جدیدترین ها در سایت جدیده
%d9%81%d8%b1%d9%88%d8%b4%da%af%d8%a7%d9%87-%d8%a7%db%8c%d9%86%d8%aa%d8%b1%d9%86%d8%aa%db%8c-%d8%b4%d8%a7%d8%af-%d8%b4%d8%a7%d8%af-%d8%b4%da%a9%d9%84%d8%a7%d8%aa-%d8%b4%d9%88%da%a9%d8%b1
  • اخبار
  • استخدام جدید
  • دینی و مذهبی
  • دنیای تکنولوژی و فناوری
  • اخبار اقتصادی
  • دنیای خودرو
  • طرز تهیه کالباس معطر و خوشمزه خانگی

    مجموعه : آموزش آشپزی , غذاهای گوشتی

    طرز تهیه کالباس خانگی, طرز تهیه کالباس, کالباس خانگی, آموزش پخت کالباس خانگی

    مضرات خیلی بد کالباس و سوسیس را بدانید

    کالباس خانگی را با این دستور مانند کالباس های حاضری درست کنید!!

    مواد لازم برای تهیه کالباس خانگی خوش طعم و متفاوت :

    سینه مرغ بدون استخوان : 1 عدد متوسط
    سیر : 3 حبه
    زرده تخم مرغ : 1 عدد
    آرد ذرت : 1 قاشق غذاخوری
    فلفل سیاه : 1 قاشق مرباخوری سر خالی
    نمک : 1 قاشق چایخوری پر
    زنجبیل : یک پنجم قاشق مرباخوری رنده شده یا پودر
    هل ساییده : نصف قاشق مرباخوری
    روغن مایع  : 1 قاشق غذاخوری
    هویج کوچک پخته و ریز شده مکعبی : 1 عدد
    قارچ پخته و ریز شده مکعبی : 2 عدد متوسط

    طرز تهیه کالباس خانگی خوش طعم و متفاوت

    سینه مرغ رو همراه با سیر 2 بار چرخ می کنیم.
    آرد ذرت رو الک کرده و مواد خشک رو بهش اضافه میکنیم.
    بعد مرغ رو با مواد خشک کمی ورز میدیم.
    زرده تخم مرغ و روغن مایع رو اضافه کریده و بقدری ورز می دیم تا خمیر یکدستی داسته باشیم.
    قارچ و هویج رو اضافه کرده و به اندازه ای که به طور مساوی در خمیر پخش بشه مخلوط می کنیم.
    یک کیسه فریزر رو شکافته مواد رو به صورت استوانه ای با قطر نهایتا 10 سانت روی اون گذاشته و شکلات پیچ میکنیم.
    سپس به مدت 80 دقیقه بخار پز میکنیم.
    بعد از اتمام پخت کیسه رو درمیاریم و بعد از کمی خنک شدن توی یخچال می گذاریم تا کاملا سرد بشه.

    %d9%81%d8%b1%d9%88%d8%b4%da%af%d8%a7%d9%87-%d8%a7%db%8c%d9%86%d8%aa%d8%b1%d9%86%d8%aa%db%8c-%d8%b4%d8%a7%d8%af-%d8%b4%d8%a7%d8%af
  • تازه ترین ها
  • پربیننده های هفته
  • پربیننده های ماه
  • X