جدیدترین ها در سایت جدیده
%d9%81%d8%b1%d9%88%d8%b4%da%af%d8%a7%d9%87-%d8%a7%db%8c%d9%86%d8%aa%d8%b1%d9%86%d8%aa%db%8c-%d8%b4%d8%a7%d8%af-%d8%b4%d8%a7%d8%af-%d8%b4%da%a9%d9%84%d8%a7%d8%aa-%d8%b4%d9%88%da%a9%d8%b1
  • اخبار
  • استخدام جدید
  • دینی و مذهبی
  • دنیای تکنولوژی و فناوری
  • اخبار اقتصادی
  • دنیای خودرو
  • homina416876645654

    طرز تهیه سوپ ریبولیتا با لوبیا سفید

    مجموعه : آموزش آشپزی , انواع آش و سوپ , غذاهای گیاهی

    سوپ ریبولیتا, لوبیا سفید

    طرز تهیه سوپ ریبولیتا با لوبیا سفید

    مواد لازم

    310 گرم لوبیای خشک که از شب قبل خیسانده شده

    1 برگ‌بو

    1 گوجه‌ی له شده

    1 سیب‌زمینی کوچک پوست شده

    2 پیاز قرمز کوچک پوست شده

    2 هویج پوست شده

    3 ساقه‌ی کرفس خرده شده

    3 حبه سیر پوست شده

    روغن زیتون

    1 نوک قاشق دانه‌ی رازیانه

    1 نوک قاشق فلفل قرمز خشک شده

    کنسرو 400 گرمی گوجه فرنگی

    310 گرم کلم کالی با برگ و ساقه‌ی قاچ شده

    2 مشت پر نان بیات و خشک خرد شده

    نمک دریایی

    فلفل سیاه تازه

    مقداری روغن زیتون خام

    روش تهیه

    معمولا سر اینکه ریبولیتا باید چه شکلی داشته باشد بحث و جدل است و جواب مشخصی برایش وجود ندارد. باید غلیظ و دارای تکه‌های درشت غذا باشد، آبِ مرغ و گوشت ندارد. از پاستا هم در آن استفاده نمی‌شود. سوپ غلیظی بر پایه‌ی نان است. یک غذای کارگری ایتالیایی است که در فصل سرما که امکان گرم کردن خانه وجود ندارد، زیاد خورده می‌شود. این سوپ تماما آنچه که به غذای کارگری و دهقانی معروف است را در خود دارد؛ ارزان، خوشمزه و انرژی‌بخش است. لطفا زیاد بپزید تا روز بعد هم از آن داشته باشید چرا که این غذا وقتی دوباره گرم می‌شود، خوشمزه‌تر می‌شود.

    به قابلمه‌ی پر از آبی‌، لوبیا، برگ‌بو، گوجه‌ی له شده و سیب‌زمینی اضافه کنید. آنقدر بپزید تا لوبیاها تُرد شوند، یکیشان را بخورید تا مطمئن شوید نرم و قابل خوردن هستند. لوبیاهای خشک معمولا یک ساعت زمان می‌برند تا آماده شوند، لوبیای تازه را اما بعد از 25 دقیقه می‌توان امتحان کرد. بعد آب غذا را کشیده و بگذارید فقط حدود یک نصف لیوان آب در قابلمه بماند.

    نهایتا پیاز، هویج، کرفس و سیر را ریز ریز کنید و داخل ماهی‌تابه‌ای که با اندکی روغن زیتون گرم شده بریزید. رازیانه و فلفل قرمز را نیز اضافه کنید. آن‌ها را با شعله‌ی پایین و دری نیمه‌باز برای حدود 15 تا 20 دقیقه بپزید تا نرم شوند اما قهوه‌ای نه! گوجه‌ها را اضافه و بگذارید برای چند دقیقه با آنها بجوشند.

    محتویات قابلمه‌ی لوبیا را به ماهی‌تابه اضافه و بگذارید همگی دوباره با هم بجوشند. کلم کالی را هم اضافه کنید و محتویات را هم بزنید. و همینطور نان خشک خرد شده را. سوپ باید غلیظ و نه خشک باشد. بنابراین اگر دید خشک شده مقداری آب اضافه کنید. بگذارید برای 30 دقیقه‌ی دیگر بپزند.

    چهار قلپ روغن زیتون خام، نمک و فلفل را به آن اضافه و در یک روز سرد زمستانی نوش جان کنید.

    %d9%81%d8%b1%d9%88%d8%b4%da%af%d8%a7%d9%87-%d8%a7%db%8c%d9%86%d8%aa%d8%b1%d9%86%d8%aa%db%8c-%d8%b4%d8%a7%d8%af-%d8%b4%d8%a7%d8%af
  • تازه ترین ها
  • پربیننده های هفته
  • پربیننده های ماه
  • X