتزا یا پارمزان به دلخواه

    روش تهیه

    فر را تا دمای 220 درجه سانتی گراد گرم کنید.

    سیب زمینی ها را بجوشانید تا بپزند. سپس آنها را آبکشی کنید و پس از اینکه خنک شدند، پوست آنها را بگیرید. با گوشت کوب یا چنگال آنها را له کنید. سیب زمینی له شده را با نمک، فلفل و تخم مرغ مخلوط کنید و کنار بگذارید.

    یک تابه بردارید و روغن را درون آن داغ کنید. پیاز ها را تقریبا 2 دقیقه در ان تفت دهید. سپس گوشت چرخ کرده را اضافه و خوب با پیاز مخلوط کنید تا گوشت قهوه ای رنگ شود. عصاره گوشت را در 2 قاشق آب جوش حل کنید و روی گوشت بریزید. سپس بادام پرک تست شده و ادویه دلخواه خود را به مواد اضافه کنید. مواد را کمی باهم بپزید تا خوب ترکیب شوند. سپس آنها را از روی حرارت بردارید و کنار بگذارید.

    یک قالب بزرگ حاضر کنید و کف آن را با کمی کره یا روغن چرب کنید. نصف سیب زمینی را کف آن پهن کنید. مایه گوشت را روی آن پهن کنید. به دلخهواه کمی پنیر روی مایه گوشت بریزید و سپس لایه سیب زمینی باقی مانده را روی گوشت بریزید. 2 قاشق از کره ذوب شده را روی لایه آخ بمالید و خرده های نان تست را روی آن پخش کنید. 2 قاشق کره باقی ماده را روی خرده های نان بپاشید.

    قالب را در به مدت 20 تا 25 دقیقه در فر قرار دهید تا خرده نانهای روی کیبه ترد و طلائی رنگ شوند.

    مرسی از سایت ایران کوک

    %d9%81%d8%b1%d9%88%d8%b4%da%af%d8%a7%d9%87-%d8%a7%db%8c%d9%86%d8%aa%d8%b1%d9%86%d8%aa%db%8c-%d8%b4%d8%a7%d8%af-%d8%b4%d8%a7%d8%af
  • تازه ترین ها
  • پربیننده های هفته
  • پربیننده های ماه
  • X