جدیدترین ها در سایت جدیده
%d9%81%d8%b1%d9%88%d8%b4%da%af%d8%a7%d9%87-%d8%a7%db%8c%d9%86%d8%aa%d8%b1%d9%86%d8%aa%db%8c-%d8%b4%d8%a7%d8%af-%d8%b4%d8%a7%d8%af-%d8%b4%da%a9%d9%84%d8%a7%d8%aa-%d8%b4%d9%88%da%a9%d8%b1
  • اخبار
  • استخدام جدید
  • دینی و مذهبی
  • دنیای تکنولوژی و فناوری
  • اخبار اقتصادی
  • دنیای خودرو
  • homina416876645654

    طرز تهیه کوکوی نخود سبز با گوشت چرخ کرده

    مجموعه : آموزش آشپزی , غذاهای گوشتی

    طرز تهیه کوکوی نخود سبز, کوکوی نخود سبز, طرز تهیه کوکو, غذا با نخود سبز

    مواد لازم:

    گوشت چرخ کرده……………………………………………. 200 گرم

    پیاز داغ……………………………………………………….. یک دوم پیمانه

    تخم مرغ……………………………………………………… 4 عدد

    زعفران ساییده شده……………………………………….. 1 ق س

    بکینگ پودر…………………………………………………… 1 ق چ

    نخود سبز…………………………………………………….. 400 گرم

    هویج آب پز نگینی شده……………………………………. 3 عدد

    روغن …………………………………………………………. به میزان لازم

    نمک و فلفل…………………………………………………. کمی

    طرز تهیه:

    کسانی که ممنوعیت مصرف زرده تخم مرغ دارند میتوانند فقط از سفیده استفاده کنند.

    میتوان به جای 200 گرم گوشت چرخکرده از 100 گرم سویا و 100 گرم گوشت استفاده کنیم.

    اگر از سویا استفاده کنیم آن را 20 دقیقه در آب سرد خیس میکنیم و دو سه بار آب آن را عوض میکنیم بعد میتوانیم همراه با گوشت چرخ کنیم.

    گوشت را داخل روغن تفت میدهیم برای اینکه گوشت حالت گلوله پیدا نکند و دون دون شود و خوب پخته شود برای این مقدار گوشت یک دوم پیمانه آب و فقط یک قاشق روغن اضافه میکنیم.

    تخم مرغها را در یک کاسه ریخته و با همزن دستی کاملاً هم میزنیم.

    تخم مرغها باید کاملاً زده شوند تا باعث پف کوکو شوند.

    نمک، زردچوبه، فلفل سیاه یا قرمز و بکینگ پودر را در حین هم زدن به تخم مرغ اضافه میکنیم.

    نخود سبز را اگر داخل فریز نگه میدارید حتماً برای یک کیلو نخود سبز که آب پز میکنید 2 ق چ یا یک ق س سرپر نمک و 4 تا 5 پیمانه آب و یک قاشق چ جوش شیرین را داخل قابلمه میریزیم و در قابلمه را هم نمیبندیم تا نخود سبز در عین پخته شدن سبز بماند.

    برای جلوگیری از چروکیده شدن پوست نخود سبز در فریزر وقتی نخود پخته شد بلافاصله دو ساعت نخود فرنگی یا نخود سبز را داخل آب سرد نگه دارید که این روش را بلانچ کردن سبزیجات میگویند.

    در اینجا پیاز را قبلا سرخ کرده ایم بنابراین گوشت را به تنهایی تفت میدهیم اما اگر بخواهید میتوانید ابتدا پیاز را کمی تفت بدهید وقتی طلایی شد گوشت را به آن اضافه کرده و با هم تفت بدهید.

    آب گوشت باید کاملاً کشیده شود.

    هویج ها را کاملاً شست و پوست میگیریم و برای اینکه هویج کمی مزه دار شود یک ق چ شکر و 1 ق س آبلیمو و حدود یک چهارم ق چ نمک برای این سه عدد هویج اضافه میکنیم تا هویج آب پز شده و خوشرنگ بماند.

    در ظرفی که هویج آب پز میشود را میتوان گذاشت و فقط برای سبزیجات سبز رنگ در ظرف را نمیگذاریم.

    هویج خرد شده را به تخم مرغ اضافه میکنیم و نخود سبز را هم اضافه میکنیم.

    اگر بخواهیم ظرف را داخل فر بگذاریم فقط در حد چرب کردن روغن میریزیم و مواد را که ریختیم داخل طبقه وسط فر با حرارت 180 درجه حدود  25 تا 30 دقیقه میگذاریم تا زیر و روی کوکو طلایی شود.

    اما اگر بخواهیم روی گاز این کوکو را آماده کنیم روغن بیشتری تقریبا 3 تا 4 ق غ داخل ماهی تابه میریزیم و میگذاریم روی حرارت داغ شود.

    پیاز داغ را به گوشت اضافه کرده و مقداری زردچوبه هم به گوشت اضافه کرده و تفت میدهیم.

    مقداری از زعفران آب کرده را هم به گوشت اضافه میکنیم.

    بقیه زعفران را به مواد تخم مرغ اضافه میکنیم.

    گوشت را میگذاریم کمی خنک شود بعد به مواد دیگر اضافه کرده و مخلوط میکنیم و داخل ماهی تابه که روغن آن داغ شده ریخته و با پشت قاشق صاف میکنیم.

    در ظرف را حتماً گذاشته و حرارت را خیلی کم میکنیم.

    حدود 15 تا 20 دقیقه زمان برای پخت کوکو در این مرحله لازم است.

    وقتی یک طرف کوکو پخته شد میتوانیم برش بزنیم و برگردانیم یا داخل ظرف دیگری گذاشته و دوباره برگردانیم تا طرف دیگر آن نیز پخته شود.

    این کوکو در اینجا با کلم سفید و قرمز و نخود سبز و گلهایی از هویج و لبو تزئین شده است.

    معمولاً برای تزئین غذا از مواد داخل آن و موادی که بتوان با غذا سرو کرد استفاده میشود.

    این مقدار مواد برای 6 تا 8 نفر کافیست.

    %d9%81%d8%b1%d9%88%d8%b4%da%af%d8%a7%d9%87-%d8%a7%db%8c%d9%86%d8%aa%d8%b1%d9%86%d8%aa%db%8c-%d8%b4%d8%a7%d8%af-%d8%b4%d8%a7%d8%af
  • تازه ترین ها
  • پربیننده های هفته
  • پربیننده های ماه