جدیدترین ها در سایت جدیده
%d9%81%d8%b1%d9%88%d8%b4%da%af%d8%a7%d9%87-%d8%a7%db%8c%d9%86%d8%aa%d8%b1%d9%86%d8%aa%db%8c-%d8%b4%d8%a7%d8%af-%d8%b4%d8%a7%d8%af-%d8%b4%da%a9%d9%84%d8%a7%d8%aa-%d8%b4%d9%88%da%a9%d8%b1
تازه های اخبار
بیشتر >>
  • اخبار
  • استخدام جدید
  • دینی و مذهبی
  • دنیای تکنولوژی و فناوری
  • اخبار اقتصادی
  • دنیای خودرو
  • طرز تهیه پلو مجلسی آلبالو پلو

    مجموعه : آموزش آشپزی , غذاهای گوشتی

    طرز تهیه پلو مجلسی, طرز تهیه آلبالو پلو, آلبالو پلو, پلو

    طرز تهیه کدو پلو آملی | کی پلا

    کمتر کسی را پیدا می‌کنید که اسم آلبالوپلو را نشنیده باشد و کمتر کسی را پیدا می‌‌کنید که این غذا جزء 10 غذای اول مورد علاقه‌اش نباشد و باز کمتر کسی است که اگر آلبالوپلوی خوب خورده باشد عاشق آن نشده باشد. آلبالوپلو محصول آشپزی ایرانی، ترکیبی دلچسب از میوه، غلات و گوشت است که آن را تبدیل به ساده‌ترین غذای مجلسی کرده است. آن را خوب تهیه کنید و از خوردنش لذت ببرید.

    مواد لازم:

    برنج سه پیمانه

    آلبالوی بدون هسته 300 گرم

    مرغ بدون استخوان 300 گرم

    پیاز یک عدد متوسط

    شکر دو قاشق غذا خوری

    نمک ، زعفران ، روغن به مقدار لازم

    طرز تهیه :

    برنج رو از چند ساعت قبل در مقداری آب سرد و نمک خیس کنید . بعد طبق روش دم کردن پلو معمولی دم کنید و در همین حین مراحل زیر رو انجام بدید :

    تهیه پلو

    1.مرغ رو جداگانه با یک عدد پیاز و کمی زدچوبه و فلفل ، با شعله کم و دو لیوان آب بپزید و کنار بذارید تا سرد شه بعد به قطعات مورد نظر خرد کنید .

    2.پیاز رو از آب مرغ در بیارید و دور بندازید و آب مرغ رو به دو قسمت تقسیم کنید.نصفی از آب مرغ رو در یک تابه بریزید و آلبالو های بدون هسته رو بهش اضافه کنید.

    3.بذارید کمی آلبالو ها در آب مرغ بجوشه بعد دو قاشق شکر اضافه کنید و هم بزنید وقتی کمی آب مرغ کشیده شد ، مرغ ها رو به آلبالو اضافه کنید و باقی آب مرغ و نصف استکان زعفران دم کرده رو اضافه کنید و در تابه رو بذارید و اجازه بدید تا با حرارت خیلی کم آب مرغ کاملا به خورد آلبالو ها بره و کاملا آب مخلوط کشیده بشه.

    4.میتونید برای مخلوط کردن برنج و آلبالو ، موقع آبکش کردن برنج ، مخلوط مرغ و آلبالو رو لابه لای برنج بریزید و برنج رو دم کنید ( مثل سایر پلوهای مخلوط ) در اینصورت باید برنج رو زنده تر بردارید.

    5.برنج باید تا اندازه ای بجوشه که وقتی بین دو انگشت لهش میکنید اطراف برنج نرم و مغزش کمی خام باشه .

    6.البته ممکنه برنج به خوشرنگی حالتی که بعد از دم کشیدن مواد رو مخلوط میکنید نشه پس بهتره برنج رو جداگانه دم کنید و مواد رو هم جداگانه آماده کنید بعد موقع سرو غذا مواد رو با هم مخلوط کنید .

    %d9%81%d8%b1%d9%88%d8%b4%da%af%d8%a7%d9%87-%d8%a7%db%8c%d9%86%d8%aa%d8%b1%d9%86%d8%aa%db%8c-%d8%b4%d8%a7%d8%af-%d8%b4%d8%a7%d8%af
  • تازه ترین ها
  • پربیننده های هفته
  • پربیننده های ماه
  • X