جدیدترین ها در سایت جدیده
%d9%81%d8%b1%d9%88%d8%b4%da%af%d8%a7%d9%87-%d8%a7%db%8c%d9%86%d8%aa%d8%b1%d9%86%d8%aa%db%8c-%d8%b4%d8%a7%d8%af-%d8%b4%d8%a7%d8%af-%d8%b4%da%a9%d9%84%d8%a7%d8%aa-%d8%b4%d9%88%da%a9%d8%b1
  • اخبار
  • استخدام جدید
  • دینی و مذهبی
  • دنیای تکنولوژی و فناوری
  • اخبار اقتصادی
  • دنیای خودرو
  • homina416876645654

    طرز تهیه کوکو چقرتمه بادکوبه ای | کوکو مرغ

    مجموعه : آموزش آشپزی , غذاهای گوشتی

    طرز تهیه کوکو چقرتمه بادکوبه ای, طرز تهیه کوکو مرغ, طرز تهیه طرز تهیه کوکو بادکوبه ای, طرز تهیه سس مخصوص

    کوکو بادکوبه ای ، غذایی از نواحی سر سبز گیلان است که اسم سنتی آن کوکو چقرتمه بادکوبه ای است و به دلیل استفاده از مرغ به آن کوکو مرغ نیز می گویند. در ادامه با طرز تهیه این غذای محلی آشنا خواهید شد:

    مواد لازم برای تهیه کوکو مرغ:

    مرغ پخته : 1کیلو
    تخم مرغ : 8 عدد
    پیاز داغ طلایی : 4 ق غ
    زعفران آب زده : 3 ق غ
    آب لیمو : 3 ق غ
    ماست چکیده : 2 ق غ
    نمک و فلفل : به مقدار لازم
    روغن مایع : مقدار لازم

    کوکو مرغ

    مواد لازم جهت تهیه سس مخصوص:

    کره : 50 گرم
    آرد : 1 ق غ
    جعفری ریز شده : 3 ق غ
    رب گوجه فرنگی : 4 ق غ
    زعفران آب زده : 2 ق غ
    سس گوجه فرنگی : 2 ق غ
    سس تند : 1 ق چ
    آب مرغ : 1 لیوان
    نمک و فلفل

    طرز تهیه کوکو مرغ:

    تخم مرغ ها را خوب بزنید تا یک دست شوند. سپس نمک و فلفل را به همراه ماست اضافه کرده و هم بزنید. پیاز داغ ها را اضافه و مخلوط کنید. مرغ را ریز کرده و به مواد بیافزایید، سپس آبلیمو و زعفران را ریخته و مواد را مخلوط کنید. روغن را در ظرف مناسب داغ کرده، مواد را اضافه و کف ظرف صاف کنید، سپس در طبقه وسط فر با درجه 220-240 درجه سانتی گراد به مدت 20 دقیقه قرار دهید.

    تهیه سس کوکو مرغ:

    کره را آب کرده، آرد را بیافزایید و 3 دقیقه تفت دهید. آب مرغ را افزوده هم بزنید تا آرد گلوله نشود. رب گوجه و نمک و فلفل را اضافه کنید و بر روی حرارت هم بزنید. زعفران آب کرده و جعفری ریز شده را نیز افزوده و بعد از کمی حرارت در ظرف مناسب بریزید. سس گوجه و سس تند را اضافه و سرو کنید.

    چند نکته:

    1- میتوانید در مواد از نصف قاشق چای خوری دارچین نیز استفاده کنید.
    2- در بعضی دستورات جوش شیرین نیز به اندازه یک قاشق غذا خوری استفاده می شود.
    3- بعضی ها قارچ و نخود فرنگی و فلفل دلمه ای ریز شده هم در مواد میزنند که به سلیقه افراد بستگی دارد ولی در دستور اصلی این غذا نیست.

    %d9%81%d8%b1%d9%88%d8%b4%da%af%d8%a7%d9%87-%d8%a7%db%8c%d9%86%d8%aa%d8%b1%d9%86%d8%aa%db%8c-%d8%b4%d8%a7%d8%af-%d8%b4%d8%a7%d8%af
  • تازه ترین ها
  • پربیننده های هفته
  • پربیننده های ماه
  • X