جدیدترین ها در سایت جدیده
%d9%81%d8%b1%d9%88%d8%b4%da%af%d8%a7%d9%87-%d8%a7%db%8c%d9%86%d8%aa%d8%b1%d9%86%d8%aa%db%8c-%d8%b4%d8%a7%d8%af-%d8%b4%d8%a7%d8%af-%d8%b4%da%a9%d9%84%d8%a7%d8%aa-%d8%b4%d9%88%da%a9%d8%b1
  • اخبار
  • استخدام جدید
  • دینی و مذهبی
  • دنیای تکنولوژی و فناوری
  • اخبار اقتصادی
  • دنیای خودرو
  • homina416876645654

    طرز تهیه مصور و گام به گام خورش فسنجان

    مجموعه : آموزش آشپزی , انواع خورش

    طرز تهیه فسنجان, آموزش تصویری تهیه فسنجان, آموزش پخت خورش فسنجان, طرز پخت فسنجون

    آموزش پخت خورش جدید پرتقال با طعمی خوشایند

    فسنجان یکی از غذاهایی است که پخت آن نیاز به مهارت زیادی دارد. احتمالا در اطرافیانتان، تعداد کسانی که فسنجان واقعا خوشمزه درست می کنند کم است. این به دلیل همان مهارتی است که تعداد اندکی از آن برخوردارند. اما ما می خواهیم راز تهیه یک فسنجان خوشمزه را با شما در میان بگذاریم.

    طرز تهیه فسنجون خیلی حرفه ای با نکات های کلیدی

    مواد اولیه جهت تهیه فسنجان:

    روغن ونمک به میزان لازم
    زعفران ساییده به دلخواه کمی
    پیاز (رنده شده) ۱عدد
    رب انار (ترش یا شیرین بودن رب انار به شما بستگی دارد) ۲ الی ۳ پیمانه
    مغز گردو آسیاب شده نیم کیلو
    مرغ (سینه ران یا فیله هر کجای مرغ رو که دوست دارید) ۱ کیلو
    شکر ۲الی ۳ قلشق غذاخوری

    مواد فوق برای ۶ الی ۷ نفر است

    طرز تهیه خورش خوشمزه و معروف فسنجان:

    دوستای گلم من فسنجون رو به این شیوه که در ادامه خدمتتون عرض میکنم درست میکنم و واقعا خوشمزه و عالی میشه و هر کی خورده فوق العاده دوست داشته.

    میزان هایی که از کتاب مستطاب اشپزی نوشتم براتون رو به دلیل داشتن یه مرجع گذاشتم و گر نه اصلا نیازی به پیمانه و گرم کردن نیست و کاملا و مفصل روشش رو براتون میگم.

    ابتدا یه پیاز متوسط اندازه یه نارنگی درشت رو با رنده درشت، رنده کنین. میتونین از غذاساز یا خرد کن هم استفاده کنین پیاز رو خوب خوب تفت بدین تا به کیفیت ریز برسه:

    طرز تهیه فسنجون خیلی حرفه ای با نکات های کلیدی

    بعد از اون گردو رو اضافه کنین. من برای 4-5 نفر 250 گرم کردو استفاده میکنم. البته میتونین کمتر هم استفاده کنین.اینکه چه میزان گردو بزنین بستگی به ذائقه تون داره. من خیلی از سس فسنجون خوشم میاد و زیاد میخورمش ولی بعضیا کمتر میخورن. فسنجون رسمی ینی یه تیکه مرغ خوشمزه داخل سسی از گردو و رب انار. اگه گردو کمتر بزنین سس کمتر خواهید داشت.

    گردو رو خوب آسیاب میکنم البته نه در حدی که خمیر بشه و به روغن بیافته. به پیاز ها اضافه میکنم و تفت میدم تا زمانی که بوی گردو بلند بشه و به اصطلاح خامی گردو گرفته بشه.

    طرز تهیه فسنجون خیلی حرفه ای با نکات های کلیدی

    وقتی گردو به این مرحله رسید دیگه بوی خامی نداره و اماده ست. داخلش آب کاملا سرد میریزم و اینجور به گردو شک وارد میشه و کمک میکنه تا روغنش در بیاد.

    چیزی که فوق العاده در پخت فسنجون مهمه زمان طولانی هست و شعله ملایم. چیزی بیش از ده ساعت زمان نیاز داره پس موقع پخت حواستون به برنامه ریزی و زمانبندی باشه.

