جدیدترین ها در سایت جدیده
%d9%81%d8%b1%d9%88%d8%b4%da%af%d8%a7%d9%87-%d8%a7%db%8c%d9%86%d8%aa%d8%b1%d9%86%d8%aa%db%8c-%d8%b4%d8%a7%d8%af-%d8%b4%d8%a7%d8%af-%d8%b4%da%a9%d9%84%d8%a7%d8%aa-%d8%b4%d9%88%da%a9%d8%b1
  • اخبار
  • استخدام جدید
  • دینی و مذهبی
  • دنیای تکنولوژی و فناوری
  • اخبار اقتصادی
  • دنیای خودرو
  • homina416876645654

    طرز تهیه کیک انار، دسر هندوانه و ژله انار | شب یلدا 1394

    مجموعه : آموزش آشپزی , انواع دسر , انواع کیک

    طرز تهیه کیک انار برای شب یلدا, طرز تهیه دسر شب یلدا 94, طرز تهیه کیک شب یلدا 94, ژله شب یلدا 94, دسر شب یلدا 94, دسرهای شب یلدا, ژله های شب یلدا 94, کیک مخصوص شب یلدا, غذای مخصوص شب یلدا

    جدیدترین و متنوع ترین مدل های تزیین هندوانه شب یلدا ۹۴

    کیک انار

    مواد لازم جهت تهیه کیک انار :

    220 گرم بیسکویت شکلاتی
    80 گرم کره آب شده
    3 قاشق چایخوری پودر ژلاتین
    80 میلی لیتر آب پرتقال
    400 گرم پنیر خامه ای
    150 گرم شکر
    350 گرم خامه ی فرم گرفته

    مواد لازم برای رویه

    50 گرم شکر
    3 قاشق چایخوری پودر آگارآگار
    یک پیمانه  آب400 گرم انار دانه شده
    ¼ پیمانه آب پرتقال
    یک قطره رنگ خوراکی

    طرز تهیه کیک انار برای شب یلدا :

    1. بیسکویت شکلاتی پودر شده را با کره ی ذوب شده مخلوط کنید و داخل قالب کمربندی مربع یا گرد 23 سانتی متری پرس کنید و به مدت نیم ساعت در یخچال قرار دهید.

    2. پودر ژلاتین را روی آب پرتقال بریزید و کنار بگذارید تا اسفنجی شود سپس روی بخار آب قرار دهید تا شفاف شود.

    3. پنیر خامه ای و شکر را با همزن برقی بزنید تا با شکر مخلوط شود. ژلاتین حل شده خنک را اضافه کنید و با دور کند همزن مخلوط کنید. خامه فرم گرفته را اضافه کنید، با لیسک به حالت دورانی هم بزنید و روی بیسکویت پرس شده بریزید.

    4. در آخر  مواد رویه را روی آن بریزید و صاف کنید و به مدت 4 ساعت در یخچال قرار دهید .

    5. برای تهیه مواد رویه، شکر ، آگار آگار و آب سرد را مخلوط کنید و روی حرارت ملایم قرار دهید تا شکر حل شود و به جوش آید. سپس دانه های انار و آب پرتقال را اضافه کنید و دو دقیقه روی حرارت قرار دهید. سپس از روی حرارت بردارید و کنار بگذارید تا خنک شود.

    6. در صورت نیاز ، یک قطره رنگ خوراکی قرمز به مواد رویه اضافه کنید.


    در اینجا دسری از ژلاتین و خامه با طعم دهنده هایی مانند طالبی و زردآلو برایتان درست کرده ایم و همان طور که در تصویر می بینید آن را با هندوانه تزئین کرده ایم.پیشنهاد می کنیم با درست کردن آن در شبهایی مانند شب یلدا از خوردن آن لذت ببرید.
    زمان لازم برای درست کردن دسر : 1 ساعت و 30 دقیقه
    تمام زمان لازم برای درست کردن و قوام گرفتن و آماده برای سرو کردن : 9  ساعت و 30 دقیقه
    مواد لازم جهت تهیه دسر هندوانه : 
    شیرینی یا بیسکویت خرد شده  : 1 و نیم فنجان
    کره ی ذوب شده : 5 قاشق غذاخوری
    آب جوش : یک فنجان
    آب انگور سفید : یک یا یک دوم فنجان
    پنیر خامه ای : یک بسته
    ورقه های ژلاتین بدون طعم :  یک یا یک دوم فنجان
    طعم دهنده مانند چند عدد زردآلو یا طالبی
    هندوانه ی خرد شده به شکل توپی : یک دوم پیاله
    چند قاچ کوچک از هندوانه با پوست

    طالبی خرد شده به شکل توپ توپ ( اختیاری ) : یک دوم پیاله

    طرز تهیه دسر هندوانه:

    1 – در یک کاسه کره ذوب شده را همراه با خرده های زیادی از بیسکوییت مخلوط کرده و ته ماهی تابه یا هر ظرفی که می خواهیم دسر را در آن بریزیم فویل کشیده و روی آن این مخلوط را ریخته طوری که همه جای آن کاملا از کره ی ذوب شده مالیده شود و لایه ای از بیسکوییت ته ظرف را فراگیرد.

