جدیدترین ها در سایت جدیده
%d9%81%d8%b1%d9%88%d8%b4%da%af%d8%a7%d9%87-%d8%a7%db%8c%d9%86%d8%aa%d8%b1%d9%86%d8%aa%db%8c-%d8%b4%d8%a7%d8%af-%d8%b4%d8%a7%d8%af-%d8%b4%da%a9%d9%84%d8%a7%d8%aa-%d8%b4%d9%88%da%a9%d8%b1
  • اخبار
  • استخدام جدید
  • دینی و مذهبی
  • دنیای تکنولوژی و فناوری
  • اخبار اقتصادی
  • دنیای خودرو
  • مزون همینا

    غذا با پای مرغ + خواص و فواید پای مرغ

    مجموعه : آموزش آشپزی , پزشکی و سلامت , خواص موادغذایی

    پای مرغ, خواص پای مرغ, فواید پای مرغ, آشپزی با پای مرغ

    غذا با پای مرغ + خواص و فواید پای مرغ

    1-روش تهیه سوپ خوشمزه پای مرغ و با سبزیجات معطر

    مواد لازم

    پای مرغ 10 عدد

    هویج 1 عدد

    پیاز 1 عدد

    کرفس خرد شده 1 لیوان

    آویشن تازه خرد شده 2 قاشق غذاخوری

    برگ بو 1 عدد

    فلفل سبز 1 عدد

    روش تهیه

    داخل قابلمه تا نیمه آب بریزید و روی حرارت قرار دهید تا به جوش بیاید ، پاهای مرغ تمیز شده را به آب جوش اضافه کنید و پس از 5 دقیقه که جوشید با آب سرد آبکشی کنید.

    داخل قابلمه چند قاشق روغن بریزید ، پیاز خرد شده را اضافه کنید و تفت دهید تا نرم شود سپس کرفس خرد شده و آویشن را اضافه کنید.

    پاهای مرغ آبکشی شده ، برگ بو ، نمک ، هویج خرد شده ، فلفل سبز و چند لیوان آب اضافه کنید ، حرارت را زیاد کنید تا آب به جوش بیاید سپس حرارت را کم کنید و اجازه دهید با حرارت ملایم سوپ بپزد و جا بیفتد.

    این سوپ را باید داغ سرو کنید ، بدلیل وجود ژلاتین در پای مرغ اگر سوپ سرد شود به صورت ژله ای در خواهد آمد.

    2-طرز تهیه سوپ ساده و لذیذ پای مرغ

    مواد لازم

    پای مرغ 10 عدد

    پیاز 1 عدد

    برگ بو 2 عدد

    نمک و فلفل سیاه مقدار لازم

    روش تهیه

    پاهای مرغ را داخل آب در حال جوشیدن بریزید و پس از 5 دقیقه با اب سرد آبکشی کنید سپس پوست و بخش ناخن ها را جدا کنید و دور بیندازید.

    پاهای مرغ تمیز شده ، پیاز ، برگ بو ، نمک و فلفل را داخل قابلمه بریزید ، چند لیوان آب اضافه کنید تا روی پاها را بپوشاند.

    قابلمه را روی حرارت متوسط قرار دهید و 1 – 2 ساعت بگذارید پاهای مرغ خوب بپزند و نرم شوند سپس پاهای مرغ و آب آن را داغ سرو کنید.

    برخی از خواص و فواید پای مرغ

    پای مرغ اگر مداوم مصرف شود میتواند آرتروز یا همان پوکی استخوان را درمان کند.

    آیا میدانستید پای مرغ 15 برابر سنجد کلسیم دارد و به قولی بمب کلسیم محسوب میشود .

    پای مرغ اگر مداوم مصرف شود میتواند آرتروز یا همان پوکی استخوان را درمان کند.

    پای مرغ راشیتیسم یا همان نرمی استخوان را درمان میکند.

    پای مرغ از دچار شدن به دیسک کمر تا حدودی جلوگیری میکند.

    پای مرغ تا حد بسیار زیادی از خراب شدن دندان ها جلوگیری میکند.

    جذب کلسیم مستلزم وجود پتاسیم است و خرما بسیار عالی میباشد روزی 4 الی 6 عدد .

    یک ساعت قبل تا 3 ساعت بعد از خوردن پای مرغ به هیچ عنوان نوشابه ، چای و قهوه نخورید بهتر است چیزی نخورید.

    پای مرغ به دلیل نداشتن گوشت ، هورمون های تزریقی به آن اثر نمیکند.

    پای مرغ مفید برای فشار خون

    مسئول بهبود تغذیه معاونت بهداشتی دانشگاه علوم پزشکی خراسان شمالی گفت: مصرف منظم پای مرغ سبب کنترل و کاهش فشار خون می‌شود.

    نسرین علیزاده اظهار کرد: مصرف پای مرغ برای افراد مبتلا به پوکی استخوان، کمر درد یا دیسک کمر‌ یا افرادی که دچار شکستگی استخوان هستند، توصیه می‌شود.

    وی افزود: پای مرغ جایگزین مناسبی برای داروهای غضروف‌ساز است و به رشد کودکان و نوجوانان کمک بسیاری می‌کند.

    علیزاده نسبت به مصرف این ماده پرخاصیت برای بیماران قلبی عروقی هشدار داد و عنوان کرد: افراد دارای چربی خون بالا و بیماران قلبی و عروقی باید از مصرف آن خودداری کنند.

    وی تاکید کرد : با جدا کردن لایه روغنی جمع شده در سطح قابلمه بعد از پخت پای مرغ، سالمندان و افراد دارای اختلال قلبی عروقی و غیره نیز می‌توانند از مزایای آن بهره مند شوند.

    برای از بین بردن چروک های صورت پای مرغ بخورید

    %d9%81%d8%b1%d9%88%d8%b4%da%af%d8%a7%d9%87-%d8%a7%db%8c%d9%86%d8%aa%d8%b1%d9%86%d8%aa%db%8c-%d8%b4%d8%a7%d8%af-%d8%b4%d8%a7%d8%af
  • تازه ترین ها
  • پربیننده های هفته
  • پربیننده های ماه
  • X