    طرز تهیه فسنجون خیلی حرفه ای با نکات های کلیدی

    اینجا اولین باری هست که به گردو آب اضافه میکنیم. رنگش رو خوب ببینین و با تصاویری که در ادامه میبینین مقایسه کنین. رفته رفته گردو بیشتر و بیشتر روغن میندازه و تیره تر میشه. بازم تاکید میکنم فسنجون به زمان طولانی و شعله ملایم نیاز داره تا گردو تو این مدت روغن بندازه.

    تیرگی رنگ خورش هم از گردو هست و رب انار یه چاشنی برای خوش ماست.البته رب انار هم بسته به رنگش در رنگ خورش ما تاثیر میذاره ولی منظورم اینه که امروزه خانوما به دلیل عجله کردن یا فرصت نداشتن به گردو اصلا زمان نمیدن و همون اول رب میزنن و تیرگی خورششون از رب انار هست نه گردوی جا افتاده.

    طرز تهیه فسنجون خیلی حرفه ای با نکات های کلیدی

    یه موردی که استثناعا فقط در مورد خورش فسنجون داریم اینه که هر موقعی میخواییم بهش آب اضافه کنیم باید آب کاملا سرد یا حتی یخ بزنیم. اینجور به گردو کمک میکنیم تا روغنش رو پس بده و فسنجون جا افتاده و خوش آب و رنگی داشه باشیم.

    در ادامه عکس هایی از ساعات مختلف گرفتم و روند روغن انداختن و تعییر رنگ گردو رو میتونین ببینین.

    طرز تهیه فسنجون خیلی حرفه ای با نکات های کلیدی

    طرز تهیه فسنجون خیلی حرفه ای با نکات های کلیدیچ

    طرز تهیه فسنجون خیلی حرفه ای با نکات های کلیدی

    طرز تهیه فسنجون خیلی حرفه ای با نکات های کلیدی

    طرز تهیه فسنجون خیلی حرفه ای با نکات های کلیدی

    بعد از ساعت های طولانی گردو به کیفیتی که ملاحظه میفرمایین میرسه و در این مرحله من رب انار و شکر بهش اضافه میکنم. میزانش رو هیچ وقت اندازه نمیگیرم.

    میزان ترشی و طعم رب انار ها با هم فرق داره و طبع و ذائقه ها هم با هم فرق داره. پس من چشمی رب و شکر میزنم و بعد ده دقیقه میچشم و اگه احساس کردم رب بیشتر نیاز داره، اضافه میکنم یا مثلا شکر برای رب انار من از ترکیب رب انار خونگی که خودم درست کردم و رب انار که از شمال میخرم استفاده میکنم.

    رب انارای شمالی خیلی خوشمزه ن و یکی از مغازه دارا میگفت اینا انار خالص نیستن و ترکیب آلوچه جنگلی داخلش داره. خلاصه اینکه من همیشه از ترکیب این دو رب استفاده میکنم و طعمی فوق العاده دارن.

    طرز تهیه فسنجون خیلی حرفه ای با نکات های کلیدی

    طرز تهیه فسنجون خیلی حرفه ای با نکات های کلیدی

    این مرحله مرغ رو به خورشم اضافه میکنم. البته شما زمانبندی کنین و از قبل تر مرغ رو خوب سرخ کنین. مرغ رو قبلش با حرارت بالا داخل روغن خوب سرخ میکنم. حرارت بالا باعث میشه مرغ رویه ببنده و آب داخلش رو از دست نده و مرغ خشک نشه.

    طرز تهیه فسنجون خیلی حرفه ای با نکات های کلیدی

    طرز تهیه فسنجون خیلی حرفه ای با نکات های کلیدی

    و اینم بعد از یک ساعت که از گذاشتن مرغم داخل خورش میگذره. میبینین که کاملا جا افتاده و آماده ست.

    طرز تهیه فسنجون خیلی حرفه ای با نکات های کلیدی

    امیدوارم درست کنین و لذت ببرین. من تو فصلی که «به» هست، حتما ورقه های به سرخ شده کنار فسنجونم میذارم.

    %d9%81%d8%b1%d9%88%d8%b4%da%af%d8%a7%d9%87-%d8%a7%db%8c%d9%86%d8%aa%d8%b1%d9%86%d8%aa%db%8c-%d8%b4%d8%a7%d8%af-%d8%b4%d8%a7%d8%af
  • تازه ترین ها
  • پربیننده های هفته
  • پربیننده های ماه
  • X