جدیدترین ها در سایت جدیده
%d9%81%d8%b1%d9%88%d8%b4%da%af%d8%a7%d9%87-%d8%a7%db%8c%d9%86%d8%aa%d8%b1%d9%86%d8%aa%db%8c-%d8%b4%d8%a7%d8%af-%d8%b4%d8%a7%d8%af-%d8%b4%da%a9%d9%84%d8%a7%d8%aa-%d8%b4%d9%88%da%a9%d8%b1
  • اخبار
  • استخدام جدید
  • دینی و مذهبی
  • دنیای تکنولوژی و فناوری
  • اخبار اقتصادی
  • دنیای خودرو
  • مزون همینا

    طرز تهیه 4 مرحله ای خورش آلو اسفناج گیاهی

    مجموعه : آموزش آشپزی , انواع خورش

    طرز تهیه خورش آلو اسفناج, خورش آلو اسفناج, خورش آلو اسفناج گیاهی, غذاهای گیاهی

    مدل های جذاب تزیین چلو خورشت کاری / داموکاری

    مواد لازم برای 4  نفر :

    500 گرم اسفناج خرد شده
    200 گرم آلوبرقانی
    250 گرم قارچ دکمه‌ای
    1  عدد پیاز متوسط
    1 ق س آب‌لیمو
    1 ق س شکر
    1 ق چ زردچوبه
    1 ق چ ادویه دلخواه
    به میزان لازم نمک
    به میزان لازم روغن

    خورش آلو اسفناج گیاهی

    طرز تهیه خورش آلو اسفناج:

    1. ابتدا اسفناج را پاک کرده و بشویید. بعدازآنکه کاملا خشک شد، آن را به‌صورت قطعات درشت خرد کنید. آلوبرقانی را بشویید و حدود نیم ساعت آن را خیس کنید. قارچ دکمه‌ای را خوب بشویید و  به‌صورت درسته در غذا استفاده کنید.

    2. حال پیاز را به‌صورت نگینی خرد کنید. در یک تابه مناسب کمی روغن بریزید و آن را روی حرارت قرار دهید تا داغ شود، سپس پیاز را داخل روغن تفت دهید تا سبک شده و طلایی شود. بعد زردچوبه و ادویه را اضافه کرده و مخلوط کنید.

    3. در این زمان باید آلو و قارچ را به پیازداغ اضافه کرده و کمی تفت دهید. بعد از دو تا سه دقیقه اسفناج خرد شده را افزوده و با بقیه مواد تفت دهید. نصف لیوان آب هم اضافه کنید. صبر کنید تا مواد بپزند و خورش جا بیفتد.

    4. شکر و آب‌لیمو را در یک‌کاسه کوچک باهم مخلوط کنید. در آخر پخت، نمک و مخلوط شکر و آب لیمو را به خورش اضافه کنید. بعد از چند دقیقه خورش شما آماده است.

    یه جوردیگه

    در این خورش از قارچ های درشت به صورت ورقه‌ای نیز می توانید به جای قارچ دکمه‌ای استفاده کنید.

    فوت‌وفن

    این خورش نباید آبکی باشد. پس به میزان آبی که اضافه می کنید خوب دقت کنید. همچنین اجازه دهید خورش خوب جا بیفتد.

    %d9%81%d8%b1%d9%88%d8%b4%da%af%d8%a7%d9%87-%d8%a7%db%8c%d9%86%d8%aa%d8%b1%d9%86%d8%aa%db%8c-%d8%b4%d8%a7%d8%af-%d8%b4%d8%a7%d8%af
  • تازه ترین ها
  • پربیننده های هفته
  • پربیننده های ماه
  • X