جدیدترین ها در سایت جدیده
%d9%81%d8%b1%d9%88%d8%b4%da%af%d8%a7%d9%87-%d8%a7%db%8c%d9%86%d8%aa%d8%b1%d9%86%d8%aa%db%8c-%d8%b4%d8%a7%d8%af-%d8%b4%d8%a7%d8%af-%d8%b4%da%a9%d9%84%d8%a7%d8%aa-%d8%b4%d9%88%da%a9%d8%b1
  • اخبار
  • استخدام جدید
  • دینی و مذهبی
  • دنیای تکنولوژی و فناوری
  • اخبار اقتصادی
  • دنیای خودرو
  • homina416876645654

    طرز تهیه میگو اسکمپی شیک و خوشمزه

    مجموعه : آموزش آشپزی , غذاهای دریایی

    طرز تهیه میگو اسکمپی, اسکمپی, میگو اسکمپی, طرز تهیه غذای دریایی

    این میگو به میگو اسکمپی معروف است که با پوست پخته و سرو میشود و یکی از سبک های فرانسه میباشد.

    مواد اولیه جهت تهیه میگو اسکمپی:

    میگو شش عدد

    برگ اسفناج 20 عدد

    برنج یک پرس 100 گرمی

    فلفل دلمه ای ریز خرد شده یک عدد

    پیاز یک عدد

    کدو یک عدپ

    کره اب شده ده گرم

    نمک فلفل زردچوبه دارچین و پودر سیر به مقدار لازم

    سس گلوریا دو قاشق غذا خوری

    سس گرین ده گرم

    سس اویستر صدف ده گرم

    کرم خاویار ده گرم

    ادویه اسموک ده گرم

    سس خردل بیست گرم

    روغن زیتون بیست گرم

    رزماری ده گرم

    فلفل سیاه ده گرم

    میگو اسکمپی

    طرز تهیه میگو اسکمپی:

    1- میگو هارو از کمر با پوست با چاقوی اره ای برش داده.

    2- رگ میگو را خارج کرده و شسته و بگذارید اب میگو خشک شود.

    3- حالا در ظرفی که استیل میباشد میگو ها رو با پوست ریخته با روغن زیتون و خردل و فلفل سیاه و رزماری مرینیت کنید و در یخچال بگذارید یک ساعت بماند.

    4- برنج دم کشیده را (سرگل برنج) را گرم کنید.

    5- در مایتابه ای لیگر سبزیجات ذکر شده را با روغن زیتون تفت دهید به صورت نگینی خرد شوند.

    6- حال در فر یا گریل میگو های خود را پخته، با رینگ استیل برنج را اسکوپ کرده و میگو هارو دور تادور بچینید.

    7- اسفناج بخار پز تفت داده شده با روغن زیتون هم تاج اسکوپ برنج بکنید و با سس گرین و سس های دیگر که ذکر شد تزیین کنید.

    %d9%81%d8%b1%d9%88%d8%b4%da%af%d8%a7%d9%87-%d8%a7%db%8c%d9%86%d8%aa%d8%b1%d9%86%d8%aa%db%8c-%d8%b4%d8%a7%d8%af-%d8%b4%d8%a7%d8%af
  • تازه ترین ها
  • پربیننده های هفته
  • پربیننده های ماه
  • X