جدیدترین ها در سایت جدیده
%d9%81%d8%b1%d9%88%d8%b4%da%af%d8%a7%d9%87-%d8%a7%db%8c%d9%86%d8%aa%d8%b1%d9%86%d8%aa%db%8c-%d8%b4%d8%a7%d8%af-%d8%b4%d8%a7%d8%af-%d8%b4%da%a9%d9%84%d8%a7%d8%aa-%d8%b4%d9%88%da%a9%d8%b1
  • اخبار
  • استخدام جدید
  • دینی و مذهبی
  • دنیای تکنولوژی و فناوری
  • اخبار اقتصادی
  • دنیای خودرو
  • homina416876645654

    طرز تهیه کوکیز تنگ ماهی برای عید نوروز

    مجموعه : آموزش آشپزی , شیرینی پزی , عید نوروز 95, لحظه تحویل سال 95, اس ام اس و پیامک, تزیین سفره هفت سین, تزیین تخم مرغ 7 سین, سبزه نوروز, طرز تهیه شیرینی های جدید , ویژه ها

    طرز تهیه کوکیز تنگ ماهی, کوکیز تنگ ماهی, طرز تهیه کوکیز, طرز تهیه شیرینی عید

    روش پخت شیرینی شکلاتی با فر ویژه عید نوروز

    همانطور که می دانید، این نوع کوکیز بنام stained glass cookies یا کوکیز شیشه های رنگی شناخته می شود و چون من می خواستم کارم مناسب عید باشد، با استفاده از این روش کوکیز تنگ ماهی را درست کردم.

    مواد لازم برای شیرینی نوروزی تنگ ماهی

    کره نرم : 125 گرم
    پودر شکر : نصف پیمانه
    روغن مایع : یک چهارم پیمانه
    ماست : یک چهارم پیمانه
    بیکینگ پودر : یک دوم قاشق چایخوری
    وانیل : یک هشتم قاشق چایخوری
    نشاسته ذرت : یک چهارم پیمانه
    پودر کاکائو : 3 قاشق غذاخوری
    آرد : حدود 2 لیوان

    روش تهیه شیرینی نوروزی تنگ ماهی

    کره را در دمای بیرون از یخچال قرار دهید تا کاملاً نرم شود.
    پودر شکر، بیکینگ پودر، وانیل، نشاسته ذرت و آرد را با هم مخلوط کرده و الک کنید. به صورت تپه ای داخل کاسه بزرگی بریزید و وسط آن را باز کنید.
    کره نرم شده، روغن مایع و ماست را مخلوط کرده کمی با چنگال هم بزنید و در وسط مخلوط مواد خشک بریزید و کم کم با چنگال هم بزنید و بعد از مخلوط شدن با دست به آرامی مواد را به خورد یکدیگر بدهید. ( زیاد ورز ندهید!! همینقدر که مخلوط شد و خمیر جمع شد کافیست! ورز دادنِ زیادِ خمیر شیرینی، باعث به روغن افتادن و در نهایت خشک و سفت شدن شیرینی میشود! )
    اگر خمیر سفید هنوز چسبناک است و نیاز به آرد دارد، قاشق قاشق به آن آرد اضافه کرده و مخلوط کنید تا حدی که به دست نچسبد و یک گلوله خمیر صاف بدست آید. ( اضافه کردن بیش از حد آرد باعث خشکی شیرینی میشود، آرد را کم کم اضافه کنید! )
    خمیر را بعد از استراحت به کمک وردنه به قطر 3-4 میل باز کنید.

    برای درست کردن تنگ

    با کاتر دایره ای به قطر 5 سانت قالب بزنید کوکی ها را به سینی فر که کاغذ انداخته اید و حتما چرب شده است منتقل کنید.
    سپس با استفاده از کاتر دایره با قطر 3 سانت کوکی ها را به صورت حلقه ی دایره ای دربیاورید.
    سپس از خمیر مستطیلی در ابعاد 3 در 2 ببرید و به لبه ی تنگ بچسبانید و به کمک یک خلال چوبی ضلع بالایی مستطیل را حالت کنگره ایجاد کنید.

    برای درست کردن ماهی

    مقداری از خمیر را نارنجی کرده و توپ کوچکی از خمیر برداشته و به شکل اشک دربیاورید و با استفاده از خلال چوبی فرم ماهی به آن بدهید.
    آبنبات ها را داخل نایلون قرار دهید و با گوشتکوب کمی خرد کنید.
    (اگر آبنبات آبی نداشتید از آبنبات بی رنگ یا لیمویی استفاده کنید و کمی رنگ آبی به آبنبات خرد شده تون اضافه کنید)
    ماهی را داخل تنگ قرار داده و فضای باقیمانده را با آبنبات پر کنید. (آب نباتها داخل فر آب شده و کاملا یکنواخت داخل تنگ را پر میکنند )
    سپس داخل فر به دمای 170 درجه رسیده به مدت 15 دقیقه قرار دهید.
    بعد از اینکه از فر خارج کردید اجازه بدهید کوکی ها کاملا سرد شده سپس از سینی جدا کنید.

    نکته : کاغذ روغنی رو کاملا چرب کنید تا آبنباتها به کاغذ نچسبند.

    %d9%81%d8%b1%d9%88%d8%b4%da%af%d8%a7%d9%87-%d8%a7%db%8c%d9%86%d8%aa%d8%b1%d9%86%d8%aa%db%8c-%d8%b4%d8%a7%d8%af-%d8%b4%d8%a7%d8%af
  • تازه ترین ها
  • پربیننده های هفته
  • پربیننده های ماه