جدیدترین ها در سایت جدیده
%d9%81%d8%b1%d9%88%d8%b4%da%af%d8%a7%d9%87-%d8%a7%db%8c%d9%86%d8%aa%d8%b1%d9%86%d8%aa%db%8c-%d8%b4%d8%a7%d8%af-%d8%b4%d8%a7%d8%af-%d8%b4%da%a9%d9%84%d8%a7%d8%aa-%d8%b4%d9%88%da%a9%d8%b1
  • اخبار
  • استخدام جدید
  • دینی و مذهبی
  • دنیای تکنولوژی و فناوری
  • اخبار اقتصادی
  • دنیای خودرو
  • homina416876645654

    طرز تهیه کوکو اشپل ویژه شب عید نوروز

    مجموعه : آموزش آشپزی , عید نوروز 95, لحظه تحویل سال 95, اس ام اس و پیامک, تزیین سفره هفت سین, تزیین تخم مرغ 7 سین, سبزه نوروز, طرز تهیه شیرینی های جدید , ویژه ها

    طرز تهیه کوکو اشپل, کوکو اشپل, طرز تهیه کوکو, طرز تهیه غذای شب عید

    گیلانی‌ها کوکوی متفاوتی دارند که با اشپل ماهی درست می‌شود. کوکویی خوشمزه که مخصوص شب عید و روزهای سال نوست. کوکویی که خیلی راحت درست می‌شود و یکی از محبوب‌ترین و سنتی‌ترین غذاهای مردم گیلان است.

    مواد لازم برای 4 نفر :

    3 عدد اشپل ماهی
    400 گرم سبزی(تره، جعفری، شوید و نعنا)
    3 عدد سیب‌زمینی
    1 عدد پیاز
    5 عدد تخم‌مرغ
    4 حبه سیر
    نمک، زردچوبه و فلفل به مقدار لازم

    کوکو اشپل

    طرز تهیه کوکو اشپل:

    1. سبزی‌ها را خرد کنید و کنار بگذارید.

    2.  حالا پیاز، سیر و سیب‌زمینی را با سبزی‌ها چرخ کنید.

    3. اشپل ماهی را به موادتان اضافه کنید و با گوشتکوب یا میکسر با هم مخلوط کنید.

    4.  نمک، فلفل و زردچوبه را اضافه کنید و خوب هم بزنید.

    5.  تخم‌مرغ ها را به موادتان اضافه کنید و هم بزنید.

    6.  در تابه‌ای روغن را بگذارید خوب داغ شود و بعد مایه کوکو را درون تابه بریزید و روی حرارت ملایم سرخ کنید.

    نکته

    به جای سیر می‌توانید از پودر سیر استفاده کنید.

    %d9%81%d8%b1%d9%88%d8%b4%da%af%d8%a7%d9%87-%d8%a7%db%8c%d9%86%d8%aa%d8%b1%d9%86%d8%aa%db%8c-%d8%b4%d8%a7%d8%af-%d8%b4%d8%a7%d8%af
  • تازه ترین ها
  • پربیننده های هفته
  • پربیننده های ماه
  • X