جدیدترین ها در سایت جدیده
  • اخبار
  • استخدام جدید
  • دینی و مذهبی
  • دنیای تکنولوژی و فناوری
  • اخبار اقتصادی
  • دنیای خودرو
  • طرز تهیه میتلف یک خوراک اروپایی

    مجموعه : آموزش آشپزی , غذاهای بین المللی , غذاهای گوشتی

    طرز تهیه میتلف, خوراک اروپایی, میتلف

    میتلف غذایی اصالتا اروپاییست که احتمالا تاریخچه آن به کشور آلمان بر می گردد. این خوراک گوشتی خوشمزه و معطر می تواند غذایی ساده و متفاوت باشد بر سر سفره های رنگین شما.

    مواد لازم جه تهیه میتلف:

    • گوشت چرخ شده      ۷۵۰ گرم
    • کرفس     یک و نیم پیمانه
    •  پیاز داغ طلایی      ۳ قاشق غذاخوری
    •  سبزی خرد شده     یک و نیم پیمانه
    • تخم مرغ     ۱ عدد
    • شیر     یک و نیم پیمانه
    • آرد سوخاری     یک و نیم پیمانه
    • روغن مایع     ۳ قاشق غذاخوری
    • رب گوجه فرنگی     ۲ قاشق غذاخوری
    • زعفران آب شده     ۱ قاشق مرباخوری
    • هویج     ۲ قاشق غذاخوری
    • فلفل دلمه ای رنگی     ۲ قاشق غذاخوری
    • نمک و فلفل     به میزان لازم
    • دارچین     به میزان لازم

     

    میتلف

    طرز تهیه میتلف:

    1-پیاز را نگینی ریز خرد کرده و کمی در روغن تفت داده تا نرم شود. سپس از روغن خارج کرده و در همان روغن هویج ریز خرد شده و کرفس و فلفل دلمه ای را کمی تفت داده تا نرم شود.

    2-گوشت را به همراه نمک و فلفل و دارچین کامل ورز داده تا یک دست شود سپس کرفس، فلفل دلمه ای، هویج و پیاز را که از قبل تفت داده شده همراه سبزیجات معطر به گوشت اضافه کرده و ورز دهید.

    3-در روغن باقی مانده رب را کمی تفت دهید و پس از سرد شدن به گوشت به همراه زعفران اضافه نمایید.

    4-آرد سوخاری را با شیر مخلوط کرده و به مایه گوشتی افزوده و کاملا ورز دهید تا یک دست شود.

    5-قالب مخصوص (قالب میتلف یا پاند کیک) را کامل چرب کرده و مواد را داخل آن ریخته و روی قالب را فویل کشیده و به مدت ۴۵ دقیقه در فر ۱۸۰ درجه طبقه پایین قرار دهید.

    6-پس از ۴۵ دقیقه فویل را از روی ظرف برداشته و دوباره قالب را در فر به مدت ۳۰ دقیقه دیگر قرار دهید.

    7-پس از این زمان میتلف شما آماده است میتلف را از قالب خارج کرده برش زده و همراه با سبزیجات آب پز به عنوان دورچین و کمی برنج قالبی یا پوره سیب زمینی سرو نمایید.

    نکات:

    1-قالب لُف قالبی مستطیل شکل است با لبه هایی نسبتا بلند که برای این غذا و بسیاری دیگر از غذا ها مورد استفاده قرار می گیرد.

    2-این غذا را با سس گوجه فرنگی یا تمام زیر مجموعه های این سس مادر می توانید سرو نمایید.

    3-برای برش این غذا اجازه دهید که کمی سرد شده و سپس برش بزنید تا بهتر برش خرده و خرد نشود.

    4-سبزی ساطوری شده (نعناع، ترخون، مرزه و جعفری)…. جعفری بیشتر از سایر سبزی ها.

  • تازه ترین ها
  • پربیننده های هفته
  • پربیننده های ماه
  • X