جدیدترین ها در سایت جدیده
%d9%81%d8%b1%d9%88%d8%b4%da%af%d8%a7%d9%87-%d8%a7%db%8c%d9%86%d8%aa%d8%b1%d9%86%d8%aa%db%8c-%d8%b4%d8%a7%d8%af-%d8%b4%d8%a7%d8%af-%d8%b4%da%a9%d9%84%d8%a7%d8%aa-%d8%b4%d9%88%da%a9%d8%b1
تازه های اخبار
بیشتر >>
  • اخبار
  • استخدام جدید
  • دینی و مذهبی
  • دنیای تکنولوژی و فناوری
  • اخبار اقتصادی
  • دنیای خودرو
  • طرز تهیه کوکوی بادمجان برای خانمهای کارمند + تزیین

    مجموعه : آموزش آشپزی , غذاهای گیاهی

    طرز تهیه کوکوی بادمجان, کوکوی بادمجان, طرز تهیه پیتزا بادمجان, طرز تهیه کوکوی بادمجان برای کارمندان, طرز تهیه غذا برای کارمندان

    طرز تهیه کوکو بادمجان بسیار راحت و آسان میباشد و برای تزیین آن میتوانید از گوجه خرد شده و خیار شور و جعفری تازه استفاده کنید و به عنوان وعده اصلی غذایی میل نمایید. برای اینکه مزه ی تلخ بادمجان گرفته شود بهتر است قبل از سرخ کردن بادمجان ها ۳ الی ۴ ساعت بادمجان ها ی پوست کنده را  در آب و نمک بخوابانید و سپس نگینی خرد کنید و سرخ کنید.

    کوکوی بادمجان

    مواد لازم جهت تهیه کوکوی بادمجان:

    3 عدد کدو سبز

    3 عدد بادمجان متوسط

    5 عدد سیب زمینی

    1 پیاز بزرگ

    ¾ فنجان روغن نباتی برای سرخ کردن سبزیجات

    1 گوجه فرنگی کوچک

    6 عدد تخم مرغ بزرگ کوچک

    کره 1 قاشق غذاخوری

    1 قاشق غذا خوری پودر سوخاری

    نمک و فلفل به میزان لازم

    نصف قاشق چای خوری زرد چوبه

    طرز تهیه کوکوی بادمجان:

    1.پیاز و بادمجان و کدو و سیب زمینی را پوست میگیریم و نگینی ریز خرد میکنیم و جداگانه سرخ میکنیم و کنار میگذاریم.

    2. سبزیجات سرخ شده و 6 عدد تخم مرغ و پودر سوخاری ریز و نمک و فلفل و زردچوبه را مخلوط میکنیم.

    3. تابه ای را گرم میکنیم و کمی روغن میریزیم تا گرم شود و مواد مخلوط شده را درون تابه میریزیم و دو طرف کوکو را به مدت 20 دقیقه با شعله حرارت متوسط سرخ میکنیم.

    %d9%81%d8%b1%d9%88%d8%b4%da%af%d8%a7%d9%87-%d8%a7%db%8c%d9%86%d8%aa%d8%b1%d9%86%d8%aa%db%8c-%d8%b4%d8%a7%d8%af-%d8%b4%d8%a7%d8%af
  • تازه ترین ها
  • پربیننده های هفته
  • پربیننده های ماه
  • X