جدیدترین ها در سایت جدیده
%d9%81%d8%b1%d9%88%d8%b4%da%af%d8%a7%d9%87-%d8%a7%db%8c%d9%86%d8%aa%d8%b1%d9%86%d8%aa%db%8c-%d8%b4%d8%a7%d8%af-%d8%b4%d8%a7%d8%af-%d8%b4%da%a9%d9%84%d8%a7%d8%aa-%d8%b4%d9%88%da%a9%d8%b1
  • اخبار
  • استخدام جدید
  • دینی و مذهبی
  • دنیای تکنولوژی و فناوری
  • اخبار اقتصادی
  • دنیای خودرو
  • homina416876645654

    غذای محلی مازندرانی با مرغ (ترش سماق چالوس )

    مجموعه : آموزش آشپزی , انواع خوراک , غذاهای گوشتی

    غذاهای محلی مازندران, غذاهای محلی چالوس, آموزش آشپزی با مرغ, آموزش آشپزی محلی

    غذای محلی مازندرانی با مرغ (ترش سماق چالوس )

    با مرغ غذاها و خورش‌های زیادی می‌توان درست کرد اما مازندرانی‌ها خورش ترش سماقی دارند که مزه و طعمش بی‌نظیر است.

    طعمی که روزهای سبز و خوش عطر بهار را به یادتان می‌اندازد.

    اگر دلتان می‌خواهد امسال عید با خورش خوشمزه و سنتی از مهمان‌های تان پذیرایی کنید این خورش بهترین پیشنهاد است.

    مواد لازم

    3 عدد سینه مرغ
    500 گرم سبزی (گشنیز، جعفری، تره، اسفناج و شنبلیله)
    2 عدد پیاز
    5 ق س سماق حل شده
    5 حبه سیر
    نمک و زردچوبه به مقدار لازم

    طرز تهیه

    1. پیاز و سیر را نگینی خرد کنید.

    2. حالا سینه مرغ را به پیاز و سیر اضافه کنید.

    3. بعد از 15 دقیقه سماق، زرد چوبه و نمک را به بقیه موادتان اضافه کنید.

    4. سبزی‌ها را ریز خرد کنید و تفت دهید. بعد سبزی را به مرغ و بقیه مواد اضافه کنید.

    5. خورش را بگذارید روی حرارت کم تا خوب جا بیفتد و بپزد.

    توجه

    بیشتر از 5 قاشق حل شده سماق باعث می‌شود خورش‌تان تلخ شود. پس حواستان باشد سماق زیادی نریزید.

    مرسی از آشپزی مثبت

    غذای محلی مازندرانی با مرغ (ترش سماق چالوس )

    %d9%81%d8%b1%d9%88%d8%b4%da%af%d8%a7%d9%87-%d8%a7%db%8c%d9%86%d8%aa%d8%b1%d9%86%d8%aa%db%8c-%d8%b4%d8%a7%d8%af-%d8%b4%d8%a7%d8%af
  • تازه ترین ها
  • پربیننده های هفته
  • پربیننده های ماه
  • X