جدیدترین ها در سایت جدیده
%d9%81%d8%b1%d9%88%d8%b4%da%af%d8%a7%d9%87-%d8%a7%db%8c%d9%86%d8%aa%d8%b1%d9%86%d8%aa%db%8c-%d8%b4%d8%a7%d8%af-%d8%b4%d8%a7%d8%af-%d8%b4%da%a9%d9%84%d8%a7%d8%aa-%d8%b4%d9%88%da%a9%d8%b1
  • اخبار
  • استخدام جدید
  • دینی و مذهبی
  • دنیای تکنولوژی و فناوری
  • اخبار اقتصادی
  • دنیای خودرو
  • مزون همینا

    طرز تهیه کوپه غذای فانتزی کرمانشاهی

    مجموعه : آموزش آشپزی , غذاهای گوشتی

    طرز تهیه کوپه, غذای کرمانشاهی, کوپه, غذاهای کرمانشاه, آموزش کوپه

    آموزش درست کردن ژله تزریقی (گل رز)

    کوپه یا گردالی های کرمانشاهی، همان طور که از نامش پیداست غذایی است که از ورز دادن بعضی مواد و گرد کردن آنها درست می شود. کرمانشاهی ها استاد درست کردن این غذا هستند.

    طرز تهیه کوپه

    مواد اولیه کوپه :

    برنج 2 لیوان
    سیب زمینی 1 عدد کرچک
    زرده تخم مرغ 1عدد
    گوشت چرخ کرده 150 گرم
    گردو و زرشک 3قاشق غذا خوری
    کشمش و زرشک (به دلخواه) ب میزان دلخواه
    پیاز 1 عدد
    سیر 1-2 حبه
    رب گوجه فرنگی 1 ق غ
    ادویه کاری 2 ق غ

    طرز تهیه کوپه :

    1- ابتدا گوشت چرخ کرده، پیاز رنده شده، سیر له شده ، نمک و فلفل را خوب تفت می دهیم.

    2- بعد زرشک و گردو و کشمش خورد شده را به آن اضافه می کنیم.

    3- در آخر هم رب گوجه و ادویه را اضافه می کنیم. و می گذاریم آب آن تمام شود وبه روغن بیفتد.

    4- برنج را با نمک بدون روغن کته میکنیم.

    5- کمی آب آن را اضافه می ریزیم تا برنج خوب له شود.

    6- بعد برنج را با گوش کوب خوب نرم می کنیم ومی گذاریم سرد شود.

    7- سیب زمینی را می پزیم و له می کنیم.

    8- برنج وسیب زمینی وتخم مرغ را خوب مخلوط می کنیم و بعد ورز می دهیم .

    9- خمیر چسبنده ای به دست می یاد ونباید خیلی هم سفت بشه.

    10- اگه خیلی شل بود می توانیم یکی دو قاشق آرد به آن اضافه کنیم.

    11- ولی اصلأ آرد رو زیاد نریزید چون طعم برنج از بین میره.

    12- وقتی کوبه ها را آماده کردیم خودش به میزان زیادی سفت می شه .

    13- یک ظرف آب کنار دستمون می گذاریم وکف دستمون را خیس می کنیم و به اندازه یک نارنگی از خمیر بر می داریم و کف دست باز می کنیم و کمی از مواد گوشت را وسط آن می گذاریم و میبندیم.

    14- بعد در ظرفی گود روغن میریزیم و کوبه ها را در روغن داغ سرخ میکنیم.

    15- نکته مهم اینکه آنها را تک تک سرخ می کنیم تا کوبه ها از هم باز نشوند و موقع سرخ کردن دست به کوبه ها نمیزنیم تا کاملا خودشون رو بگیرن بعد در صافی می گزاریم تا روغن اضافه آن خارج شود.

    16- بدون سیب زمینی و تخم مرغ هم میشود درست کرد میتونید به سلیقه خودتون مواد داخلشو عوض کنید.

    %d9%81%d8%b1%d9%88%d8%b4%da%af%d8%a7%d9%87-%d8%a7%db%8c%d9%86%d8%aa%d8%b1%d9%86%d8%aa%db%8c-%d8%b4%d8%a7%d8%af-%d8%b4%d8%a7%d8%af
  • تازه ترین ها
  • پربیننده های هفته
  • پربیننده های ماه
  • X