جدیدترین ها در سایت جدیده
%d9%81%d8%b1%d9%88%d8%b4%da%af%d8%a7%d9%87-%d8%a7%db%8c%d9%86%d8%aa%d8%b1%d9%86%d8%aa%db%8c-%d8%b4%d8%a7%d8%af-%d8%b4%d8%a7%d8%af-%d8%b4%da%a9%d9%84%d8%a7%d8%aa-%d8%b4%d9%88%da%a9%d8%b1
  • اخبار
  • استخدام جدید
  • دینی و مذهبی
  • دنیای تکنولوژی و فناوری
  • اخبار اقتصادی
  • دنیای خودرو
  • homina416876645654

    طرز تهیه یک نوع برنج جدید و سالم – ماشه پلو

    مجموعه : آموزش آشپزی , غذاهای رژیمی , غذاهای گیاهی

    ماشه پلو,طرز تهیه ماشه پلو,آموزش تهیه ماشه پلو

    این غذا برای کسانی‌که رژیم گیاه‌خواری دارند بسیار مناسب است و بسیار سریع آماده می‌شود.

    مناسب برای :2 نفر

    زمان آماده سازی : بیش از 1 ساعت

    ماش یکی از معدود حبوباتی است که قبل از استفاده نیازی نیست خیسانده شود و علاوه بر این‌که رنگ سبز خوش‌رنگی به غذا می‌دهد و طعم خاصی دارد خاصیت ضد سرماخوردگی نیز دارد ، در استان گلستان این غذا در فصل سرما بسیار طرفدار دارد.

    مواد لازم جهت تهیه ماشه پلو:

    ماش

    3 پیمانه

    برنج

    1 پیمانه

    پیاز

     1 عدد

    سیر

    5 حبه بزرگ

    روغن

    به مقدار لازم

    نمک

    به میزان دلخواه

    فلفل

    به میزان دلخواه

    زردچوبه

    به میزان دلخواه

    طرز تهیه ماشه پلو سالم و خوشمزه:

    1. سه پیمانه ماش را شسته و آن‌را در قابلمه به همراه 6 پیمانه آب روی گاز می‌گذاریم و در آن‌را می گذاریم. این ماش حدود نیم تا یک ساعت روی گاز با حرارت متوسط می‌پزد طوری‌که پوسته ی آن جدا می‌شود و روی آب می‌ایستد. برای یک‌دست شدن رنگ ماشله می‌توانید این پوسته‌ها را بردارید و بیرون بریزید اما برنداشتن آن هم اشکالی ندارد (من خودم ماش‌ها را با پوست ترجیح می‌دهم)

    2. در این زمان یک پیمانه برنج (برنج شکسته) را به آن اضافه کرده و کمی هم می زنیم، حرارت ملایم زیر گاز را تنظیم می‌کنیم و اجازه می‌دهیم برنج آن‌قدر بپزد که شفته شود و از هم وا برود. عمل هم زدن در پخت این غذا نقش مهمی را ایفا می‌کند و شما باید دائم بعد از وا رفتن برنج آن‌را هم بزنید تا ماش و برنج کاملا مخلوط شده و شله‌ای نسبتا غلیظ به‌دست آید.

    3. حال پیازها (که از قبل خرد شده است) و سیر را در روغن سرخ کرده تا جایی که طلایی شود و در انتها به سیر و پیاز ادو‌یه‌های لازم نظیر نمک و فلفل سیاه و زردچوبه را اضافه می‌کنیم. سیر داغ پیاز داغ آماده شده را در شله‌ی آماده شده بریزید و روی حرارت ملایم کمی هم بزنید تا خوب مخلوط شود. ماشله‌ی شما با عطری دلپذیر آماده ی سرو است.

    %d9%81%d8%b1%d9%88%d8%b4%da%af%d8%a7%d9%87-%d8%a7%db%8c%d9%86%d8%aa%d8%b1%d9%86%d8%aa%db%8c-%d8%b4%d8%a7%d8%af-%d8%b4%d8%a7%d8%af
  • تازه ترین ها
  • پربیننده های هفته
  • پربیننده های ماه
  • X