جدیدترین ها در سایت جدیده
%d9%81%d8%b1%d9%88%d8%b4%da%af%d8%a7%d9%87-%d8%a7%db%8c%d9%86%d8%aa%d8%b1%d9%86%d8%aa%db%8c-%d8%b4%d8%a7%d8%af-%d8%b4%d8%a7%d8%af-%d8%b4%da%a9%d9%84%d8%a7%d8%aa-%d8%b4%d9%88%da%a9%d8%b1
  • اخبار
  • استخدام جدید
  • دینی و مذهبی
  • دنیای تکنولوژی و فناوری
  • اخبار اقتصادی
  • دنیای خودرو
  • طرز تهیه کیک | آموزش کیک گلابی

    مجموعه : آموزش آشپزی , انواع کیک

    طرز تهیه کیک گلابی, طرز تهیه کیک, آموزش پخت کیک گلابی, کیک گلابی, سایت آشپزی

    زیباترین مدل های کیک تولد جدید سال ۲۰۱۶

    مواد اولیه جهت تهیه کیک گلابی:

     گلابی  پنج عدد
     تخم مرغ  سه عدد
     کره  100 گرم
     شکر  1/4 پیمانه
     بادام آسیاب شده یک پیمانه
    نان سوخاری پودر شده (پودر نان خشک) یک پیمانه
    آرد سفید نصف پیمانه
    رنده پوست لیمو یک قاشق چایخوری
    بکینگ پودر یک قاشق چایخوری
    وانیل نصف قاشق چایخوری
    آبلیمو یک قاشق سوپخوری

    [categoriy],کیک گلابی, آموزش شیرینی پزی, انواع کیک

    طرز تهیه کیک خوشمزه گلابی:

    گلابی‌ها را پوست گرفته و به چهار قسمت تقسیم می‌کنیم و هسته‌های آن را گرفته و به آبلیمو آغشته می‌کنیم تا سیاه نشود.

    کره، شکر و وانیل را با همزن می‌زنیم تا کرمی رنگ شود. زرده‌ها و سفیده‌های تخم‌مرغ را جدا کرده و زرده‌ها را با کره و شکر مخلوط می‌‌کنیم تا کرم حالت لطیفی پیدا کند.

    رنده پوست لیمو، آرد سفید، پودر نان سوخاری، بادام آسیاب شده و بیکینگ‌پودر را مخلوط کرده و به مواد اضافه می‌کنیم.

    در انتها سفیده‌های زده شده را هم به مواد می‌افزاییم. خمیر آماده شده را در قالب مورد نظر که کف آن کاغذ روغنی گذاشته‌ایم ریخته و گلابی‌ها را روی آن قرار می‌دهیم.

    شکر و دارچین را هم مخلوط نموده و روی گلابی‌ها می‌پاشیم و در فر از قبل گرم شده به مدت یک ساعت و با حرارت 175 درجه سانتی‌گراد قرار می‌دهیم.

    %d9%81%d8%b1%d9%88%d8%b4%da%af%d8%a7%d9%87-%d8%a7%db%8c%d9%86%d8%aa%d8%b1%d9%86%d8%aa%db%8c-%d8%b4%d8%a7%d8%af-%d8%b4%d8%a7%d8%af
  • تازه ترین ها
  • پربیننده های هفته
  • پربیننده های ماه
  • X