جدیدترین ها در سایت جدیده
%d9%81%d8%b1%d9%88%d8%b4%da%af%d8%a7%d9%87-%d8%a7%db%8c%d9%86%d8%aa%d8%b1%d9%86%d8%aa%db%8c-%d8%b4%d8%a7%d8%af-%d8%b4%d8%a7%d8%af-%d8%b4%da%a9%d9%84%d8%a7%d8%aa-%d8%b4%d9%88%da%a9%d8%b1
تازه های اخبار
بیشتر >>
  • اخبار
  • استخدام جدید
  • دینی و مذهبی
  • دنیای تکنولوژی و فناوری
  • اخبار اقتصادی
  • دنیای خودرو
  • طرز تهیه کتلت کدو و هویج با پیازچه و سیر

    مجموعه : آموزش آشپزی , غذاهای گیاهی

    طرز تهیه کتلت کدو و هویج با پیازچه و سیر

    طرز تهیه کتلت کدو و هویج با پیازچه و سیر

    مواد لازم

    مواد لازم برای 12 عدد کتلت

    کدو سبز رنده شده

    2 فنجان

    هویج رنده شده

    2 فنجان

    سیر رنده شده

    2 حبه

    آرد

    دو سوم فنجان

    تخم مرغ کمی هم زده

    2 عدد بزرگ

    پیازچه خرد شده با ساقه

    یک سوم فنجان

    روغن مایع

    برای سرخ کردن

    خامه ی ترش یا ماست

    برای سرو

     

     

     

     

     

     

     

     

     

     

     

     

     

     

    روش تهیه

    کمی نمک روی کدو سبزهای رنده شده پاشیده و مخلوط کنید و 10 دقیقه کناری بگذارید . سپس با دست فشارشان بدهید تا آبشان گرفته شود .

    هویج رنده شده را به کدو سبز اضافه کرده  ، آرد ، تخم مرغ ، پیازچه ، یک چهارم ق چ نمک و یک هشتم ق چ فلفل را اضافه کرده هم بزنید تا یکدست شود .

    تابه ای بزرگ را روی حرارت متوسط به بالا بپذارید و کمی روغن ته تابه بریزید تا داغ شود و و حدد 3 ق غ از مواد را برداشته داخل تابه بیندازید و صاف کنید  . با بقیه ی مواد هم همین کار را انجام دهید و با فاصله در تابه بچینید  و 2 – 3 دقیقه طبخ نمایید تا اطرافش طلایی شود سپس کتلت ها را برگردانده روی دیگرش را هم طبخ نمایید و در صورت تمایل بعد از پخت روی کارغذ حوله ای بگذارید تا نمک اضافه شان گرفته شود و بعد از اتمام پخت به همراه کمی ماست یا خامه ترش سرو نمایید .

    زمان آماده سازی : 20 دقیقه

    زمان پخت : 5 دقیقه

    لیست غذاهای ایرانی

    %d9%81%d8%b1%d9%88%d8%b4%da%af%d8%a7%d9%87-%d8%a7%db%8c%d9%86%d8%aa%d8%b1%d9%86%d8%aa%db%8c-%d8%b4%d8%a7%d8%af-%d8%b4%d8%a7%d8%af
  • تازه ترین ها
  • پربیننده های هفته
  • پربیننده های ماه
  • X