جدیدترین ها در سایت جدیده
%d9%81%d8%b1%d9%88%d8%b4%da%af%d8%a7%d9%87-%d8%a7%db%8c%d9%86%d8%aa%d8%b1%d9%86%d8%aa%db%8c-%d8%b4%d8%a7%d8%af-%d8%b4%d8%a7%d8%af-%d8%b4%da%a9%d9%84%d8%a7%d8%aa-%d8%b4%d9%88%da%a9%d8%b1
  • اخبار
  • استخدام جدید
  • دینی و مذهبی
  • دنیای تکنولوژی و فناوری
  • اخبار اقتصادی
  • دنیای خودرو
  • مزون همینا

    غذاهای گیاهی بدون گوشت (ویژه و خاص)

    مجموعه : آموزش آشپزی , غذاهای گیاهی

    غذاهای گیاهی, غذای بدون گوشت, آشپزی

    غذاهای گیاهی بدون گوشت (ویژه و خاص)

    مواد لازم

    ماست طبیعی بدون چربی

    یکی دو مشت نعنای تازه‌

    دو مشت نخودفرنگی تازه

    یک مشت پنیر پارمسان تازه رنده شده

    نمک دریایی

    فلفل سیاه زمینی

    آبِ یک نصفِ لیمو

    روش تهیه

    تمام مزه‌ی این غذا به کیفیت و تازگی سبزیجاتی که استفاده می‌کنید بستگی دارد. خب چه سبزیجاتی با این غذا جور در می‌آیند:

    هویج‌های کوچک که برگ‌هاشان کنده نشده و تربچه به همین شکل. برگ‌ها هنگام صرف غذا با دیپ مهم هستند، چون هنگام خوردن می‌توانید به سادگی آن‌ها را با دست گرفته و داخل دیپ ماست یا هر دیپ دیگر فرو کرده و میل کنید. کاهوی ترد هم با این غذا عالی می‌شود. برگ‌های داخلی کاهو که ترد هستند برای دیپ مناسب‌ هستند، برگ‌های بیرونی را می‌توانید جدا و در یک سالاد دیگر استفاده کنید. مهم است که همه‌ی سبزیجات استفاده شده ترد باشند تا به راحتی داخل ماست فرو روند. می‌توانید انواع کاهوهای شیرین و یا کمی تلخ را در کنار یکدیگر استفاده کنید.

    اگر فصل مارچوبه است، فراموشش نکنید. هر نوع سبزی دیگر که به نظرتان بشقاب سبزی این غذا را پر می‌کند و به درد این غذا می‌خورد را استفاده کنید. کرفس بندانگشتی هم بدک نیست. بعضی مردم با دیپ، گل کلم میل  می‌کنند که بنظرم در کنار بروکلی، خام‌شان بدمزه است و با این غذا توصیه‌شان نمی‌کنم.

    نعنا را با ماست برای نیم دقیقه یا بیشتر داخل مخلوط‌کن بریزید. نخودفرهنگی و پارمسان را اضافه و دوباره مخلوط‌شان کنید. نخودفرهنگی‌ها له می‌شوند و مخلوط به رنگ سبز در می‌آید. آن را داخل کاسه ریخته و نمک، فلفل و آب لیمو را به عنوان چاشنی به آن اضافه کنید. با اضافه کردن آب لیمو مخلوط کمی پنیری شکل می‌شود ولی مشکلی نیست.

    بهترین شکل صرف این غذا، گذاشتن کاسه‌ی دیپ روی یک تخته‌ی چوبی و قرار دادن سبزیجات در کنار آن است. می‌توانید مقداری نمک و فلفل هم روی تخته بگذارید و در صورت نیاز اضافه کنید.

    مرسی از سایت آشپزی

    %d9%81%d8%b1%d9%88%d8%b4%da%af%d8%a7%d9%87-%d8%a7%db%8c%d9%86%d8%aa%d8%b1%d9%86%d8%aa%db%8c-%d8%b4%d8%a7%d8%af-%d8%b4%d8%a7%d8%af
  • تازه ترین ها
  • پربیننده های هفته
  • پربیننده های ماه
  • X