جدیدترین ها در سایت جدیده
%d9%81%d8%b1%d9%88%d8%b4%da%af%d8%a7%d9%87-%d8%a7%db%8c%d9%86%d8%aa%d8%b1%d9%86%d8%aa%db%8c-%d8%b4%d8%a7%d8%af-%d8%b4%d8%a7%d8%af-%d8%b4%da%a9%d9%84%d8%a7%d8%aa-%d8%b4%d9%88%da%a9%d8%b1
  • اخبار
  • استخدام جدید
  • دینی و مذهبی
  • دنیای تکنولوژی و فناوری
  • اخبار اقتصادی
  • دنیای خودرو
  • homina416876645654

    طرز تهیه یک نهار فوق العاده با گوشت و آب گوشت

    مجموعه : آموزش آشپزی , غذاهای گوشتی

    آموزش تهیه پاپارا با گوشت چرخ کرده

    طرز تهیه پاپارا

    مواد لازم جهت تهیه یک نهار مقوی و خوشمزه:

    نان باگت خشک شده=1 عدد

    آب گوشت=1 لیوان

    گوشت چرخکرده=250 گرم

    پیاز متوسط=2 عدد

    سیر=2 حبه

    روغن مایع=3 قاشق غذاخوری

    نمک و فلفل سیاه=به مقدار لازم

    مواد لازم برای سس:

    گوجه فرنگی=1 عدد متوسط

    رب گوجه فرنگی=1 قاشق غذاخوری

    کره=1 قاشق غذاخوری

    نمک=به میزان لازم

    طرز پخت پاپارا غذایی خوشمزه و مفید:

    1- نان را به ابعاد 2 سانت به شکل مکعب ببرید،داخل سینی بچینید و در فر به مدت 10 دقیقه برشته کنید.

    2.-روی نان برشته شده آب گوشت داغ بریزید. بعد پیاز را پوست بگیرید،بشویید و ساطوری کنید.

    3-در قابلمه روغن بریزید و پیاز را تفت دهید. سیر را ریز خرد کرده به پیاز افزوده و چند دقیقه دیگر تفت دهید. گوشت را به مواد اضافه کنید و تفت دهید. نمک و فلفل بریزید. بگذارید گوشت،مغز پخت شود. گوشت را روی نان بریزید.

    4- برای آماده کردن سس،گوجه فرنگی را رنده کرده،داخل تابه ای کره را ذوب کرده سپس گوجه فرنگی رنده شده و رب گوجه فرنگی را به آن اضافه کرده و نمک به ان اضافه کنید هم بزنید.بگذارید چند دقیقه بجوشد.

    5- سس را از روی حرارت برداشته سپس آن را روی نان و گوشت بریزید و سرو کنید. در صورت تمایل می توانید غذا را با ماست و سیر تزئین کنید.

    برگفته از مجله سیمرغ

    %d9%81%d8%b1%d9%88%d8%b4%da%af%d8%a7%d9%87-%d8%a7%db%8c%d9%86%d8%aa%d8%b1%d9%86%d8%aa%db%8c-%d8%b4%d8%a7%d8%af-%d8%b4%d8%a7%d8%af
  • تازه ترین ها
  • پربیننده های هفته
  • پربیننده های ماه