جدیدترین ها در سایت جدیده
%d9%81%d8%b1%d9%88%d8%b4%da%af%d8%a7%d9%87-%d8%a7%db%8c%d9%86%d8%aa%d8%b1%d9%86%d8%aa%db%8c-%d8%b4%d8%a7%d8%af-%d8%b4%d8%a7%d8%af-%d8%b4%da%a9%d9%84%d8%a7%d8%aa-%d8%b4%d9%88%da%a9%d8%b1
تازه های اخبار
بیشتر >>
  • اخبار
  • استخدام جدید
  • دینی و مذهبی
  • دنیای تکنولوژی و فناوری
  • اخبار اقتصادی
  • دنیای خودرو
  • غذایی ساده با مرغ | خوراک مرغ با ماست

    مجموعه : آموزش آشپزی , انواع خوراک

    طرز تهیه خوراک مرغ, خوراک مرغ, آموزش خوراک مرغ, خوراک مرغ ماستی, خوراک با مرغ

    آموزش پخت غذایی مالزیایی با مرغ

    این خوراک بسیار سریع و خیلی خوشمزه اس .

    سیب زمینی خلالی رو چهار دقیقه در اب در حال جوش ریختم بعد خارج کرده و توی کره سرخ کرده
    برای قارچ : قارچ ها رو سه دقیقه با حرارت زیاد در کمی کره تفت دادم
    مواد لازم برای 4 نفر :
    سینه مرغ دو عدد( من از ران و سینه استفاده کردم)
    یک عدد پیاز بزرگ
    250 گرم ماست( یه کم بیشتر کمتر شد عیبی نداره)
    کره : تو دستور گفته 100 گرم اما به نظر من خیلی زیاده و مضر و من حدود 40 گرم کره ی محلی استفاده کردم که خودم درست کرده بودم )
    زعفرون دم کرده( هرچی بیشتر بهتر)
    نمک به مقدار لازم ( که چون ماست داره باید کمتر از حد معمول باشه)
    من کمی پودر ترخون خشک و ادویه گرام ماسالا و فلفل سیاه و روغن زیتون هم توی مرغها ریختم (عالی بود)
    آبلیمو 4 قاشق غذاخوری

    دستور پخت خوراک مرغ ماستی:
    استخوان سینه مرغ رو کامل در میارید و خورد میکنید ( به اندازه تکه های جوجه کباب)
    بعد پیازو با رنده درشت رنده میکنید میریزید روش بعد هم ماست و زعفران دم کرده و آب لیمو و نمک رو میریزید
    روش و همرو با هم قاطی میکنید( بازم بگم وقتی میچشید باید کم نمک باشه)…این مخلوط رو نیم ساعت
    بذارید توی یخچال بهتره…ولی اگه عجله داشتید لزومی نداره این کارو بکنید.
    موادو میریزید توی ترجیحا یه ماهیتابه ویا یه قابلمه. کره ها رو هم برش میزنید میذارید روش.
    بعد زیر گاز رو روشن میکنید تا جوش بیاد…بعد هم زیرشو خوب کم میکنید تا توی آب خودش
    ( لازم نیست آب بریزید توش)پخته بشه.حدودا بین 45 دقیقه تا یک ساعت طول میکشه تا بپزه…
    بعد هم به محض اینکه دو قاشق آب تهش بود بر میدارید و نوش جان میکنید.
    پی نوشت: 
    اولا که چون ماست داره نمک کم میخواد…آخر کار که بخورید میبینید اصلا کم نمک نیست.
    ثانیا اونایی که اسم پیازشو شنیدن و حالشون بد شد بدونن که آخر کار اصلا معلوم نیست
    پیاز توش ریختید…پس خواهشا کمش نکنید چون مزش به اون پیازه و من تا قبل از اینکه به هرکسی بگم متوجه نشده که توش پیازه.
    اگه چند تا گوجه رو از وسط نصف کنید و سرخ کنید و کنارش بذارید خوشمزه میشه…
    در ضمن سیب زمینی سرخ کرده هم خیلی خوبه…اینا دیگه به ذائقتون بستگی داره..با برنج خوشمزست و از جوجه کباب لذیذ تره.
    آخرشم که…هر وقت بیکار بودید این سینه های مرغ رو آماده کنید و توی فریزر داشته باشید که یه
    موقع مهمون سرزده اومد سریع دست به کار بشید
    برای پلو زعفرانی هم کته رو مثل همیشه آماده کردم فقط تو آبش زعفران ریختم.
    %d9%81%d8%b1%d9%88%d8%b4%da%af%d8%a7%d9%87-%d8%a7%db%8c%d9%86%d8%aa%d8%b1%d9%86%d8%aa%db%8c-%d8%b4%d8%a7%d8%af-%d8%b4%d8%a7%d8%af
  • تازه ترین ها
  • پربیننده های هفته
  • پربیننده های ماه
  • X