جدیدترین ها در سایت جدیده
%d9%81%d8%b1%d9%88%d8%b4%da%af%d8%a7%d9%87-%d8%a7%db%8c%d9%86%d8%aa%d8%b1%d9%86%d8%aa%db%8c-%d8%b4%d8%a7%d8%af-%d8%b4%d8%a7%d8%af-%d8%b4%da%a9%d9%84%d8%a7%d8%aa-%d8%b4%d9%88%da%a9%d8%b1
  • اخبار
  • استخدام جدید
  • دینی و مذهبی
  • دنیای تکنولوژی و فناوری
  • اخبار اقتصادی
  • دنیای خودرو
  • homina416876645654

    طرز تهیه گراتن سیب‌ زمینی کنتاکی

    مجموعه : آموزش آشپزی , غذاهای بین المللی

    طرز تهیه گراتن سیب‌ زمینی, گراتن سیب‌ زمینی, طرز تهیه سیب‌ زمینی, سیب‌ زمینی کنتاکی

    آموزش تصویری ۴ مرحله ای سیب زمینی به شکل گل

    وقتی صحبت از سیب زمینی سرخ کرده می شود، روح خیلی ها به پرواز در می آید. تعداد فست فود خورهای عشق سیب زمینی هر روز رو به افزایش است. در این مطلب هم گراتن سیب زمینی که نوعی غذای حاضری است را به شما اموزش داده ایم.

    گراتن سیب‌زمینی کنتاکی

    مواد لازم:

    پنیر فیلافیلای رنده شده:   300 گرم
    پنیر گودای رنده شده: 150 گرم
    سیب‌زمینی : 6 تا 8 عدد درشت
    سوسیس کراکوف یا سوسیس پنیر: 400 گرم
    آرد سوخاری یا کنتاکی اسپایسی : به میزان لازم
    تخم‌مرغ: یک عدد
    بشامل سس(سس سفید): یک واحد طبق دستور ذکر شده
    سس سالسا : 5 قاشق  غذاخوری
    نمک و فلفل به میزان لازم

    مواد لازم برای تهیه سس سفید:

    شیر: 500 میلی‌لیتر
    آرد گندم: 4 قاشق غذاخوری
    کره: 50 گرم
    نمک و فلفل سیاه: به میزان لازم
    خامه صبحانه: 200 گرم

    روش تهیه:

    1. برای تهیه همه گراتن‌ها ابتدا سس سفید را تهیه می‌کنیم. در شروع کار کره را داخل قابلمه‌ای ذوب کرده و آرد را به آن اضافه می‌کنیم و تفت می‌دهیم تا بوی خامی آرد گرفته شود.

    2. شیر سرد را به آن اضافه می‌کنیم و آرام هم می‌زنیم تا با هم مخلوط شده و گلوله نشوند. مواد را روی حرارت هم می‌زنیم تا غلظت پیدا کنند. سپس نمک، فلفل و خامه را اضافه کرده وقتی همه را هم زدیم و یکدست شدند از روی حرارت برمی‌داریم.

    3. سیب‌زمینی‌ها را خوب شسته و به شکل خلال‌های درشت برش می‌دهیم. تخم‌مرغ را داخل کاسه‌ای بزرگ هم زده و به آن نمک و فلفل می‌زنیم. سپس سیب‌زمینی‌ها را داخل آن ریخته و آنقدر هم می زنیم تا کاملا آغشته به تخم‌مرغ شوند.

    4. سیب‌زمینی‌ها را تک‌تک داخل آرد سوخاری غلتانده و داخل روغن داغ شناور و سرخ می‌کنیم.کف ظرف مورد نظر را با کره چرب می‌کنیم سپس مقداری سس بشامل ریخته سیب‌زمینی‌های سرخ شده را در ظرف روی سس می‌ریزیم.

    5. برای این گراتن نباید ارتفاع ظرف زیاد باشد و فقط از یک لایه مواد استفاده می‌کنیم چون در غیر این صورت گراتن حالت خمیری پیدا می‌کند.

    6. سوسیس‌ها را که به شکل دلخواه برش داده و سرخ کرده‌ایم روی سیب‌زمینی‌ها پخش کرده و در نهایت روی کل مواد را با سس سالسا و باقیمانده سس و سپس با پنیر ها می‌پوشانیم و به مدت 45 دقیقه روی پنجره وسط فر که از قبل با دمای 180 درجه سانتی‌گراد گرم کرده‌ایم می‌پزیم.

    7. من در این عکس برای اینکه مواد داخلی پیرکس تا حدودی مشخص باشد روی گراتن را به طور کامل با سس و پنیر نپوشانده‌ام.

    %d9%81%d8%b1%d9%88%d8%b4%da%af%d8%a7%d9%87-%d8%a7%db%8c%d9%86%d8%aa%d8%b1%d9%86%d8%aa%db%8c-%d8%b4%d8%a7%d8%af-%d8%b4%d8%a7%d8%af
  • تازه ترین ها
  • پربیننده های هفته
  • پربیننده های ماه
  • X