جدیدترین ها در سایت جدیده
%d9%81%d8%b1%d9%88%d8%b4%da%af%d8%a7%d9%87-%d8%a7%db%8c%d9%86%d8%aa%d8%b1%d9%86%d8%aa%db%8c-%d8%b4%d8%a7%d8%af-%d8%b4%d8%a7%d8%af-%d8%b4%da%a9%d9%84%d8%a7%d8%aa-%d8%b4%d9%88%da%a9%d8%b1
  • اخبار
  • استخدام جدید
  • دینی و مذهبی
  • دنیای تکنولوژی و فناوری
  • اخبار اقتصادی
  • دنیای خودرو
  • homina416876645654

    طرز تهیه شیرینی انگشتی با فر برای عید نوروز

    مجموعه : آموزش آشپزی , شیرینی پزی

    طرز تهیه شیرینی انگشتی, شیرینی انگشتی, طرز تهیه شیرینی عید, شیرینی نوروزی

    شیرینی نوروزی یکی از خوراکی های اصلی دید و بازدیدهای نوروز در هر خانه ای است. یکی از بهترین شیرینی ها برای نوروز امسال شیرینی انگشتی است. با این دستور یک شیرینی انگشتی خوش طعم درست کنید.

    مواد لازم برای شیرینی نوروزی انگشتی

    آرد : 220 گرم
    آرد برنج : 1/5 قاشق سوپخوری
    پودر شکر : 60 گرم
    پودر بادام : 2 قاشق غذاخوری
    کره خرد شده : 180 گرم
    شکلات : برای تزئین
    دمای فر: 180 درجه سانتیگراد
    زمان پخت : 15 دقیقه

    روش تهیه شیرینی انگشتی برای نوروز

    آرد سفید، آرد برنج و پودر شکر را در کاسه ای الک میکنیم.
    کره خرد شده و پودر بادام را نیز اضافه کرده و با نوک انگشتان ورز می دهیم.
    از خمیر کمی برداشته و کف دست به شکل انگشت فرم می دهیم و یا خمیر را گرد می کنیم
    شیرینی ها را کف سینی می چینیم و در فر قرار می دهیم.
    در این مدل مقداری از خمیر را به شکل انگشت و مقداری را به شکل توپی فرم دادم.

    طرز تهیه تصویری شیرینی عید “نارگیلی پفکی” بدون نیاز به فر

    آموزش تهیه شیرینی محبوب عید “نخودچی” بدون فر

    طرز پخت انواع شیرینی های عید نوروز ۹۵ – ۱۳۹۵

    %d9%81%d8%b1%d9%88%d8%b4%da%af%d8%a7%d9%87-%d8%a7%db%8c%d9%86%d8%aa%d8%b1%d9%86%d8%aa%db%8c-%d8%b4%d8%a7%d8%af-%d8%b4%d8%a7%d8%af
  • تازه ترین ها
  • پربیننده های هفته
  • پربیننده های ماه
  • X