جدیدترین ها در سایت جدیده
%d9%81%d8%b1%d9%88%d8%b4%da%af%d8%a7%d9%87-%d8%a7%db%8c%d9%86%d8%aa%d8%b1%d9%86%d8%aa%db%8c-%d8%b4%d8%a7%d8%af-%d8%b4%d8%a7%d8%af-%d8%b4%da%a9%d9%84%d8%a7%d8%aa-%d8%b4%d9%88%da%a9%d8%b1
  • اخبار
  • استخدام جدید
  • دینی و مذهبی
  • دنیای تکنولوژی و فناوری
  • اخبار اقتصادی
  • دنیای خودرو
  • homina416876645654

    طرز تهیه مربایی مناسب فصل پاییز | مربا انار

    مجموعه : آموزش آشپزی , شیرینی پزی

    طرز تهیه مربا انار, مربا انار, آموزش تهیه مربا انار, طرز تهیه مربا

    مربای خوش طعم و خوشمزه | پوست لیمو + خواص و فواید

    مواد لازم جهت تهیه مربا انار:

    انار بزرگ 3 عدد

    شکر 1 لیوان

    آب  نصف عدد لیمو ترش

    مربا انار

    مربای انار

    طرز تهیه مربا انار:

    1 عدد انار را دانه دانه کرده و 2 تای دیگر آبش را میگیریم. در یک کاسه انار هار ار یخته  رویش شکر می ریزیم سپس آب انار را ریخته و مخلوط میکنیم سپس در حرارت متوسط  میگذاریم تا بجوشد وقتی جوشید آب لیمو را می ریزیم و مخلوط میکنیم سپس در حرارت کم بمدت 40-45 دقیقه قرار میدهیم تا بپزد و به قوام لازم برسد قوامش باید نه خیلی سفت و نه خیلی آبدار باشد توجه کنید که وقتی سرد می شود غلیظ تر می شود مربا را در شیشه ریخته و در جای سرد قرار دهید.

    %d9%81%d8%b1%d9%88%d8%b4%da%af%d8%a7%d9%87-%d8%a7%db%8c%d9%86%d8%aa%d8%b1%d9%86%d8%aa%db%8c-%d8%b4%d8%a7%d8%af-%d8%b4%d8%a7%d8%af
  • تازه ترین ها
  • پربیننده های هفته
  • پربیننده های ماه
  • X