جدیدترین ها در سایت جدیده
%d9%81%d8%b1%d9%88%d8%b4%da%af%d8%a7%d9%87-%d8%a7%db%8c%d9%86%d8%aa%d8%b1%d9%86%d8%aa%db%8c-%d8%b4%d8%a7%d8%af-%d8%b4%d8%a7%d8%af-%d8%b4%da%a9%d9%84%d8%a7%d8%aa-%d8%b4%d9%88%da%a9%d8%b1
  • اخبار
  • استخدام جدید
  • دینی و مذهبی
  • دنیای تکنولوژی و فناوری
  • اخبار اقتصادی
  • دنیای خودرو
  • غذای سنتی تبریز | طرز تهیه آش شیله عدس

    مجموعه : آموزش آشپزی , انواع آش و سوپ

    آش شیله عدس, آش عدس, آش تبریز

    غذای سنتی تبریز | طرز تهیه آش شیله عدس

    این آش را باید مدام هم بزنید. برنج و بلغور زود ته می‌گیرد.

    مواد لازم

    • 1 پیمانه عدس
    •  2 /1 پیمانه برنج
    • ۲ عدد پیاز
    • 3 عدد گوجه‌فرنگی
    • ۲ لیوان آب مرغ
    •   2 /1 پیمانه بلغور گندم
    • 1 پیمانه تره
    • به میزان لازم نمک ، فلفل و زردچوبه

    روش تهیه

    1.  برنج و بلغور را خیس کنید و کنار بگذارید.

    2. حالا پیازها را نگینی خرد کنید و روی آن نمک و فلفل و زردچوبه بریزید.

    3. آب مرغ را با دو لیوان آب جوش روی پیازها بریزید.

    4.  حالا عدس‌ها را اضافه کنید و بگذارید روی حرارت ملایم بپزد.

    5. وقتی عدس پخت، برنج و بلغور گندم را که از قبل خیس کرده بودید به آن اضافه کنید.

    6. وقتی برنج و بلغور خوب پخت تره خرد شده و گوجه‌فرنگی رنده شده را هم اضافه کنید و بگذارید نیم ساعت روی حرارت کم جا بیفتد.

     

    %d9%81%d8%b1%d9%88%d8%b4%da%af%d8%a7%d9%87-%d8%a7%db%8c%d9%86%d8%aa%d8%b1%d9%86%d8%aa%db%8c-%d8%b4%d8%a7%d8%af-%d8%b4%d8%a7%d8%af
  • تازه ترین ها
  • پربیننده های هفته
  • پربیننده های ماه
  • X