جدیدترین ها در سایت جدیده
%d9%81%d8%b1%d9%88%d8%b4%da%af%d8%a7%d9%87-%d8%a7%db%8c%d9%86%d8%aa%d8%b1%d9%86%d8%aa%db%8c-%d8%b4%d8%a7%d8%af-%d8%b4%d8%a7%d8%af-%d8%b4%da%a9%d9%84%d8%a7%d8%aa-%d8%b4%d9%88%da%a9%d8%b1
  • اخبار
  • استخدام جدید
  • دینی و مذهبی
  • دنیای تکنولوژی و فناوری
  • اخبار اقتصادی
  • دنیای خودرو
  • homina416876645654

    طرز تهیه کیک شربتی زیبا با نیاز فر از جیمی الیور

    مجموعه : آموزش آشپزی , انواع کیک

    طرز تهیه کیک شربتی, جیمی الیور

    کیک شربتی

    یک شربتی پسته و مرکبات از مجموعه دستور غذایی های جیمی الیور است که ما طرز تهیه آن را برای شما آماده کرده ایم.

    مواد لازم جهت تهیه کیک شربتی:

    کره  ۷۵ گرم
    تخم مرغ  ۴ عدد
    شکر  ۲۵۰ گرم
    پودر پسته  ۱۰۰ گرم
    آرد سمولینا  ۱۰۰ گرم
    مارمالاد پرتقال  ۵۰ گرم
    لیمو ترش  ۲ عدد
    نمک  ۱/۴ قاشق چای خوری
    نعناع خشک  ۱ قاشق چای خوری
    پسته  ۲۵ گرم

    طرز تهیه کیک شربتی:

    1-  از قبل فر را با حرارت 180 درجه سانتی گراد گرم کنید. قالب گرد با قطر 20 سانتی متر را با کره چرب کرده و در آن کاغذ روغنی پهن کنید.

    2- در کاسه ای تمیز سفیده ها را با همزن برقی بزنید تا پف کرده و فرم بگیرد.

    3- در ظرفی دیگر، زرده های تخم مرغ و 100 گرم شکر را با همزن برقی بزنید، تا کمرنگ و خامه ای شوند.

    4- در حالیکه مواد را با همزن برقی می زنید، به آرامی پودر پسته و آرد سمولینا و بعد کره ی آب کرده، رنده ی پوست لیمو، مارمالاد پرتقال و نمک را به مواد اضافه کنید. مواد را بزنید تا یکدست شوند.

    5- سفیده ی زده شده را در 3 مرحله به آن ها اضافه کنید، تا هوای داخل مواد خارج نشود.

    6-خمیر را در قالب آماده شده بریزید. آن را برای 25 تا 30 دقیقه تا کیک طلایی شود و تا زمانیکه خلال دندانی که در وسط کیک فرو بردید و بیرون آوردید، تمیز باشد، در فر بپزید.

    7- در این میان شیره ی لیمو را تهیه کنید. آب لیمو و 150 گرم شکر را در قابلمه ی کوچکی روی حرارت متوسط بریزید. آن را هم بزنید تا شکر کاملا حل شود. سپس آن را از روی حرارت برداشته و کنار بگذارید.

    8-  وقتی کیک را از فر خارج کردید، فورا با خلال دندان بر روی آن تعدادی حفره ایجاد کنید و شیره را به آرامی روی آن بریزید.

    9-  نعناع و پسته ی خرد شده را روی کیک بپاشید و آن را کنار بگذارید تا کاملا خنک شود.

    10- کیک را از قالب خارج کرده، آن را برش دهید و در صورت تمایل با مقداری ماست چکیده میل کنید.

    نکات:

    1- به کره ی اضافی برای چرب کردن قالب نیاز دارید. کره را روی حرارت پایین آب کرده و کنار بگذارید. 2- زرده و سفیده های تخم مرغ را از هم جدا کنید. 3- پوست لیمو را رنده کرده و آب آن ها را بگیرید. 4- برگ های نعناع و پسته ها را خرد کنید.

    %d9%81%d8%b1%d9%88%d8%b4%da%af%d8%a7%d9%87-%d8%a7%db%8c%d9%86%d8%aa%d8%b1%d9%86%d8%aa%db%8c-%d8%b4%d8%a7%d8%af-%d8%b4%d8%a7%d8%af
  • تازه ترین ها
  • پربیننده های هفته
  • پربیننده های ماه
  • X