جدیدترین ها در سایت جدیده
%d9%81%d8%b1%d9%88%d8%b4%da%af%d8%a7%d9%87-%d8%a7%db%8c%d9%86%d8%aa%d8%b1%d9%86%d8%aa%db%8c-%d8%b4%d8%a7%d8%af-%d8%b4%d8%a7%d8%af-%d8%b4%da%a9%d9%84%d8%a7%d8%aa-%d8%b4%d9%88%da%a9%d8%b1
  • اخبار
  • استخدام جدید
  • دینی و مذهبی
  • دنیای تکنولوژی و فناوری
  • اخبار اقتصادی
  • دنیای خودرو
  • مزون همینا

    طرز تهیه پاستا با سس مرغ – غذای چاق کننده

    مجموعه : آموزش آشپزی

    طرز تهیه پاستا با سس مرغ, غذای چاق کننده, پاستا, طرز تهیه پاستا, سس مرغپاستا با سس مرغ

    رشته های صاف و باریک پاستای نواری اسفناجی که با سس خامه ای گوجه فرنگی و مرغ پوشانیده شده اند , غذایی بی نهایت اشتها آور به نام پاستا با سس مرغ به وجود می آورند.

    مواد لازم جهت تهیه پاستا با سس مرغ:

    پاستا نواری سبز تازه : 250 گرم
    روغن زیتون : 1 قاشق غذاخوری
    برگ های ریز و تازه ریحان بازل جهت تزیین: مقداری

    مواد لازم جهت تهیه سس گوجه فرنگی :

    روغن زیتون : 2 قاشق غذاخوری
    پیاز کوچک خرد شده : 1 عدد
    سیر خرد شده : 1 حبه
    کنسرو گوجه فرنگی خرد شده : 400 گرم
    جعفری تازه خرد شده : 2 قاشق غذاخوری
    اورگانو خشک : 1 قاشق چای خوری
    برگ بو : 2 عدد
    پوره گوجه فرنگی : 2 قاشق غذاخوری
    شکر : 1 قاشق چای خوری
    نمک : به میزان لازم
    فلفل : به میزان لازم

    مواد لازم جهت تهیه سس مرغ :

    کره : 4 قاشق غذاخوری
    سینه مرغ بدون استخوان رشته ای خرد شده : 400 گرم
    مغز بادام پوست کنده : 90 گرم
    خامه پرچرب : 300 میلی لیتر
    نمک : به میزان لازم
    فلفل : به میزان لازم

    طرز تهیه پاستا با سس مرغ :

    1. برای تهیه سس گوجه فرنگی , روغن را داخل یک قابلمه , روی حرارت متوسط گرم نمایید . پیاز را به آن اضافه نموده و آنقدر سرخ نمایید تا شفاف شده و سبک گردند . سپس سیر را به آن افزوده و به مدت یک دقیقه تفت دهید . پس از آن جعفری , اورگانو , برگ بو , پوره گوجه فرنگی , شکر , نمک و فلفل را به عنوان چاشنی سس , به مواد اضافه نموده و هم بزنید . این مخلوط را داخل قابلمه بدون درپوش به مدت 15 تا 20 دقیقه با حرارت ملایم بپزید تا حجم آن نصف شود سپس قابلمه را از روی اجاق بردارید و برگ بو را دور بیاندازید .

    2. برای تهیه سس مرغ , کره را به آرامی در یک ماهیتابه روی حرارت ملایم , آب نمایید . سپس مرغ و بادام را به آن اضافه نموده و به مدت 5 تا 6 دقیقه آن ها را مرتب هم بزنید تا مرغ ها کاملا پخته و سرخ شوند .

    3. در همین فاصله , خامه را در تابه ای کوچک روی حرارت کم و به مدت 10 دقیقه بجوشانید تا زمانی که حجم آن تقریبا نصف شود . آن را روی مرغ و بادام ریخته و هم بزنید و برای طعم دار نمودن , به آن نمک و فلفل اضافه نمایید . سپس آن را کنار بگذارید و گرم نگه دارید .

    4. قابلمه ای بزرگ از آب و کمی نمک را به جوش بیاورید , پاستای نواری و روغن زیتون را به آن اضافه نمایید و به مدت 8 تا 10 دقیقه بپزید تا نرم شود . سپس آن را آبکش نموده و به یک بشقاب گرم , منتقل نمایید و سس گوجه فرنگی را با قاشق روی آن ریخته , سس مرغ را وسط آن قرار دهید و با استفاده از برگ های ریحان , پاستا با سس مرغ را تزیین نموده , بلافاصله سرو نمایید .

    رشته های صاف و باریک پاستای نواری اسفناجی که با سس خامه ای گوجه فرنگی و مرغ پوشانیده شده اند , غذایی بی نهایت اشتها آور به نام پاستا با سس مرغ به وجود می آورند.

    %d9%81%d8%b1%d9%88%d8%b4%da%af%d8%a7%d9%87-%d8%a7%db%8c%d9%86%d8%aa%d8%b1%d9%86%d8%aa%db%8c-%d8%b4%d8%a7%d8%af-%d8%b4%d8%a7%d8%af
  • تازه ترین ها
  • پربیننده های هفته
  • پربیننده های ماه
  • X