جدیدترین ها در سایت جدیده
%d9%81%d8%b1%d9%88%d8%b4%da%af%d8%a7%d9%87-%d8%a7%db%8c%d9%86%d8%aa%d8%b1%d9%86%d8%aa%db%8c-%d8%b4%d8%a7%d8%af-%d8%b4%d8%a7%d8%af-%d8%b4%da%a9%d9%84%d8%a7%d8%aa-%d8%b4%d9%88%da%a9%d8%b1
  • اخبار
  • استخدام جدید
  • دینی و مذهبی
  • دنیای تکنولوژی و فناوری
  • اخبار اقتصادی
  • دنیای خودرو
  • homina416876645654

    طرز پخت نان جو رژیمی خانگی

    مجموعه : آموزش آشپزی , انواع نان

    طرز پخت نان جو رژیمی, نان جو خانگی

    در این مطلب طرز تهیه نان جوی رژیمی را به شما آموزش داده ایم. آن را تهیه کنید و لذت ببرید.

    طرز پخت نان جو رژیمی خانگی

    مواد لازم جهت تهیه نان جو رژیمی خانگی:

    2 /1 و 1 پیمانه جوی پرک
    3 /1 پیمانه روغن‌ زیتون
    2 پیمانه آب گرم
    25 گرم پودر مایه‌ خمیر
    4 پیمانه آرد گندم
    1 ق س عسل
    100 گرم گردوی خرد شده
    2 /1 پیمانه مغز تخمه آفتابگردان
    2 /1 پیمانه مغز تخمه‌ کدو
    نوک ق چ نمک

    روش تهیه نان جو رژیمی خانگی:

    1. در یک کاسه بزرگ آرد گندم، گردو و نمک را با هم مخلوط ‌کنید و در کاسه‌ای دیگر آب گرم را با پودر مایه ‌خمیر مخلوط‌ کنید و کنار بگذارید.

    2. حالا مخلوط مایه ‌خمیر را با روغن‌ زیتون و عسل مخلوط کرده، آرد را اضافه کنید و با کمک دست مواد را با هم مخلوط‌ کنید. در این مرحله جو، به مواد اضافه کنید و به مخلوط کردن ادامه دهید تا خمیر نان حاصل شود. ظرف را با کیسه نایلونی و حوله بپوشانید و حدود یک ساعت تا یک ساعت و نیم به آن استراحت دهید تا حجم خمیر دو برابر شود.

    3. مقداری از خمیر را بردارید و آن را گرد کنید. کمی آن را فشار دهید تا شبیه کلوچه شود. همه خمیر را به همین شکل درآورید، سپس نان‌ها را روی سینی فر که از قبل با کاغذ روغنی پوشانده‌اید، با فاصله از هم بچینید. یک حوله تمیز روی خمیرها بیندازید و دوباره به مدت 30 دقیقه به آنها استراحت دهید.

    4. بعد از زمان ذکرشده، مغز تخمه‌ها را روی خمیرها بریزیدوسینی را به مدت 15-10 دقیقه داخل فر قرار دهید تا نان‌ها آماده شوند.

    %d9%81%d8%b1%d9%88%d8%b4%da%af%d8%a7%d9%87-%d8%a7%db%8c%d9%86%d8%aa%d8%b1%d9%86%d8%aa%db%8c-%d8%b4%d8%a7%d8%af-%d8%b4%d8%a7%d8%af
  • تازه ترین ها
  • پربیننده های هفته
  • پربیننده های ماه