جدیدترین ها در سایت جدیده
%d9%81%d8%b1%d9%88%d8%b4%da%af%d8%a7%d9%87-%d8%a7%db%8c%d9%86%d8%aa%d8%b1%d9%86%d8%aa%db%8c-%d8%b4%d8%a7%d8%af-%d8%b4%d8%a7%d8%af-%d8%b4%da%a9%d9%84%d8%a7%d8%aa-%d8%b4%d9%88%da%a9%d8%b1
  • اخبار
  • استخدام جدید
  • دینی و مذهبی
  • دنیای تکنولوژی و فناوری
  • اخبار اقتصادی
  • دنیای خودرو
  • طرز تهیه یک کیک فانتزی و زیبا به شکل لیوان

    مجموعه : آموزش آشپزی , انواع کیک , شیرینی پزی

    طرز تهیه کیک لیوان, طرز تهیه کیک های زیبا, کیک های فانتزی, طرز تهیه کیک شکلاتی

    کیک کم ضرر برای بیماران قندی | آموزش تهیه

    فکر کنید در یک مهمانی کیکی را به همراه نسکافه به شما تعارف می کنند که به شکل لیوان است، جالب است، نه؟! جالب تر اینکه بعد از اولین برش می بینید که داخل آن هم کیک شکلاتی است. دیگر چه از این بهتر؟ حالا سعی کنید این کیک را برای مهمان هایتان درست کنید.

    مواد اولیه جهت تهیه کیک به شکل لیوان:

    ظرف شیشه ای کوچیک یا لیوان سرامیکی (که بشه داخل فر گذاشت) 10عدد
    خامه فرم گرفته 225 گرم
    رنگ خوراکی زرد طلایی مقداری
    خمیر شکلاتی 850 گرم
    گاناش شکلاتی (برای پر کردن داخل لیوان ها) مقداری
    پودر کیک شکلاتی آماده 1 بسته
    اسپری روغن مقداری

    کیک لیوانی

    فر رو از قبل با دمای ۱۷۵ درجه سانتی گراد گرم کنید.

    خمیر کیک رو طبق دستور روی جعبه پودر کیک آماده کنید. بعد، لیوان ها یا ظروف شیشه ای رو با اسپری روغن چرب کنید تا بعداً کیک ها به راحتی از قالب ها جدا بشن.

    بعد، ظرف ها رو توی سینی فر بچینید و خمیر کیک رو به طور مساوی تقسیم کنید و داخل اون ها بریزید.

    حالا سینی رو داخل فر قرار بدید و کیک ها رو به مدت ۲۰ دقیقه بپزید

    کیک شکلاتی به شکل لیوان

    بعد از اینکه کیک ها رو از فر خارج کردید، بذارید ۱۰ دقیقه بمونن تا یه کم سرد بشن. بعد ظرف ها رو سر و ته کنید تا کیک ها خارج بشن. اگه دیدین چسبیدن، با یه چاقو دور تا دور کیک رو از ظرف جدا کنید. بعد بذارید کیک ها به طور کامل سرد بشن.

    کیک شکلاتی به شکل لیوان

    در همین حین، یه کم گاناش شکلاتی درست کنید و بذارید سرد بشه.

    برای درست کردن گاناش، فقط به 340 گرم شکلات تخته ای شیرین یا تلخ یا شیری و 1 فنجان خامه پر چرب نیاز دارید.

    شکلات ها رو تیکه تیکه کنید و اون ها رو داخل یه قابلمه بریزید.

    عد از اون خامه رو اضافه کنید و بذارید جوش بیاد.

    مخلوط رو مرتب هم بزنید.

    صبر کنید تا شکلات تون کرمی، تیره و براق بشه.

    کیک شکلاتی به شکل لیوان

    اگه می خواین همه ی لیوان هاتون یه اندازه باشن، اون ها رو با چاقو ببرید و ارتفاع همه شون رو هم اندازه (7.5سانت)ببرید. بعد با استفاده از یه چاقو، یه مقدار از وسط هر کیک رو در بیارید و توی حفره ی ایجاد شده، گاناش بریزید.

    کیک شکلاتی به شکل لیوان

    کیک شکلاتی به شکل لیوان

    حالا خمیر شکلاتی رو طبق sooran.com دستوردرست کنید و با مقداری رنگ خوراکی زرد طلایی اون رو رنگ کنید.

    روی تخته، یه مقدار پودر شکر بپاشید و خمیر شکلاتی رو با وردنه باز کنید. بعد 10 تا مستطیل به عرض 8 سانت و طول 20 سانت از خمیر در بیارید.

    کیک شکلاتی به شکل لیوان

    کیک شکلاتی به شکل لیوان

    با استفاده از نی، خط هایی روی خمیر ایجاد کنید که با لبه ی بالا حدود 1 سانت فاصله داشته باشن. این لبه، بعداً قسمت پایین لیوان رو تشکیل میده.

    حالا هر کدوم از این نوار های مستطیلی زرد رو دور یکی از کیک های شکلاتی بپیچید. اگه دیدید طول مستطیل زیاده یه کم ازش ببرید تا دقیقاً اندازه ی کیک تون بشه. برای اینکه لبه های انتهای خمیر به هم بچسبن، یه کم آب بهشون بزنید. همچنین می تونید از یه مقدار شکلات سفید ذوب شده هم برای این کار استفاده کنید. بعد با یه مقدار خمیر سفید، برای لیوان تون دسته درست کنید و اون رو هم با شکلات سفید ذوب شده به لیوان بچسبونید.

    کیک شکلاتی به شکل لیوان

    درست قبل از اینکه کیک ها رو سرو کنید، خامه ی فرم گرفته رو روی اون ها بریزید.

    کیک شکلاتی به شکل لیوان
    %d9%81%d8%b1%d9%88%d8%b4%da%af%d8%a7%d9%87-%d8%a7%db%8c%d9%86%d8%aa%d8%b1%d9%86%d8%aa%db%8c-%d8%b4%d8%a7%d8%af-%d8%b4%d8%a7%d8%af
  • تازه ترین ها
  • پربیننده های هفته
  • پربیننده های ماه
  • X