جدیدترین ها در سایت جدیده
  • اخبار
  • استخدام جدید
  • دینی و مذهبی
  • دنیای تکنولوژی و فناوری
  • اخبار اقتصادی
  • دنیای خودرو
  • طرز تهیه فوندانت کیک موکا با تزیین قلبی برای ولنتاین

    مجموعه : آموزش آشپزی , انواع کیک

    طرز تهیه فوندانت کیک موکا, فوندانت کیک موکا, طرز تهیه کیک موکا, طرز تهیه فوندانت, کیک موکا, طرز تهیه کیک

    شما می توانید برای مناسبت های مختلف این کیک زیبا را تهیه و نوش جان کنید. داشتن تجربه کافی برای درست کردن کیک ها و شیرینی ها ضروری است اما به تنهایی کافی نیست. داشتن خلاقیت برای تزیین و آماده کردن یک دستور هم بسیار مهم است.

    مواد لازم جهت تهیه فوندانت کیک موکا:

    ۲ قاشق غذاخوری کره

    ۱/۳ پیمانه پودر قند

    ۶۰ گرم  شکلات

    ۱ عدد بزرگ  تخم مرغ

    ۱ عدد بزرگ زرده تخم مرغ

    ۱ قاشق چای خوری پودر اسپرسو

    ۱ نوک انگشت نمک

    ۱ قاشق غذاخوری  آرد

    فوندانت کیک موکا

    طرز تهیه فوندانت کیک موکا :

    1. از قبل، فر را با دمای 200 درجه سانتی گراد گرم کنید. قالب ها را با کره چرب کنید و در آن ها پودر قند بپاشید.

    2. در ظرفی مناسب مایکروفر کره و شکلات را با درجه بالا در مایکروفر قرار دهید، هر 20 ثانیه هم بزنید تا آب شود. اجازه دهید تا کمی خنک شود.

    3. در این میان، در ظرفی، تخم مرغ و زرده را با پود قند، پودر اسپرسو و نمک خوب هم بزنید. ترکیب شکلات را به آن اضافه کنید و با هم خوب ترکیب کنید. آرد را به مواد اضافه کنید و تا حدی که با هم ترکیب شوند، آن ها را هم بزنید(مواد را بیش از حد هم نزنید). خمیر را در قالب های آماده بریزید.

    4. کیک ها را برای 10 تا 12 دقیقه تا خلال دندانی که در کناره های قالب فرو بردید و بیرون آوردید، تمیز باشد، ولی خلال دندانی که در وسط کیک فرو بردید و بیرون آوردید، خیس باشد، بپزید(بیش از حد نپزید). آن ها را از فر خارج کنید و اجازه دهید برای 10 دقیقه روی توری خنک شوند.

    5. با چاقو کناره های کیک را از قالب جدا کنید و کیک ها را در ظرف مورد نظر برگردانید. بر روی آن ها پودر قند بپاشید و گرم سرو کنید.

  • تازه ترین ها
  • پربیننده های هفته
  • پربیننده های ماه
  • X