جدیدترین ها در سایت جدیده
%d9%81%d8%b1%d9%88%d8%b4%da%af%d8%a7%d9%87-%d8%a7%db%8c%d9%86%d8%aa%d8%b1%d9%86%d8%aa%db%8c-%d8%b4%d8%a7%d8%af-%d8%b4%d8%a7%d8%af-%d8%b4%da%a9%d9%84%d8%a7%d8%aa-%d8%b4%d9%88%da%a9%d8%b1
  • اخبار
  • استخدام جدید
  • دینی و مذهبی
  • دنیای تکنولوژی و فناوری
  • اخبار اقتصادی
  • دنیای خودرو
  • مزون همینا

    طرز تهیه ماهی آردی غذای فرانسوی

    مجموعه : آموزش آشپزی , غذاهای بین المللی , غذاهای دریایی

    طرز تهیه ماهی آردی, غذای فرانسوی, ماهی آردی, طرز تهیه ماهی, تهیه ماهی, طرز تهیه غذای فرانسوی

    روش تهیه خورش تایلندی با ماهی (غذای دریایی مخصوص)

    عنوان اصلی و فرانسوی ماهی آردی به یک ضرب المثل شباهت دارد و به معنی آردی است که بر سر و روی آسیابان نشسته است. منظور مقدار آردی است که قبل از سرخ نمودن به ماهی می پاشند.

    مواد لازم جهت تهیه ماهی آردی :

    آرد معمولی : 4 قاشق غذاخوری
    نمک : 1 قاشق چای خوری
    ماهی پهن تمیز شده و پوست کنده : 4 تکه , 400 گرمی
    کره : 150 گرم
    آب لیمو : 3 قاشق غذاخوری
    جعفری تازه خرد شده : 1 قاشق غذاخوری
    لیموی نمک سود شده : 1/4
    نمک : به میزان لازم
    فلفل : به میزان لازم
    برش های لیمو ترش جهت تزیین : مقداری

    ماهی آردی

    طرز تهیه ماهی آردی :

    1. آرد را با نمک مخلوط نمایید و در بشقاب یا سینی بزرگی پهن نمایید . ماهی را یکباره درون آرد فرو ببرید و آن را خوب تکان دهید تا آرد اضافه آن گرفته شود . 40 گرم کره را در قابلمه ای آب نمایید و با استفاده از قلم موی مخصوص آشپزخانه روی ماهی را کاملا چرب نمایید .

    2. ماهی را در کباب پزی که از قبل گرم شده حرارت دهید و بگذارید هر طرف آن 5 دقیقه بپزد .

    3. در همین فاصله , باقی مانده کره را در یک شیر جوش کوچک آب نمایید . داخل کاسه ای بزرگ که قطر آن گنجایش کف شیر جوش را داشته باشد , آب سرد بریزید و آن را کنار دستتان بگذارید .

    4. کره را گرم نمایید تا طلایی شده و بوی عطر آن بلند شود , بلافاصله کره را از روی حرارت بردارید و ته قابلمه را داخل آب سرد قرار دهید تا از ادامه پخت جلوگیری شود .

    5. ماهی را در بشقاب های مخصوص پذیرایی بگذارید و روی آن آب لیمو , جعفری و لیمو بریزید . کره طلایی را روی ماهی ریخته , با برش های لیمو تزیین نمایید و بلافاصله سرو نمایید .

    توصیه سرآشپز جهت تهیه ماهی آردی :

    اگر ترجیح می دهید ماهی آرد زده خود را در کره سرخ نمایید , به یک یا دو ماهیتابه بزرگ نیاز دارید .

    %d9%81%d8%b1%d9%88%d8%b4%da%af%d8%a7%d9%87-%d8%a7%db%8c%d9%86%d8%aa%d8%b1%d9%86%d8%aa%db%8c-%d8%b4%d8%a7%d8%af-%d8%b4%d8%a7%d8%af
  • تازه ترین ها
  • پربیننده های هفته
  • پربیننده های ماه
  • X