جدیدترین ها در سایت جدیده
%d9%81%d8%b1%d9%88%d8%b4%da%af%d8%a7%d9%87-%d8%a7%db%8c%d9%86%d8%aa%d8%b1%d9%86%d8%aa%db%8c-%d8%b4%d8%a7%d8%af-%d8%b4%d8%a7%d8%af-%d8%b4%da%a9%d9%84%d8%a7%d8%aa-%d8%b4%d9%88%da%a9%d8%b1
تازه های اخبار
بیشتر >>
  • اخبار
  • استخدام جدید
  • دینی و مذهبی
  • دنیای تکنولوژی و فناوری
  • اخبار اقتصادی
  • دنیای خودرو
  • طرز تهیه پاستای لینگونی با سبزیجات تازه

    مجموعه : آموزش آشپزی , غذاهای بین المللی , غذاهای گیاهی

    طرز تهیه پاستا, آموزش آشپزی گیاهی

    طرز تهیه پاستای لینگونی با سبزیجات تازه

    مواد لازم

    500 گرم پاستای لینگولینی

    شش عدد لیموی شیرازی

    شش قاشق غذاخوری روغن زیتون تصفیه نشده

    125 گرم پنیر پارمزان رنده شده

    نمک دریایی

    فلفل سیاه تازه آسیاب شده

    یک مشت بزرگ ریحان بدون ساقه و خرد شده

    یک مشت برگ منداب

    روش تهیه

    لینگولینی را در مقدار زیادی از آب در حال جوشیدن بریزید و مدت 12 دقیقه بپزید، سپس آن را آبکش کنید. در همین حین آب لیموها را بگیرید و آن را با روغن زیتون مخلوط کنید و سپس پنیر پارمزان را به آنها اضافه کنید و هم بزنید تا کمی غلیظ و یک دست شود. اگر احساس کردید لازم است، می‌توانید مقدار لیمو را افزایش بدهید.

    سس لیمو را به قابلمه‌ای که لینگولینی در آن قرار دارد اضافه کرده و قابلمه را آنقدر تکان دهید تا پاستا کاملا به سس آغشته شود. پنیر پارمزان این سس هنگام اضافه شدن به پاستا آب شده و کاملا با آن مخلوط می‌شود. پاستا را در بشقاب بریزید و در نهایت مقداری برگ منداب خرد شده روی آن اضافه کنید.

    %d9%81%d8%b1%d9%88%d8%b4%da%af%d8%a7%d9%87-%d8%a7%db%8c%d9%86%d8%aa%d8%b1%d9%86%d8%aa%db%8c-%d8%b4%d8%a7%d8%af-%d8%b4%d8%a7%d8%af
  • تازه ترین ها
  • پربیننده های هفته
  • پربیننده های ماه
  • X