جدیدترین ها در سایت جدیده
%d9%81%d8%b1%d9%88%d8%b4%da%af%d8%a7%d9%87-%d8%a7%db%8c%d9%86%d8%aa%d8%b1%d9%86%d8%aa%db%8c-%d8%b4%d8%a7%d8%af-%d8%b4%d8%a7%d8%af-%d8%b4%da%a9%d9%84%d8%a7%d8%aa-%d8%b4%d9%88%da%a9%d8%b1
  • اخبار
  • استخدام جدید
  • دینی و مذهبی
  • دنیای تکنولوژی و فناوری
  • اخبار اقتصادی
  • دنیای خودرو
  • homina416876645654

    طرز تهیه مرغ شکم پر بدون فر + اسرار خوشمزه شدن

    مجموعه : آموزش آشپزی , غذاهای گوشتی

    روش تهیه مرغ شکم پر, آموزش درست کردن مرغ شکم پر

    مرغ شکم پر

    مواد لازم

    مرغ 1 عدد  .  مغز گردوی خرد شده 1/2 لیوان  .  رب انار 2 قاشق غذاخوری  .  پیاز 1 عدد  .  جعفری خرد شده 1 لیوان  .  گشنیز خرد شده 1 لیوان  .  زرشک 1/4 لیوان  .  کشمش 1/4 لیوان

    طرز تهیه

    پیاز را خرد کنید و با مقداری روغن تفت دهید تا نرم شود ، جعفری و گشنیز خرد شده را اضافه کنید و تفت دهید تا سبزی ها سرخ شوند سپس زرشک ، کشمش ، رب انار ، مغز گردو ، نمک و فلفل اضافه کنید ، کمی تفت دهید و از روی حرارت بردارید.

    مرغ را از شب قبل داخل قابلمه ای بریزید و روی پوست مرغ را با لایه ای از نمک بپوشانید و در یخچال بگذارید تا استراحت کند ، پس از استراحت مرغ را خوب بشویید و مواد شکم پر را داخل شکم مرغ بریزید سپس پوست انتهای بدن را با نخ و سوزن محکم به هم بدوزید تا مواد از شکم مرغ خارج نشوند ، پاهای مرغ را نیز با نخ به هم ببندید.

    مرغ را با مقداری زعفران دم کرده ماساژ دهید تا پوست مرغ طلایی شود ( اختیاری ) ، داخل قابلمه آب بریزید تا حدی که بیشتر از نصف مرغ را بپوشاند ، قابلمه را روی حرارت متوسط قرار دهید و برای 2 ساعت بگذارید مرغ بپزد و آب مرغ کشیده شود سپس سرو کنید.

    با این کارها مرغ را خوشمزه کنید

    میتونید داخل مرغ رو با این مواد هم پر کنید

    بیاز داغ, کشمشو گردو, کمی برنج, الو و برکه استفاده کنید.

    البته همه رو با کره تفت دهید و مرغ را هم از داخل با یک کارد تیز و ظریف تمام استخوانهاش رو در بیاورید و و تو کره سرخ کنید داخل شکمش رو پر کنید و داخل فر بگزارید.

    مزه دار کردن مرغ با روش های مختلف

    با خردل

    بیاز داغکشمشکردوکمی برنجالوبرکه استفاده میکنم البته همه رو با کره تفت میدممرغ رو هم از داخل با یک کارد تیز و ظریف تمام استخوانهاش رو در میارم و تو کره سرخ میکنم داخل شکمش رو بر میکنم و داخل فر میزارم

    به روش ایتالیایی

    بیاز داغکشمشکردوکمی برنجالوبرکه استفاده میکنم البته همه رو با کره تفت میدممرغ رو هم از داخل با یک کارد تیز و ظریف تمام استخوانهاش رو در میارم و تو کره سرخ میکنم داخل شکمش رو بر میکنم و داخل فر میزارم

    به روش چینی

    بیاز داغکشمشکردوکمی برنجالوبرکه استفاده میکنم البته همه رو با کره تفت میدممرغ رو هم از داخل با یک کارد تیز و ظریف تمام استخوانهاش رو در میارم و تو کره سرخ میکنم داخل شکمش رو بر میکنم و داخل فر میزارم

    به روش مکزیکی

    بیاز داغکشمشکردوکمی برنجالوبرکه استفاده میکنم البته همه رو با کره تفت میدممرغ رو هم از داخل با یک کارد تیز و ظریف تمام استخوانهاش رو در میارم و تو کره سرخ میکنم داخل شکمش رو بر میکنم و داخل فر میزارم

    به روش ایرانی

    مواد لازم برای این کار شامل(1چهارم فنجان کره آب شده،آبلیمو 2قاشق چایخوری،نمک 1قاشق چایخوری،زعفران 3قاشق غذاخوری،پودر سیر 1قاشق چایخوری،آویشن 1قاشق چایخوری،موسیر خشک 5عدد،سیر رنده شده 1قاشق چایخوری،فلفل قرمز 1قاشق چایخوری،دارچین نصف قاشق چایخوی ،آب پیاز 1 فنجان)

    مرسی از سوران

    مرغ شکم پر, آموزش آشپزی

    %d9%81%d8%b1%d9%88%d8%b4%da%af%d8%a7%d9%87-%d8%a7%db%8c%d9%86%d8%aa%d8%b1%d9%86%d8%aa%db%8c-%d8%b4%d8%a7%d8%af-%d8%b4%d8%a7%d8%af
  • تازه ترین ها
  • پربیننده های هفته
  • پربیننده های ماه
  • X