جدیدترین ها در سایت جدیده
%d9%81%d8%b1%d9%88%d8%b4%da%af%d8%a7%d9%87-%d8%a7%db%8c%d9%86%d8%aa%d8%b1%d9%86%d8%aa%db%8c-%d8%b4%d8%a7%d8%af-%d8%b4%d8%a7%d8%af-%d8%b4%da%a9%d9%84%d8%a7%d8%aa-%d8%b4%d9%88%da%a9%d8%b1
  • اخبار
  • استخدام جدید
  • دینی و مذهبی
  • دنیای تکنولوژی و فناوری
  • اخبار اقتصادی
  • دنیای خودرو
  • homina416876645654

    طرز تهیه کوکی پسته و شکلات سفید برای عید نوروز

    مجموعه : آموزش آشپزی , شیرینی پزی

    طرز تهیه کوکی پسته, کوکی پسته, طرز تهیه کوکی, کوکی پسته و شکلات

    منوی نوروز 95 - شماره 1 : کوکی های ساده

    در این کوکی من بجای استفاده از کرنبری با کشمش تست کردم وهمچنین به نیمی از موادم **زعفران دم شده غلیظ** 2 ق غ اضافه کردم.نتیجه کار عالی بود شما میتونید حتی از زغال اخته یا آلباالو خشک هم استفاده کنید. که در انتها مزه ترش و شیرین خواهد داشت.

    مواد لازم جهت تهیه کوکی پسته و شکلات سفید :

    کره نرم شده 1/2 پیمانه113 گرم)
    شکر قهوه ای 1/2 پیمانه
    شکر سفید 1/2 پیمانه
    تخم مرغ 1 عدد
    وانیل 1 ق چ
    آرد 1 و نیم پیمانه
    جوش شیرین 1/2 ق چ
    کرنبری 1 پیمانه ( یا کشمش/ یا آلبالو خشک یا زغال اخته بدون هسته)
    شکلات چیپسی سفید 1 پیمانه
    پسته پوست کنده خرد شده 1/2 پیمانه
    نمک 1/4 ق چ

    طرز تهیه کوکی پسته و شکلات سفید:

    1- ابتدا کره نرم شده به همراه شکر ها(سفید + قهوه ای) را در ظرف ریخته و چند دقیقه با همزن میزنیم تا کرکی شود

    این مرحله خیلی مهمه پس بخوبی باید هم بزنید کره و شکر به خورد هم بره .( با سرعت متوسط رو به بالا کمتراز 4 تا 5 دقیقه نشه)

    کوکی پسته و شکلات سفید

    2- تخم مرغ + وانیل اضافه میکنیم. و مجددا هم میزینم

    کوکی پسته و شکلات سفید

    3- در ظرف دیگری نمک + جوش شیرین + ارد را ترکیب والک میکنیم

    کوکی پسته و شکلات سفید

    4- به مواد قبلی ضافه میکنیم وبا لیسک یا قاشق چوبی هم میزنیم.

    کوکی پسته و شکلات سفید

    5- شکلات چیپسی+ پسته + کرنبری(یا کشمش یا زغال اخته یا آلبالو خشک) را به مواد اضافه میکنیم و فقط در حد ترکیب شدن هم میزنیم

    کوکی پسته و شکلات سفید

    کوکی پسته و شکلات سفید

    6- در سینی فر کاغذ روعنی گذاشته.کوکی ها گرد کرده یا اسکوپ زده با فاصله در سینی میچینیم.

    کوکی پسته و شکلات سفید

    7- در فر از قبل گرم شده با دمای 190 درجه سانتیگراد به مدت 8 تا 10 دقیقه (یا تا زمانی که دور کوکی ها طلایی شده و تغییر رنگ داده ) قرار می دهیم.

    کوکی پسته و شکلات سفید

    نکات خیلی مهم :

    1-میتوانید بجای جوش شیرین دوبرابر مقدار ذکر شده بیکینگ پودر اضافه کنید اما شکل ظاهریش مثل تصویر نخواهد شد

    2-از هر شکلات چیپسی با هر رنگی مجازید استفاده کنید.

    3-اگر از اسانس وانیل استفاده میکنید 2 تا 3 قطره کافیه اگرخیلی قوی باشه 2 قطره.

    4-مواد این کوکی راحتی داخل دست گرد میشه اگه فضای شما خنک تر باشه خیلی بهتر گرد میشه. استفاده از کاغذ روغنیاجباری نیست اما پیشنهاد میکنم حتما استفاده کنید.

    5-سایز هایی که گرد میکنید ارتفاع بیشتر از 3 سانت نداشته باشه چون داخل فر پهن میشه به اندازه یک گردوی بزرگ خوبه

    6-میتوانید این کو کی رو فقط با پسته هم درست کنید در این صورت نتیجه مثل تصویر زیر خواهد شد.

    7-میزان کره 113 گرم هست 100 گرم هم برای این دستور کافیه .

    8-حتما از وانیل با کیفیت عالی استفاده کنید. خصوصا دوستانی که نسبت به کره حساس هستند البته این کوکی ها طعم و بوی کره ندارن فقط چند ثانیه بعداز خارج شدن از فر شاید خیلییییییییی کم احساس بشه و شاید هم اصلا احساس نکنین.

    9-میتوانید از شکر سفید به تنهایی هم استفاده کنید اما استفاده از دوشکر نتیجه مطلوبتری به شما خواهد داد.

    10-اضافه شدن زعفران به این کوکی در کنار پسته و کشمش طعم بینظیری دارد.(حداکثر تا 4 غ ق مجازید)

    11-در زمان اضافه شدن آرد حتما از لیسک یا قاشق چوبی استفاده کنید.

    12-در رسپی زمان 8 تا 10 دقیقه دما 190 . من عینا ذکر کردم.با 180 زمان به 15 دقیقه تغییر پیدا میکنه.

    13-با توجه به کارایی دستگاه میتونید زمان و دما رو انتخاب کنید .ولی با 180 هم نتیجه عالی میشه.

    %d9%81%d8%b1%d9%88%d8%b4%da%af%d8%a7%d9%87-%d8%a7%db%8c%d9%86%d8%aa%d8%b1%d9%86%d8%aa%db%8c-%d8%b4%d8%a7%d8%af-%d8%b4%d8%a7%d8%af
  • تازه ترین ها
  • پربیننده های هفته
  • پربیننده های ماه
  • X