جدیدترین ها در سایت جدیده
%d9%81%d8%b1%d9%88%d8%b4%da%af%d8%a7%d9%87-%d8%a7%db%8c%d9%86%d8%aa%d8%b1%d9%86%d8%aa%db%8c-%d8%b4%d8%a7%d8%af-%d8%b4%d8%a7%d8%af-%d8%b4%da%a9%d9%84%d8%a7%d8%aa-%d8%b4%d9%88%da%a9%d8%b1
  • اخبار
  • استخدام جدید
  • دینی و مذهبی
  • دنیای تکنولوژی و فناوری
  • اخبار اقتصادی
  • دنیای خودرو
  • homina416876645654

    طرز تهیه کتلت خاص با مخلوط دو گوشت

    مجموعه : آموزش آشپزی , غذاهای گوشتی

    طرز تهیه کتلت, آموزش تهیه کتلت, کتلت, کتلت بیجاری

    طرز تهیه غذای قبرسی ها | کتلت مرغ

    کتلت همه‌جوره‌اش خوشمزه است  اما کتلت بیجاری خیلی خاص است. این کتلت سنتی مردم بیجار از مخلوط دو گوشت درست می‌شود: گوشت گوسفند لخم و گوشت گوساله چرخ شده. این کتلت با طعم و مزه جدیدی که دارد می تواند یک شام ویژه برای کتلت دوستان باشد.

    مواد لازم برای 4 نفر
    200 گرم گوشت گوسفند
    100 گرم گوشت چرخ‌کرده
    1  عدد پیاز
    2 عدد سیب‌زمینی
    2 عدد تخم‌مرغ
    به میزان لازم نمک و زردچوبه
    کتلت بیجاری 

    طرز تهیه کتلت بیجاری:

    1. گوشت گوسفند را با نصف پیاز بگذارید بپزد.

    2. وقتی گوشت گوسفند پخت، آن را خوب بکوبید و در ظرفی بریزید.

    3. حالا گوشت چرخ‌کرده را اضافه کنید.

    4. نصف پیاز باقیمانده را رنده کنید و با سیب​زمینی رنده شده روی گوشت‌ها بریزید.

    5. تخم‌مرغ ها، نمک و زردچوبه را هم اضافه کنید و خوب هم بزنید.

    6. حالا از مواد به‌اندازه یک گردو بردارید و آن را کف دستتان شکل دهید، سپس در روغن با حرارت ملایم سرخ کنید.

    نکته های آشپزی :
    اگر گوشت گوسفند دوست ندارید می توانید به جای گوشت لخم گوسفند از گوشت گوساله استفاده نمایید.
    %d9%81%d8%b1%d9%88%d8%b4%da%af%d8%a7%d9%87-%d8%a7%db%8c%d9%86%d8%aa%d8%b1%d9%86%d8%aa%db%8c-%d8%b4%d8%a7%d8%af-%d8%b4%d8%a7%d8%af
  • تازه ترین ها
  • پربیننده های هفته
  • پربیننده های ماه
  • X