    2 – آب جوش را در یک کاسه بزرگ ریخته  طعم دهنده و ورقه های ژلاتین را داخل آن ریخته تا ژلاتین کاملا در آن حل شود و آب انگور راهم به آن اضافه کرده و آنها راخوب به هم میزنیم . در کاسه بزرگ دیگری پنیر خامه ای را با همزن برقی با سرعت متوسط هم می زنیم تا  کاملا صاف شود و آن را به مواد اضافه کرده و آنها را کاملا به هم می زنیم تا موادی کاملا نرم و یک دست حاصل شود. آن را در ظرف فویل دار که قبلا آماده کرده بودیم ریخته و در یخچال می گذاریم تا قوام بگیرد.

    3 – بعد از بیشتر از 8 ساعت که در یخچال ماند تا کاملا شکل بگیرد آن را بیرون آورده و از زیر فویل بیرون می کشیم و آنها را با چاقو به شکل مربع مربع برش می دهیم.

    4 – آنها را در ظرف زیبایی گذاشته و روی آن را با برش های هندوانه و… تزئین می کنیم.
    دسر هندوانه

     

    اطلاعات غذایی این دسر :

    در هر وعده: کالری 305، کل چربی 19 گرم، چربی اشباع شده 12 گرم ، کلسترول 45 میلی گرم ، سدیم 255 میلی گرم ، کربوهیدرات 30 گرم ، فیبر 1 گرم ، پروتئین 4 گرم ، قند 18 گرم ، ویتامین A   ( IU ) 486 ، ویتامین 12 C میلی گرم ، نیاسین 1 میلی گرم ، فولات 4 میکروگرم ، پتاسیم 130 میلی گرم ، کلسیم ٪ 30 ، آهن ٪. 1 درصد. ارزش روزانه بر اساس  رژیم غذایی :2000 کالری  است.

    برای شب یلدا این دسر را امتحان کنید.

    از مواد ژله هندونه مقداری موند، زد به سرم با اونهم یه ژله به شکل انار درست کنم. کف کاسه بزرگ و کمی ژله قرمز ریختم، گذاشتم یخچال ببنده. آوردم بیرون یه کاسه پر از یخ گذاشتم وسطش و ژله قرمزوریختم وسط دو تا کاسه و گذاشتم تو یخچال خودش رو که بست یخ کاسه وسطی روخالی کردم.

    جاش آب گرم ریختم و کاسه رو  کشیدم بیرون دوباره کمی ژله سفیدریختم (نیم سانت) بسته که شد، یه کاسه کوچیکتر رو پر یخ کردم گذاشتم وسطش وژله سفید رو ریختم بعد از بسته شدن زله سفید و بیرون آوردن کاسه کوچیک، انار دون شده رو ریختم وسطش و کم کم از ژله سفید میدادم روش و گذاشتم یخچال. مرحله آخر هم گذاشتم توی آبگرم و بر گردوندم و تاج انار رو که دونکرده بودم از وسط برش طولی دادم و با خلال دندون وصلش کردم به ژله. مزه اش عالی بود.

    جفت ژله ها انار و هندونه از نزدیک خیلی قشنکتر ازعکسشون بودن. ژله انار به حدی طبیعی بود که هم پسرم و هم همسرم رو در نگاه اول به اشتباه انداخت ( یه آن  فکر کردن انار قاچ شده ست )

    ژله شیر با کرم وانیلی :1 لیوان شیر رو با 2-3 ق غ شکر میجوشونی از رو گاز برمیداری، کمی وانیل و نصف بسته خامه اضافه میکنی و خوب مخلوط میکنی تا یکنواخت بشه. بعد 3 ورق ژلاتین آب شده رو کاملا باهاش مخلوط میکنی.
    %d9%81%d8%b1%d9%88%d8%b4%da%af%d8%a7%d9%87-%d8%a7%db%8c%d9%86%d8%aa%d8%b1%d9%86%d8%aa%db%8c-%d8%b4%d8%a7%d8%af-%d8%b4%d8%a7%d8%af
  • تازه ترین ها
  • پربیننده های هفته
  • پربیننده های ماه
  • X