جدیدترین ها در سایت جدیده
  • اخبار
  • استخدام جدید
  • دینی و مذهبی
  • دنیای تکنولوژی و فناوری
  • اخبار اقتصادی
  • دنیای خودرو
  • طرز تهیه ناهار مقوی خورش سیب قرمز

    مجموعه : آموزش آشپزی , انواع خورش

    طرز تهیه خورش سیب سرخ, خورش سیب سرخ, طرز تهیه خورش سیب, خورش با سیب

    زمستان که از راه می‌رسد خوردن ناهار را باید کمی جدی‌تر گرفت چرا که در طول روز بدن انرژی بیشتری به دلیل سرمای هوا از دست می‌دهد. بنابراین غذاهایی که ویتامین بیشتری دارند و پرانرژی هستند باید در وعده ناهاری قرار گیرند.

    خورش سیب یکی از همین غذاهاست که نه تنها دارای کالری نسبتاً زیادی است بلکه خواص و ویتامین‌های میوه سیب را هم دارد. در این میان سیب سرخ برای یک خورش زمستانی هم خوش طعم و هم خوشرنگ و لعاب بوده و بسیار پرانرژی است. البته قدیم ترها که سیب‌های شمرونی در میوه فروشی‌ها پیدا می‌شد این خورش را با سیب سرخ شمرون درست می‌کردند.

    خورش سیب سرخ زمستانی خوش طعم با خورش سیب سرخ

    مواد لازم جهت تهیه خورش سیب:

    گوشت مغز ران 500 گرم

    سیب قرمز متوسط 5 عدد

    پیاز سرخ شده سه تا چهار قاشق سوپخوری

    روغن 100 گرم

    لپه نصف فنجان

    آبلیمو نصف استکان

    زعفران ساییده شده و نمک و فلفل … به میزان لازم

    شکر مقداری

    دارچین مقداری

    رب گوجه‌فرنگی نصف قاشق سوپخوری

    طرز تهیه خورش سیب سرخ:

    1.ابتدا گوشت را تکه تکه کرده، شسته و با پیاز سرخ شده کمی تفت دهید. سپس لپه‌ها یی را که از قبل خیس کرده اید به آن اضافه کرده و بعد دو تا سه لیوان آب داخل آن ریخته بگذارید گوشت و لپه با حرارت ملایم آهسته بجوشد و بپزد. سپس به آن رب گوجه فرنگی را به همراه نمک و فلفل اضافه کنید تا خوش طعم و خوشرنگ شود.

    2.سیب‌های پوست گرفته را داخل قابلمه‌ای قرار داده و با کمی روغن جداگانه تفت دهید سپس آن را با شکر و دارچین و کمی زعفران و آب بپزید. توجه داشته باشید که سیب‌ها نباید شکل خود را از دست بدهند.

    3.سپس سیب را با کمی آبلیمو و زعفران به گوشت اضافه کرده تا دوباره بپزد و خورش جا بیفتد. البته فقط تا میزانی که له نشود. پس از نیم ساعت که خورش خوب جا افتاد آن را در ظرف کشیده و بخشی از سیب‌ها را می‌توانید به عنوان تزئین کنار آن قرار دهید.

  • تازه ترین ها
  • پربیننده های هفته
  • پربیننده های ماه
  • X