جدیدترین ها در سایت جدیده
%d9%81%d8%b1%d9%88%d8%b4%da%af%d8%a7%d9%87-%d8%a7%db%8c%d9%86%d8%aa%d8%b1%d9%86%d8%aa%db%8c-%d8%b4%d8%a7%d8%af-%d8%b4%d8%a7%d8%af-%d8%b4%da%a9%d9%84%d8%a7%d8%aa-%d8%b4%d9%88%da%a9%d8%b1
  • اخبار
  • استخدام جدید
  • دینی و مذهبی
  • دنیای تکنولوژی و فناوری
  • اخبار اقتصادی
  • دنیای خودرو
  • homina416876645654

    طرز تهیه قورمه سیب و جزر | هم ترش و هم شیرین

    مجموعه : آموزش آشپزی , غذاهای گوشتی

    طرز تهیه قورمه سیب و جزر, قورمه سیب و جزر, طرز تهیه قورمه سیب, طرز تهیه قورمه جزر, قورمه سیب

    این غذا بسیار خوش بو و خوش رنگ است. مزه ترش و شیرین دارد. خورشی مناسب برای فصل سرما است. بهتر است مزه شیرین آن کمی غالب باشد تا مزاج غذا معتدل شود.

    مواد لازم جهت تهیه قورمه سیب و جزر :

    گوشت گوسفند: 400گرم
    لپه: یک پیمانه
    پیاز: دو عدد متوسط
    نمک، فلفل و زردچوبه: به میزان لازم
    چوب دارچین: دو عدد به طول ده سانتی متر
    هل: سه عدد
    زعفران آب کرده: یک قاشق غذا خوری
    هویج یا جزر: 2 عددمتوسط
    سیب: دو عدد متوسط
    روغن حیوانی: 2 قاشق غذا خوری
    نصف لیمو ترش تازه یا آب لیمو
    شکر به میزان دلخواه

    قورمه سیب و جزر

    طرز تهیه قورمه سیب و جزر:

    1. گوشت را به ابعاد 2*2 خرد کرده و با پیاز نگینی شده در روغن حیوانی سرخ کنید و لپه را هم اندکی در روغن تفت دهید.

    2. فلفل وزردچوبه را اضافه کنید. وقتی پیاز کمی طلایی شد آب اضافه کنید و چوب دارچین و هل را هم بیندازید و بگذارید تا گوشت نیم پز شود؛ سپس جزر یاهویج را به شکل دلخواه قطعه قطعه کرده و به قورمه اضافه کنید.

    3. در این مرحله می توانید به غذا نمک بزنید.

    4. در انتهای پخت سیب را چهار قطعه کرده و بگذارید چند قل بخورد. وقتی خورش کاملا جا افتاد، زعفران آب کرده و کمی آب لیمو ترش تازه و چاشنی شکر متناسب با ذائقه خانواده اضافه کنید.

    5. در برخی کتب قدیم برای چاشنی این غذا سرکه و قند یا دوشاب انگوری با آب غوره یا سرکه توصیه شده است. می توانید به جای سیب به اضافه کنید.

    %d9%81%d8%b1%d9%88%d8%b4%da%af%d8%a7%d9%87-%d8%a7%db%8c%d9%86%d8%aa%d8%b1%d9%86%d8%aa%db%8c-%d8%b4%d8%a7%d8%af-%d8%b4%d8%a7%d8%af
  • تازه ترین ها
  • پربیننده های هفته
  • پربیننده های ماه